247

Анонимен

преди 3 седмици

До FINAL COUNTDOWN За ПП не е сигурно, че ще достигне 45 депутати; по-скоро агите на Пеевски ще вдигнат гласове.

246

Анонимен

преди 3 седмици

ПП можеше да падне с повече от 10%, но ББ с непрекъснатото си самоизтъкване на незаменим лидер на ГЕРБ достатъчно досади на хората. А си е милиционер човека и не може да разбере, че е време да отстъпи крачка настрана и да даде път на Сачева, Т.Дончев, Д.Добрев и Ераносян Пустото му его, което с годините нараства

245

Тон

преди 3 седмици

Така нищо подобно,първите две ще са величие и Възраждане !

244

Анонимен

преди 3 седмици

Славуца Трифонов какво блееше по кабеларката му днеска, че ще имат повече депутати, ГЕРБ ще е първа политическа партия, Възраждане и те ще дръпнат, ай сиктир бе

243

Анонимен

преди 3 седмици

242 Пишман академик Денков, който се самоизбра за такъв докато бе служебен министър на образованието, Ники който обича са лети, бе само сламен човек, който преекспонираше лъжите и недоумиците на Киро просто и измамника Кокорчо. Настояваше да не тпираме дерогацията за руския газ и така Газпром забогатя с няколко мириарда Рибешкият поглед е само еднамижитурка, жалък плъх в политиката, където попадна "на случаен принцип". Жалък.

242

Анонимен

преди 3 седмици

Машините, които бяха на склад в Сиела, чийто директор е близък до ПП,ДБ, бяха регистрирани на "случаен" принцип. На предишните избори се появиха отнякъде, никому неизвестни машини, в последния момент и гласовете в тях, бяха отчетени, разказват очевидци. Тази информация стана известна на ЦИК. Никой не взема мерки, това да не се повтаря. Затова, без нас

241

Денков или Борисов!

преди 3 седмици

Академик Денков е високо образован, възпитан, дипломатичен и учтив, не е крадец и измамник, няма любовница и извънбрачно дете и никога е е купувал къща на чужда жена, не е прибързан, сприхав и избухлив, той е на страната Украйна и никога не е обслужвал кремълските тирани. Той е толерантен и любезен с политическите си противници, не пуши не пие и няма наднормено тегло. Той е православен християнин с блестящ християнски морал. Затова предпочитам той да ми е премиер, а не друг. бг.

240

FINAL COUNTDOWN

преди 3 седмици

АКО ДОПУСНЕМ,ЧЕ ЧИСЛАТА НА "БЛЕСТЯЩИТЕ" СОЦИОАГЕНЦИИ СА ВЕРНИ,ТЕ ПОКАЗВАТ,ЧЕ ДОРИ С ОТВРАТА НА ПАРТИИТЕ ДА ОГРАНИЧАТ ГЛАСУВАЩИТЕ В НАЙ-ДОБРИЯ СЛУЧАЙ ЗА БУДА И КОМПАНИЯ СЕ ПОЛУЧАВА РЕЗУЛТАТА: ГЕРБ-СДС - 75 ; ПП-ДБ - 45 ; ДПС - 40 ; ВЪЗР - 40 ; БСП - 25 ; ИТН - 15 ДЕПУТАТИ, КАТО СЕ ПРЕДПОЛАГА, ЧЕ "МАЛКИТЕ" ФОРМАЦИИ НЕ ПРЕСКАЧАТ ПРАГА 4%. АКО НЯКОЯ ОТ ТЯХ ГО ПРЕСКОЧИ (ЗАЛАГАМ НА СОЛИДАРНА БЪЛГАРИЯ),НЕЩАТА ЩЕ СЕ ПРОМЕНЯТ ОЩЕ ПО-ДРАСТИЧНО!!! ХАЙДЕ ДА ВИДИМ НЕСГЛОБКАТА И ВЯТЪРА НА ПРОМЯНАТА!

239

FINAL COUNTDOWN

преди 3 седмици

ХЕЙ,ТРАНДАФОРИТЕ ЩО НЕ СТЕ ДАЛИ 103% ЗА ГЕРБ БЕ, ТРАНДАФОРИТЕ??!!!...

238

Анонимен

преди 3 седмици

"СРАМОТА Е ПАРТИИ НАЧЕЛО С ДОКАЗАНИ ПРЕСТЬПНИЦИ КАТО БОРИСОВ И ПЕЕВСКИ ДА УПРАВЛЯВАТ БЬЛГАРИЯ !!!!!" - с под 70% избирателна активност алтернатива няма. Народа абдикира от функциите си и заради това държава няма.

237

СУФ

преди 3 седмици

Дъртанян и тримата мускетари ли ше е "филма" този път? Скука.

236

Анонимен

преди 3 седмици

Намерихме нашия нов Тодор Живков и повече няма да търсиме. Става все по-опитен и познат на нашите европейски партньори и все по-подходящ за дългогодишен европейски лидер.

235

anonimen

преди 3 седмици

БЕЗ ГЕРБ И ДПС !!!!

234

anonimen

преди 3 седмици

СРАМОТА Е ПАРТИИ НАЧЕЛО С ДОКАЗАНИ ПРЕСТЬПНИЦИ КАТО БОРИСОВ И ПЕЕВСКИ ДА УПРАВЛЯВАТ БЬЛГАРИЯ !!!!!

233

Матев

преди 3 седмици

Значи са напазарували яко както винаги.

232

THE BEST

преди 3 седмици

Излиза , че сблъсъка ще е между малките партии. Водещите партии небутнати - значи хората искат още да продължаваме така. Е в крайна сметка - нито магистрали, нито стадиони, нито никаква инфраструктура няма да имаме. И не вярвам и някой да се оплаче и от е-рецепти вече. Да видим когато всичко по рецепта стане с е-рецепта - каква песен ще се пее.............

231

Троскот

преди 3 седмици

Боко е троскот , а борбата с тоя плевел е трудна и продължителна.

230

Анонимен

преди 3 седмици

Аз ще гласувам за Божков!Умен,интелигентен,успял!Писна ми от ***,чалгари и всякаква друга фауна с мераци за власт.

229

Деди

преди 3 седмици

"Тренд" съвсем изгуби "посоката" в изборите! Хората казват - да бе мирно седяло, не би "чудо" видело! Та и с "трендовете" на "Тренд"!!! Оше може да налива "масло" в трендовете!

228

Анонимен

преди 3 седмици

Галсувайте за толупа, гурото на лошия матрял.