58

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 43 По Анадола има същата традиция. Почине ли по-големият брат, някой от по-малките се жени за вдовицата му, защото се счита, че е срамота тя да отиде при мъж от друга фамилия.

57

Анонимен

преди 3 седмици

Яко наркомания. Дядката май ще си тури въжето.

56

Анонимен

преди 3 седмици

Лаптопът....лаптопът, за който Джо Байдън говореше, че не съществувал и бил "руска пропаганда"....изненадващо цъфна по време на процеса срещу наркоманчето Хънтър. В лаптопът е заровено кучето. И в т.н. "Tweeter files", на които е попаднал Илон Мъск, когато е придобил Twitter. Победа на Тръмп, означава гражданска война в САЩ....влизането му е затвора (или убийството му)...също!

55

Анонимен

преди 3 седмици

Айде сега, кой ми такова в гащите. Не съм видял никога един наркоман дето да трябва да му навират на сила наркотици! Синчето на Бай Дрън е известен като колумбийската друсалка, от поне 20г шмърка бело. Тя се събрала с него и съм сигурен, че никога не се е друсала с него. Случайно е попаднала на кока партитата с Хънтърчо. Минавала от там и духнал вятър и я заврял в партито и там Хънтър я надрусал на сила!

54

Анонимен

преди 3 седмици

Къвтобяшсрс такъв и синът ,как а врикнците се излъгаха здраво с тоя Байдън,но скоро Тръмп че се върне на власт ))

53

Анонимен

преди 3 седмици

Криминалното "семейство" бАЙДЪН се самоизяжда. Подготвен съм с достатъчно бира, ама за либерастията няма закони и честен съд.

52

Затворен кръг

преди 3 седмици

Наркоман, истеричка и памперс - знаете ли кои са те???... Правилно - семейство Байдън!

51

ТОП НОВИНА

преди 3 седмици

Тате му ще ги помилва,ако ги осъдят.

50

Анонимен

преди 3 седмици

Мексиканска работа

49

Анонимен

преди 3 седмици

евроатлантизъм Сър.

48

пояснение

преди 3 седмици

Така изглежда съвременната демокарция в Саш!За това се борят през Ноември и това може да се очаква в световен мащаб-пълно падение на морални цености,***,пропадлък + зависимости,но нали е демократично та ура!

47

Анонимен

преди 3 седмици

То ромска фамилия излезе!

46

Анонимен

преди 3 седмици

Права е жената! Той е виновен, защото мъжете са виновни за всичко.

45

До 44 Ицо

преди 3 седмици

Не при всички племена, и с уточнението, че под "първата" се има в предвид негова най-любима жена. Което се определяло от самите жени и чак ако не могат да се разберат, тогава се свиква съвет на най-верните му бойни другари, които определят коя е любимата жена покойника. Иначе вероятно не само са пушили ами и гъби са яли и какво ли още не се е случвало по време на тия орфически мистерии. Явно голям купон е било, щом се е стигнало до там тракийски жени от завист да убият Орфей.

44

До 39

преди 3 седмици

Тази снаха е оборотна.

43

Анонимен

преди 3 седмици

В мемоарите си Хънтър Байдън подчертава, че ако има възможност, няма да започне работа в украинска компания. Той признава, че парите, които получава от "Burisma" , само изострят пристрастяването му към алкохола и наркотиците, което разрушава отношенията му със семейството и кариерата му. Синът на държавния глава разказва подробно за това как се е борил с наркоманията след смъртта на брат си от рак през 2015 година. Книгата разказва за това как е бил лекуван в рехабилитационни центрове, как семейството му е помагало да се бори с алкохолната зависимост и наркоманията.

42

Анонимен

преди 3 седмици

Какви доказателства за наркотици търсите? Синът на настоящия президент на САЩ Джо Байдън, Хънтър, признава, че е похарчил парите, които е получил от работата си в борда на украинската газова компания "Burisma", за алкохол и наркотици. Това се казва в новата му книга "Красиви неща", която излиза в продажба на 6 април. Извадки от текста бяха публикувани във "Вашингтон пост".

41

Ицо

преди 3 седмици

И при траките е било нещо подобно. Умира мъжа, погребват го с първата жена, а сина наследява останалите му жени. Отделно има сведения че са пушили треви разстящи по Марица. Бейдънови са ни същински родственици.

40

Анонимен

преди 3 седмици

Това е традиция в еврейските семейства, след като мъжът й почине, може да я вземе негов брат за жена.

39

АнонимеН

преди 3 седмици

ПОРАДИ ЛИПСА НА ДОКАЗАТЕЛСТВА , ЧЕ Е УПОТРЕБЯВАЛ НАРКОТИЦИ И 3-ТЕ ОБВИНЕНИЯ МОЖЕ ДА ПАДНАТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ ЛЪГАНЕ ВЪВ ФОРМУЛЯРА И ПРИТЕЖАНИЕ НА ОРЪЖИЕ.