102

СУФ

преди 2 седмици

Това го знаем. Кога ще е позволено да се взема незаконно, имам питане аз?

101

Анонимен

преди 2 седмици

ХАХААХААХАХАХАХАХАХА ***

100

Професия политик

преди 2 седмици

и "професионален лъжец" трябва да са синоними в модерния български тълковен речник.

99

Анонимен

преди 2 седмици

Спока Василев, ние знаем. Вие не взимахте, а просто позволихте на други да ги взимат

98

Бягай

преди 2 седмици

от тука бе крадец. Българопродавец. Марш от където дойде и ти и Кирчо дето не може да обели две думи.

97

Ха ха,

преди 2 седмици

ПП били оправили нещата? Майтапчия , бе! Най-добре си ги определи Тоя, дето ни ги натресе в политиката / Радев/... "Шарлатани"! С 30км магистрали, които трябваше да са построени отдавна, още при Ковид! С чужда пита , помен ще правят!

96

Ако разбираш нещо

преди 2 седмици

До 103 ..! Пак лъжеш! България беше ограбена при Боко Тиквата! България не беше бедна, а ограбена, затънала в корупция! Добре че дойдоха ПП-ДБ да оправят малко нещата и парите да стигнат и до обикновените трудови хора, а не като при Боко да пълни джоцовете на олигарсите!

95

Мдааа

преди 2 седмици

ГЕРБ раздаваха пари авансово без конкурси за строителство на некачествени пътища без разрешетелни на съмнителни фирми без нужното оборудване и техника, които преотстъпваха на втори и трети фирми да свършат работата...

94

ЛЪЖА

преди 2 седмици

При положение, че Орешарски остави бюджета половин милиард вътре още в средата на годината, в най-голямат криза в Европа, какъв трябва да е бюджетът ? Кой е Лъжецът?

93

...!

преди 2 седмици

Асен Василев вдигна пенсиите със заеми , които ще изплащаме години напред! И то при положение, че инфлацията ги изяде предварително! Доказан международен измамник!

92

Право на мнение!

преди 2 седмици

До 100 ЛЪЖА. Ти Лъжеш, защото "Постната пица" е именно бюджета на Борисовия финансов министър Дянков за 2010 г.! При Борисов винаги няма пари за обикновения човек, нито за пенсии, нито за увеличения на заплати, но се изливаха милиарди в джобовете на олигарсите и приближените на ГЕРБ!

91

Ха ха,

преди 2 седмици

***-*** -тата били построили 30км магистрали! Егати опашката лъжа! След като и проектирането, и финансирането е било осигурено още при ГЕРБ! Спомням си , как Кики Лъжата се изправи пред един кран на празен газопровод, и се изцепи, че за 6 месеца свършили повече от ГЕРБ за 15 години? При тези лъжата спирачен път ...няма!

90

Ще гласувам за ПП-ДБ

преди 2 седмици

Асен Василев вдигна пенсията на майка ми приз 2023 г. от 260 лв. на 560 лв.!!!!

89

ЛЪЖА

преди 2 седмици

"Постната" пица беше наследена от Борисов! Симеон Дянков показа тази пица, когато наследила властта от Станишев!

88

Хахаха

преди 2 седмици

До 93 Ха ха, По време на управлението на ПП-ДБ строителството на пътища не е спряло. В последните 10 месеца са отворени 30 километра магистрали и скоростни пътища!!! Сторили са, но не ходят по телевизора да режат лентички като Борисов за всяка 5 км отсечка! Борисов управрява 12 години, а ПП само 9 месеца. Оставете ги 12 години и ще стигнем Германия и Франция!

87

Парадокс Бг

преди 2 седмици

Помним ги ГЕРБ и "постната пица"! Хората мизерстваха и гладуваха по тяхно време! Асен Василев направи живота на хората по-поносим, въпреки световтата инфлация и криза, вдигна пенсиите и заплатите трайно! Асен Василев мисли за хората, малкия и среден бизнес.

86

Хрян

преди 2 седмици

Трябва да отидем на избори, за да преборим купения и корпоративен вот, за да не ни управляват Мутри, корумпирани олигарси санкционирани по Магнитски за корупция и турци!

85

Г557дт

преди 2 седмици

За такива като Боко е много важно народа да си остане гладен и беден, за да бъде управляван лесно от мафията! "БЕДНОСТТА Е НАЙ-СПРАВЕДЛИВОТО НАКАЗАНИЕ ЗА ГЛУПОСТТА НА ЕДИН НАРОД!!!" Роналд Рейгън

84

Право на мнение!

преди 2 седмици

Асен Василев е уникален финансист, вдигна пенсии и заплати и всички некадърни бивши и настоящи управляващи скачат да го клеветят, обиждат и плюят, защото разбират своята немощ и некомпетентност!

83

Фъргов

преди 2 седмици

Асен Василев изведе България едно стъпало нагоре от дъното, където мутрата Борисов ни държеше цяло десетилетие в бедност, ниски заплати и ниски пенсии!!!!!!