52

Анонимен

преди 2 седмици

А защо народа мрази докторите? Да не е заради корупцията? Или нея я няма?

51

НАРОДА

преди 3 седмици

АБСОЛЮТНИ ГЛУПОСТИ! ОСНОВНИТЕ ЗАПЛАТИ /БЕЗ ДОБАВКИ/ НА ПАРАМЕДИЦИТЕ В СПЕШНА ПОМОЩ СА ОКОЛО 2000 ЛВ., КОЕТО Е ПОДИГРАВКА С ЛЕКАРИТЕ В БОЛНИЦИТЕ, КОИТО ВЗЕМАТ ПОД 2000 ЛЕВА! БЪЛГАРИЯ Е ДОЛНА ДЪРЖАВА!

50

Анонимен

преди 3 седмици

На какво се надявате.То онези горе си имат болница-правителствена,военна и пр.За народа ги интересува само на думи.Напротив държат бедни цели прослойки от населението и създават чрез телевизиите вътрешни конфликти.Учители срещу ученици и родители.Доктори ср-у пациенти и *** и пр.От по умните хора в държавата винаги ги е било страх.Може ли лекар да не може да върже 2000 лв. заплата и учител също.Работник учил недоучил средн в София 2400 чисто.За сестрите да не говорим.Но народа мрази докторите

49

лекар

преди 3 седмици

Оттук нататък каквото и да направят вече е късно.Няма да могат да зместят липсващите в системата лекари,фелдшери,акушерки,сестри ,парамедици. Който завърши -бяга в чужбина или работо като представител на някоя фармафирма.Няма да има кой да ни лекува.Защото едно е да обикаляш кабинети и предлагаш лекарства,а съвсем друго да се опитваш да спасиш тежко болен,особено извън болница! Няма по голям стрес от този и естествено малко работят в спешна помощ.Работя това от 35 години и нямам млади колеги!

48

Анонимен

преди 3 седмици

Комунизма си отиде /уж/ но порядките не. Шофьора с по-висока заплата от парамедика и заварчика от проектанта, това е положението.

47

Кравар Евроатлантик

преди 3 седмици

1500 може да взимаш докато чоплиш семки на някоя сергия и си цъкаш на лаптопа. За да ходиш в някое *** село да спасяваш някой, че се е нагълтал с ракия нощеска и си е разцепил главата в канавката, може да говорим от 15000 нагоре.

46

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 46 --- "убучат"?! - сериозно?! Върни се в първи клас!

45

Анонимен

преди 3 седмици

Когато някой по медицински учебни заведения го убучат как се "държи Чук в Ръка" и си изкара диплома и стане доктор. Той доктора след като дойде при него някой "клиент", "може да реши всеки проблем чрез гвоздей".

44

Анонимен

преди 3 седмици

ПАРАМЕДИЦИТЕ били ХОРА ОБРАЗОВАНИ? СМЯХ! Тя цялата МЕДИЦИНА и УЧЕБНИ МЕДИЧНИ ЗАВЕДЕНИЯ Е ЕДНА .... ПАРИЧНА ЗАБАВАЧНИЦА за обезмозъчното СТАДО!

43

Анонимен

преди 3 седмици

Отиваш при доктор, а той не знае как естествено да си предпази опадването на космите на чутурата си. Но измислили "Изкуствено присаждане на коса", "Изкуствено набъбнали силиконови Цинцурани", "Изкуствени целуващи силиконови устни", "Червила", "Пудри за дупдупдупето" "Инжекции за постоянно заболяване на тялото", "Химеотерапии за унищожаване на имунната система", "Антибиотици за унищожаване на имунната система" и още какви ли не..... "ШМЕКЕРЛИЙНИЦИ" Къде е лечителят ЗНАХАР И МОРАЛ?

42

Анонимен

преди 3 седмици

"Професията не е регулирана и няма как да се остойности трудът на парамедика." ---- ЗАЩО?! От кого зависи и защо не е стартирал процеса? Някой чиновник си чопли носа вместо да си върши работата!

41

Боби

преди 3 седмици

Да ходят в чужбина, пак няма да им стигат парите. Който знае как от малкото да направи много, се нарича успешен инвеститор. Богатсво се трупа бавно и сигурно.

40

До долните

преди 3 седмици

Да не ви напекло слънцето? Единия брои космите по главата на доктора с другия бълнува за знахари

39

Анонимен

преди 3 седмици

Тия се подиграват с професията парамедик ЗНАЧИ Ицо Хазарта дето няма никаква квалификация е Политик а хора образовани получават нищо ЗАЩО

38

Ханс

преди 3 седмици

Заплащането е напълно нормално, проблемите идват от докторската мафия...Докторите няма да слязат доброволно от линейката, никой не се отказва от дежурства, разбирай 5 дни работа в месеца + основно възнаграждение х2 заради извънредния труд.

37

Анонимен

преди 3 седмици

Смях..... Отиваш при доктор, а той няма и едно косъмче на черепа си ..... И той ще те лекува?

36

ташунка витко

преди 3 седмици

За гробари им стига даже им е много

35

Анонимен

преди 3 седмици

Къде останаха истинските лечители ((((ЗНАХАР И МОРАЛ))))?????

34

Анонимен

преди 3 седмици

Енергията която ((((((((((ЗНАХАР И МОРАЛ))))))))) получава, от нашето (((((СЛЪНЦЕ))))) ((((ВЪЗДУХ))))), (((ЗЕМЯ)))..от ((((ГАЛАКТИКА МЛЕЧЕН ПЪТ)))))) и от ((((ВСЕЛЕНАТА)))) - ((((ВСЕЛЕНА БЕЗКРАЙНА)))) ((((СЛАВНА)))) ((((СТРАСТНА))))) и ((((СРАМНА)))) ииии я предават на ХОРА НЕУМЕЕЩИ ДА ПОЛУЧАВАТ ЕНЕРГИЯ ОТ КОСМОСА, понеже сме се преродили... АНТЕНАТА на ХОРАТА за връзка с КОСМОСА е "КОСАТА"... почти всички мъже веке немат КОСА НА ЧЕРЕПА СИ от тия магазини, ресторанти, парамедици, доктори!

33

Анонимен

преди 3 седмици

То лекари и сестри не останаха, за парамедици се притесняват.