42

Анонимен

преди 2 седмици

За съжаление, откак Урсула управлява, ЕС одавна не е критерий за почтеност.

41

Malii kak ni lxjat

преди 2 седмици

Зданчи и Европа е затънала в лъжи. Проверете пак кой прави софтуера за машините, веднага ако имате нещо в тимберицата ще ви стане ясно възможно ли е да се манипулират вотовете(пример САЩ последни избори в последните минути софтуера добавя 3х избиратели, доказано). Поздрави на лъжците с малко истина.

40

Съвет

преди 2 седмици

Щом в Европа имат доверие в машинките , да им ги отдаваме под наем за техните избори.Ще си докараме милиони.

39

Питам

преди 2 седмици

А защо не използват машинки за гласуване ?

38

Анонимен

преди 2 седмици

Факт е, че СДС и ГЕРБ са майстори във фалшифицирането на изборите с хартиените бюлетини. Затова направиха машините печатарки на хартиени бюлетини, т.е. ние нямаме машинно гласуване.

37

Факт е,

преди 2 седмици

че избирателните списъци са неверни, и оттам идва уж ниския процент на гласуващи. Трябва да се направят три неща: Първо, въвеждане на активна регистрация; Второ, нов закон за партиите, т.е. да се въведе двупартийна система, както беше в началото; Трето, да се въведе както в Естония само цифрово гласуване.

36

Анонимен

преди 2 седмици

е, щом в ЕС нямат съмнение значи е така, само дето лично председателката на ЕК лайен и вебер дойдоха да подкрепят една от партиите, та как да вярваме

35

Анонимен

преди 2 седмици

На мястото където се гласува, трябва да има безплатни тоалетни!

34

61

преди 2 седмици

Ей Начи, бабите ви цял живот само с машини са гласували. В Англия има само едни евтино изглеждащи бюлетини с всички партии на тях и само се зачертава с молив квадратчето на съответната партия. На гърба на бюлетината има сериен номер и избирателната комисия записва в протокола че дадено име е гласувало с даден сериен номер. Толкова!

33

Феминистът.

преди 2 седмици

Ами никаква манипулация не може да има, разбира се. Петдесет пъти им се казва на някои, че машината е само принтер. Ама те действат на принципа "Едно си баба знае, едно си баба бае.". Дори машините могат да предпазят разсеяни избиратели от грешки с преференции, нещо, което хартията не може.

32

Анонимен

преди 2 седмици

Понеже аз, нямам шкeмбee! Ще гласувам за партия, която няма "ШКEМБEТА"... Някой знае ли, коя е тя?

31

Феминистът.

преди 2 седмици

Докога ще има 10 процента недействителни бюлетини ли? Докато ние избирателите гласуваме неграмотно. Само дотогава. А като се научим да гласуваме по-грамотно, ще намалеят и недействителните бюлетини.

30

Анонимен

преди 2 седмици

Длъжни сме вече! Да "помогнем" този път,Борчето бивше,да ЗАГУБИ тези "Избори"! Иначе се обричаме,да се въртим в омагьосан кръг,докато е "жив"!-:( Гласувай МАСОВО на тези избори Българино! За когото ти е симпатичен!

29

Аман от глупави хора

преди 2 седмици

До всички главанаци ! Е избираш "БСП" на машината. Разпечатваш и виждаш "БСП". пускаш разпечатаната бюлетина ! КАКВА МАНИПУЛАЦИЯ МОЖЕ ДА СТАНЕ ДО ТУК !?!?!?Ако има врътки, те са от тези които броят бюлетините !!!!

28

Анонимен

преди 2 седмици

А не може ли да се направи, следния начин на гласуване. Винаги като влезе гласуващия, да му се даде хартия за гласуване, в която да впише своите данни и да избере на кого да гласува. След това гласуващия да отиде при електронния апарат и с помощта на ел. помошниците да му се вкарат данните електронно и едновренно за кого е гласувал на хартийката. Освен това на всеки гласувал да му се даде хартиена бележка с номер на гласуване: Хартиеното и Електонно гласуване трябва да съвпадат.

27

Айде бе

преди 2 седмици

А къде в ЕС има машини? Венецуелски ли бяха? Ама ние сме богата държава, разкарваме машини по света. Едни избори излизат вече над 80 млн. лева. Преди бяха под половината. Бусове с по 8-10 машини тръгват към Англия, Испания и т.н. Колко буса пътуват за тези избори?

26

Аха

преди 2 седмици

Верно ли? А да питам само, най-защитените бюлетини защитени ли са от драскане и дописване? До кога ще има 10% невалидни бюлетини? Кога най-после ще се гласува онлайн явно? Кво криеме? Нали във фейса пишете в колко часа и секунди сте сраааали съвсем доброволно. Гугъл ви следи пак доброволно. Отворете си мапс и вижте къде сте ходили, кога и в колко часа. И така като си видя гласа за друг, да ги питам с мотиката кво праим ся

25

Анонимен

преди 2 седмици

до 23 Ами пак си " ТРАЙ" бре! Позволи ПАК на Герберската администрация да гласува за Борисов!-:( И после пак,ама "Пак тия ли"?Този *** дърт Комунист,ако не се говори Неговото "име",та той Ще Пукне бре хора! -:) Какво ви Пречи да си Упражните Правото на Глас? Един ден в Годината бре! " Забравят за гъби,за Къщи за гости",за "село" или за Гърция! И утре Какво ще са ви Виновни "децата",за Вашето Безхаберие към тях?-:(

24

Анонимен

преди 2 седмици

никой не ви вярва

23

Анонимен

преди 2 седмици

Не виждам свестен кандидат заради който да си заслужава да се разкарвам да гласувам. Едни други се плюят и после правят сглобка, това на нищо не прилича, те сами не се уважават така и ни правят на луди.