105

Новинарска злоба

преди 2 седмици

и сега келавите западни синчета: Джо Байдън заяви, че няма да помилва сина сиХънтър Байдън може да получи до 25 г. затвор по обвиненията към него

104

Съвета на Сталин:

преди 2 седмици

За верността на пътя съдете по силата с която ви плюят враговете!

103

Дядката

преди 2 седмици

Злостна статия пропита със злоба и омраза!Защо бре хора , не виждате ли истината или златото ви заслепява очите?Русия се изправя и захвърля западните окови , а ние тънем в тинята на зависимости и безсилието, да се откачим от лъжливия свят на Байдън!

102

Анонимен

преди 2 седмици

много си го пазите тоя со7рос бре - веднага изтривате името му ако се появи в комеунтар- и вие ли сте от он7ани7стите му

101

Анонимен

преди 2 седмици

Приемствеността е нещо нормално за всяка професия. Наследствени лекари, юристи, дипломати....Не да попаднеш някъде от нищото, напълно неподготвен и да няма кой да ти предаде опита си. Това е нормална практика навсякъде по света и не е нещо лошо, а напротив. Не като у нас дошъл от село долно нанагорнище и гмур в политиката.

100

Щирлиц

преди 2 седмици

Не купувам бонбони "Рошен".Произвежда ги Потрошенко,авторката на статията явно ги харесва обаче.

99

Бозаджията

преди 2 седмици

Тоя явно е решил да завлече всички в ямата, няма деца няма дружоци.

98

Леля чичо

преди 2 седмици

Война ще има дълго време - от Иран дроновете , от Северна Корея боеприпасите от Блатната империя крепостните - те са безкрайно много, Кремълският Жужак е казал - ако намалее пушечното месо , жените ще раждат още - за да има свежи пейтриоти , които съвсем патриотично да си дават живота за кефа на Жужака.

97

Путин е най-големият

преди 2 седмици

Малките жужета драпат за власт.. Няма само Големия плешив Жужак да упралява. Идва нова ера в Блатната Империя - борба за власт на върха , а иначе крепостните сърбат борша и умрат да са пушечно месо за кефа на Жужака - много е патритично.

96

Анонимен

преди 2 седмици

До 104. Там няма "европейски ценности" и не се плаща за въздуха който дишане. Иначе си прав, разлика няма. Богатите са си еднакви навсякъде.

95

Анонимен

преди 2 седмици

Ся кАпейките пак ше почнат да дават доводи как и на други места имало такива работи, нали кАпейки. Е тогава пРосията ви с кво е по-различна ве кАпейки, кво точно обяснявате и бришете? Значи да не са едните ами другите, които са същите само, че си ги искаме тях, че сме свикнали да сте им 3 то поколение роби, така ли?

94

До 55

преди 2 седмици

Спамър, измисли нещо ново. Това вече се изтърка :)

93

Анонимен

преди 2 седмици

Те да дойдат у нас да видят не князе, а султани!

92

Анонимен

преди 2 седмици

Е кво да е в пРосията? На никой не му се пуска кокала с корупцията, ше гласят и внуците на хранилката ако требе, па обикновените колхозници да *** на фронта в чужда държава.

91

Гошо

преди 2 седмици

Анисия колко диоптъра носиш? Та ти не виждаш по далече от носът си и то не целия. Да пишеш за форуми където присъстват по-голяма част от населението наземята, имайки в предвид техни представители такива меко казано глупости е показателно за нащата независима журналистика , е само е поръчкова...

90

Анонимен

преди 2 седмици

Харесвам спамъра с +контранастъплението+ Упорит и постоянен!

89

Киро Брейка

преди 2 седмици

В ЕС нямаме такива проблеми. Половината ни лидери са бездетни.

88

Анонимен

преди 2 седмици

никакъв възход не е, политическа сбирка, както след Елцин всичките му олигарси загубиха почти всичко, някои и живота си, така ще е и след Путин

87

Анонимен

преди 2 седмици

Във форума участва президентът на Колумбия. И е там за разширяване на икономическите връзки, един от аспектите на които е добивът на литий. Колумбия е най-големият производител на литий в момента в света.

86

Анонимен

преди 2 седмици

навсякъде е така, фамилията Буш, фамилията Кенеди, в Гърция две фамилии се сменят непрекъснато