67

Анонимен

преди 2 седмици

Бг народът, а и светът не са нито сл-епи, нито гл-ухи, нито пр-о-сти. В Англия, САЩ и др., масите са будни, елементаризмът изчезва,)):)):))

66

Анонимен

преди 2 седмици

Ба аз имам климатик и много пари но не го пускам щото се стискам

65

До Спрете Зеления Бя

преди 2 седмици

само един въпрос имам и той е ти прочете ли се като се написа!? :))))))) особено в началото!!! :)))))))))))

64

Спрете Зеления Бяс

преди 2 седмици

Щом адептите на култа "Свидетели на глобалното затопляне" са непримирими врагове на хората, животните и растенията, то те остава да са отровни ГЪБИ. Нашата цивилизация е завладяна от ИИ (AI) на гъбите. Иначе нормалните хора не биха повярвали, че парниковия газ е СО2 жизненоважния газ за фотосинтеза на растенията. При това 2/3 от Земята е с водна повърхност, генерираща най-значимия парников газ, водни пари. Ама купените *** искат да унищожат промишлеността, серското стопанство и човечеството да гладува и измира.

63

Вижте

преди 3 седмици

Я хубаво тая , ей такива като нея ще ни затрият , ако продължаваме да ги оставяме да ни се качван на главата

62

Последно

преди 3 седмици

Издиханае и напън на зелените терористи , утре ще бъдат изринати от ЕС парламента и повече няма да им слушаме простотията

61

Зелен Сатана

преди 3 седмици

"Закъсня Зеленият преход, но не трябва да спираме усилията", посочи още Спасова. Тая от реп ка дава ли си сметка какво става със "зелените" гов на? Къде отиват батериите на електрическите коли? Къде отиват перките на вятърните мелници? Къде отиват соларните панели след живота им? Правилно познахте, заравят ги в земята тея "зелени" сатани, отравяйки почва, вода, растения, животни, въздуха и хората. Това са едни изверги, за които съда не е достатъчен.

60

ЕЛИ

преди 3 седмици

СЛЪНЦЕТО ПО НЕОБЯСНИМИ ПРИЧИНИ Е МНОГО ПО СИЛНО И ТО ОТ ПРЕДИ 40 ГОДИНИ ПОСТОЯННО СЕ УСИЛВА---ТОВА НЕ СЕ ОБЯВЯВА ,СТРАХ ГИ Е ОТ ПАНИКА ,ПРОМЕНИТЕ НЕ ЗАВИСЯТ ОТ НАС ,ПРЕДИ ОКОЛО 1000 ГОДИНИ ВИКИНГИ ОТКРИВАТ ГРЕНЛАНДИЯ И Я НАРИЧАТ ЗЕЛЕНИЯТ ОСТРОВ ,СЕГА ГРЕНЛАНДИЯ ИМА ДЕСЕТ МЕТРА СНЯГ,НО МОЖЕ ДА СЕ СТОПИ,ТОГАВА КОГАТО Е БИЛА ЗЕЛЕНА НЕ Е ИМАЛО ИНДУСТРИЯ!!!!!!!!!!!!

59

Клаус Шваб

преди 3 седмици

Няма да имате нищо и ще бъдете щастливи!

58

Олимпий Панов

преди 3 седмици

На бесилката тия с климатичните измишльотини!

57

Анонимен

преди 3 седмици

СоросоидниГнясажии, бедността се предизвиква от корумпирани политици, зелени сделки и психясала либерастия. Климата няма нищо общо. Онова което сте превели е една обикновена пропагандна повърня. Дерзайте!

56

Pencho

преди 3 седмици

Хехе, кой ли ще се върже на глупостите на тази женица? Сигурно, някой който си е наметнал украйнското знаме и скача в защита на Нетаняху. Аѝ, сиктир, и ние имаме глави на раменете, четеме книги и можем да те оборим с доводи за точно обратното. Ама *** медии не ни дават възможност.

55

Хахахахаха

преди 3 седмици

Хайде сега и климатици за бедните.. .. още нещо? Частни самолети дали не им трябват?

54

СВОЙ

преди 3 седмици

СО2 е 0.4%.Страшният газ е нужен на рстенията.Без него те умират,а с тях и Човечеството.Екотерористите,които ни карат да плащаме данък въздух,с рекета който ни налагат ,целят да унищожат средната класа.Не искат независими мислещи хора.

53

Аха

преди 3 седмици

Аха. Затова данък въглероден отпечатък за всички роби нали? Чакай ...това беше "конспирация"..

52

Бедност и мизерия

преди 3 седмици

България е напърво място включително и духовни такива

51

Свежо фентъзи

преди 3 седмици

Алармист-паникьорите никога няма да споделят с вас крайно неудобния и омразния за тях факт, че нивото на въглеродния двуокис в атмосферата през последните 500 милиона години почти винаги е било много по-високо от днешното, в някои периоди до 25 пъти. Брей, как ли е успяла да еволюира биосферата в такова разнообразие от видове в толкова "ужасни" условия? Няма значение, важното е спекулантчетата да си вземат своето от пренасочването на десетки трилиони долари към губещите "зелени" отрасли.

50

Ядрен вампир Z

преди 3 седмици

По големи глупости не бях чел.Но жената не е виновна.Тя си заработи хонорара за днеска и ще си купи климатик.А щом е толкова загрижена за бедните може и на тях да купи по един митсубиши

49

Анонимен

преди 3 седмици

Ааа, значи на климата ще дърпате ушите защото сте гладни и бедни и ще умирате от липса на храна. В този милярд Бг къде е в таблицата.:)) само Австралия може да изхрани 8 милярда население, без помощ от вън. Бг също може да изхрани доста голямо население. Лошо е да се стресират хората с най лошото - гладна смърт, когато всички могат да произвеждат храна и да се хранят добре. Природата /земята/, е благородна и е дала всичко за добър живот на всички хора..:))

48

Анонимен

преди 3 седмици

Заради глобалното затопляне ще има загуби за това да ликвидираме индустрията ,земеделието и животновъдството които "причиняват" глобалното затопляне за да няма загуби. Гениално! Напълно съм съгласен.