7

Анонимен

преди 3 седмици

еййй - не можаха да го изкарат починал от дтичи грип - опитаха от организацията на чудовищата и злодеите, но не им се получи с мексиканците - нищо с амаериканците или с благите европейци по ще станат нещата - Не губи кураж - следва нов тираж

6

СЗО

преди 3 седмици

е последната" институция", в кавички от която очаквам компетентно и достоверно мнение! Даже обикновено е обратното на онова, което уверяват или твърдят! Демек, доверие с отрицателен знак,, под нулата

5

Светозна зла Организ

преди 3 седмици

И тия искат да подписваме Световно пандемично споразумение, за да казват кога, как и по по колко пъти да ни бодат. Няма да стане!

4

Анонимен

преди 3 седмици

СЗО е компрометирана организация и не искам да чувам нищо от и за тях. Това са едни измамници на които ако им наредят каквото и да е ще лъжат народите. Всеки лекар или учен когато веднъж си продаде душата заради кариерата а не си отстоява принципите вече не може да се върне назад.

3

Нещо дадоха

преди 3 седмици

на заден ход май? Хората са супер настръхнали срещу тоя тип новини, особено след като много голяма част от нещата, с които ни плашеха се оказаха не просто не верни а откровени лъжи. Ако искат да им се срине съвсем имиджа на тия ще внимават с новините за "нови вируси".

2

Анонимен

преди 3 седмици

Намерили с какво да плашат...птичия грип беше преди години.Вирусът умира както кипне водата.И без това стана много скъпо пилешкото.Да си го яде сам онзи извратения ГейБрейеСух, шефа на Сатанинската Злобна Организация!

1

Анонимен

преди 3 седмици

Сатанистка Заболяваща Орда