7

Анонимен

преди 3 седмици

"САЩ от десетилетия се борят със затлъстяване и диабет". Мхм, това е директния резултат от консумация на рафинирани храни. Рафинираните въглехидрати и рафинираните мазнини са най-големия причинител на инфаркти, инсулти, затлъстял черен дроб, рак, диабет, алцхаймер и бъбречна недостатъчност. САЩ харчат 75% от средствата за здравеопазване (които са ~ $3Т/година) точно поради консумацията на тези храни. Разбира се че искат да измесят погледа към измислен "враг", с поръчкови "изследвания".

6

Анонимен

преди 3 седмици

Поредната "научна" платена повърня. Първо ксилитола не е изкуствен подсладител. Това е захарен алкохол (поне на английски звучи така), който се намира в плодове и зеленчуци натурално. Второ, тези "изследвания" са платени от хранителната и в частичност захарната индустрия. Когато подобно "изследване" излезе по медиите, ВИНАГИ потърсете КОЙ го е спонсорирал. Обикновено са Пепси, КокаКола, Нестле, Крафт, Юнилевър...обичайните заподозрени. Целта е да се насочи фокуса към нещо различно от захарта.

5

SapunRK

преди 3 седмици

Авторите на изследването да не са получили грант от Пфайзер и Модерна и да са служители на някой отдел на мистър Фаучи (значи "сърп" на италиански)? Съвсем ни взехте на подбив вече.

4

Анонимен

преди 3 седмици

същата е случаката с еритритола

3

Анонимен

преди 3 седмици

А нещо за (зло)употребата на експерименталната генна терапия на фазер и модерна?

2

Анонимен

преди 3 седмици

Аз се чудя защо когато пия колата на Лидъл ми се разхлопва сърцето.

1

Анонимен

преди 3 седмици

Ако пие захар пак инсул но от диабета. Пак си същото.