77

Анонимен

преди 3 седмици

Безобразие е вашето съществуване!Пълна подкрепа на полицията!Аз като спирам и уважавам органа на реда не стрелят по мен.Полицията търпи унижение от отпадъка на обществото.Едно време ги бутаха в ТВУ и в затворите.Ако имахме прокурори и съд нямаше да сме на това дередже а заплатите им са от наши данъци.Ще се превърнем като в Америка където стрелят и убиват полицаи.Да се връща режима на соца когато думата на милиционера беше закон за всички.Ред и спокойствие!

76

Нео

преди 3 седмици

За съжаление все повече полицейски служители заприличват на мутри. Проблемът с кадрите е огромен.

75

Климент

преди 3 седмици

Като видях протестиращите младежи...мале...мале...всички офъкани като мутри,едно нямаше с нормална прическа.Ама то това е на мода...така си вървежен!

74

Анонимен

преди 3 седмици

Поради каква причина полицията в последно време започна да вади пистолети и да стреля по невъоръжени хора? Бягането не е причина да се стреля по човек.

73

Анонимен

преди 3 седмици

Не! Не е безобразие, а е престъпление. Вкарвате в затвора хора за 5 лв., а за престъплението, извършено от полицая, няма да предприемете нищо. Ще потулите случая.

72

Ббб

преди 3 седмици

Браво на тоя министър. Какво като тоя е полицай, може и химик да е, извършва закононаружение значи е престъпник и трябва да се отнасят с него като такъв, а не другояче защото е евнух, будист или какъвто и да е.

71

Анонимен

преди 3 седмици

Преди месец един журналист извади пистолет в самозащита от пиян НАПаджия, веднага го арестуваха (журналиста) и показаха частични кадри от разправата. Защо полицайчето не е в ареста все още, след като гърми по човек и превишава правата си без да е бил на служба?

70

Безобразие е

преди 3 седмици

Че рекетьорските групи на МВР с необозначени коли и без униформи вилнеят из страната, а МВР шефовете се правят , че не знаят! И в този случай вместо да разкатаят цялата престъпна група , евентуално ще дадат 2 години условно на стрелеца, а останалите 3-*** от ОПГ МВР не се и споменават!

69

Анонимен

преди 3 седмици

И полицаят даже не е задържан , представяте ли си Стреля и улучва човек , но го пускат защото бил ''съдействал на разследващите '' Ако напсуваш човек на обществено място ще те задържат за 24 часа и ще те обвинят за непристойни действия , но ако стреляш по някого и си полицай , ''колегите '' не те задържат понеже си ''съдействал ''...

68

не знам

преди 3 седмици

ама тая история намирисва и от двете страни. Да не се окаже, че момчетат пречат на някой да си върти бизнеса, пък полицая му "помага" с "охранителна" дейност.

67

Анонимен

преди 3 седмици

Пазете се, че полицията се напълни с *** и наркомани психопати с комплекси.

66

А дано

преди 3 седмици

Ако има повече "гръмнати", значително ще се подобри дисциплината в милата ни родина.

65

Anonymus

преди 3 седмици

Уж били по служба, пък с цивилна кола и без униформи. Полицаят стрелял с личното си оръжие вместо със служебно. Пак се опитват да замажат ситуацията за да не излезе, че наемат некадърни бабаити дето си мислят, че като са куки са хванали бога за шлифера и могат да си правят каквото искат.

64

Анонимен

преди 3 седмици

"Момчетата" име на гангстерска шайка ли е. Щото са си бая след пълнолетие, за да ги описват като момчета.

63

Анонимен

преди 3 седмици

Ченгетата са като мутрите с голи глави, с татуировки, без шапки, абе като разхайтени отвсякъде Държат се като разбойко с ръце в джобовете. А и не им правят периодичен тест за наркотици.

62

ИВАН

преди 3 седмици

НИЕ СМЕ ЕВРО АТЛАНТИЦИ. КАТО ТРЪГНАТ ДА БИЯТ НЯКОЙ ПОЛИЦАЙ, ТРЯБВА ПОЛИЦАЯ ДА СЕ ИЗВИНИ, ЧЕ Е БИЛ БИТ

61

Анонимен

преди 3 седмици

Калин Стоянов е Калинка на ГЕРБ-ДПС. То и името му, такова, Калин от Калинка

60

Момчетата нямат

преди 3 седмици

До Ром'сВина. Тия бабаити на какво основание ги спират? Без отличителни белези; фигури на мутри; татоси; команди; никакви документи министъра да си подава оставка и сам да си напише присъдата!Преди 2-3 години, август, 15 ч. Жега, мор. Пред двора ми спира патрулка от РУ Костинброд, да ми връчат постановление, което касаеше баща ми, а той от 10 години беше починал. Но не това е важното. Преложих на служителите да ги почерпя с ябълки от градината, да се освежат! Те ми отказаха, че не било редно

59

Анонимен

преди 3 седмици

Има причини да бъде открита стрелба - а именно самозащита. Ако колата се е опитвала да го прегази е напълно нормално да открие стрелба, ако пък стрелбата е открита само защото колата не е спряла това е опит за убийство. Следва да се изясни какво е станало. Отстраняването от служба преди завършване на разследването дава неправилен сигнал на обществото, че полицаите не следва да си използват оръжията въобще, провокирайки други извършители да правят подобни неща.

58

Ром'с

преди 3 седмици

И двамата са виновни,щото единият бяга-другият стреля..