Real Estate Business Forums 2024 продължават да информират жителите на големите градове у нас за „Стандарти на бъдещето в средата ни на живот“ и за развитието на имотния сектор в техния регион. На 10 и 11 юни екипът на портала за недвижими имоти Imoti.net заедно с водещи специалисти от бранша ще очертаят тенденциите в Бургас в хотел „Приморец“ от 14:00 часа  и в Парк-Хотел Стара Загора отново с начало в 14:00 часа.

По време на бизнес форумите аудиторията ще научи повече за пазара на жилищни и селски имоти в региона, какви са тенденциите в жилищното кредитиране и каква е визията за устойчива градска среда. По време на събитието експертите ще се опитат да анализират пазара на недвижими имоти между оптимизма и реализма. В края на двете дискусии всички присъстващи ще имат възможност да зададат своите въпроси към лекторите на сцената, които вече за девета поредна година се стараят да бъдат в полза на обществото, като отговорят и съветват присъстващите чрез тяхната експертиза и знания.

Лектори на 10 юни в Бургас ще бъдат:

·     Стефка Томова – Явлена;

·     Даниела Иванова – Пощенска банка;

·     Д-р Мирослав Владимиров – ЕРА България;

·     Арх. Тихомир Райчев – главен архитект на Бургас.

Лектори на 11 юни в Стара Загора ще бъдат:

·     Мирослав Караколев – BULGARIAN PROPERTIES;

·     Даниела Иванова – Пощенска банка;

·     Д-р Мирослав Владимиров – ЕРА България;

·     Д-р Румяна Грозева – изпълнителен директор на Агенция за регионално икономическо развитие – Стара Загора.

За втора поредна година бизнес форумите на imoti.net - Real Estate Business Forums, се провеждат в подкрепа на фондация „Очи на четири лапи“, в която се обучават кучета-асистенти на незрящи и на хора с диабет, аутизъм и двигателни проблеми. Присъстващите на срещата в Бургас ще могат да научат повече за фондацията от Светлана и нейното куче-асистент Рока, които ще се представят на присъстващите, а Светлана ще разкаже как животът ги събира заедно и как се променя ежедневието ѝ след помощта на нейния четириног приятел.

Следващите срещи на Real Estate Business Forums 2024 ще бъдат на 17 юни в Русе и на 18 юни във Велико Търново.

Бизнес дискусиите са част от проекта Real Estate Business Awards – Real Estate Business Forums and awards, конкурсът, отличаващ най-добрите в сектора на недвижимите имоти спрямо изминалата година. Церемонията по връчване на престижните статуетки се проведе през месец май, като списък с всички отличени може да бъде разгледан – ТУК. Проектът се осъществява в унисон с цялостната мисия на портала за недвижими имоти Imoti.net, част от Investor Media Group, да стимулира прозрачното и професионално развитие на имотния бизнес в полза на потребителите.

Генерален партньор на Real Estate Business Forums & Awards 2024 е Имоти Премиер. Проектът се организира с подкрепата на Unique Estates, New Estates и ЕРА България.

Институционални партньори на проекта са Български Съвет за Устойчиво Развитие, Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), Университета за национално и световно стопанство (УНСС), Френско-българска търговска и индустриална камара, Международна федерация за недвижими имоти „FIABCI“, Камарата на строителите в България, Българската фасилити мениджмънт асоциация и Българска стопанска камара – съюз на българския бизнес

Медийни партньори са Investor.bg, Dnes.bg, Bulgaria ON AIR, Money.bg, сп. BusinessGlobal, Градът Медия Груп, вeстник „Строител“ и Stolica.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase