8

сладкия

преди 3 месеца

лекция може да има , ако въобще има пазар , а такъв не съществува , съответно лекцията е безсмислена.

7

Анонимен

преди 3 месеца

В Стара Загора като затворят ТЕЦ-овете имотите ще цъфнат и ще вържат

6

ДобреСложенБагерист

преди 3 месеца

До До 4 В Стара Загора не бачкаме. Тук просто се оглеждаме да видим някой хитър програмист, да го набием и да му вземем парите. Затова няма как да искам увеличение на заплата.

5

До 4

преди 3 месеца

Страхливец като теб, дето няма 2лв. в джоба и не смее от страх да поиска увеличение на заплатата си щял да бие добре сложен богаташ. Ахахахахахахаха. Най-многото да му изближеш подметките.

4

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 2 Тук в Стара Загора хитрите програмисти ги бием за добро утро. Затова избягаха из бургаските села. Чувам, че и там не им прощават.

3

до 1

преди 3 месеца

Знаем, да. От 40 години аутсайдерите това пеете- как се пука имотният балон, как ИТ-тата остават без работа и каква пирамида е Биткойн. Докато си пеете тъповатите песни на подпечатани аутсайдери, някои станаха мултимилионери от гореописаното :)

2

Анонимен

преди 3 месеца

Имотен пазар в прованса Стара Загора- няма. Около Бургас в селцата хитрите програисти купуваме луксозни имоти- факт. Вече около китни градчета като Трявна, Велико Търново и подобни, които могат да привлекат туристи, също купуваме луксозни имоти. Кутийките в града не са интересни никому. Там вече имаме по 20-30, но в София да ги даваме под наем на кофражистите от прованса.

1

Вълчо Кумчев

преди 3 месеца

Съвсем скоро ще се пука имотния пазар и на север и на юг...