71

Обективен

преди 3 седмици

Как няма да одобри кабинета ,нали и Главчев се е на_гъ_зи_л към посолството а и парите не са негови,на народа са ,защо да не плаща. "бежанците" карат скъпи луксозни коли ,а българите правят стачки и затварят пътища,защото са докарани до безизходица.

70

Анонимен

преди 3 седмици

Украинска напаст и българска мафия.

69

Възмутен читател

преди 3 седмици

Възмутително е отношението на ведомства, министерства и министерски съвет към търсещите закрила украинци. Къде отиват милионите дадени от ЕС за подкрепа на украинците, на базите и хотелите, където са настанени тези хора. Какво предложи тъпата държава да интегрира тези хора в икономиката. Директорката на Агенция за бежанците е некомпетентен слугинаж на ДБ. Унизителното отношение към украинците ще има дългосрочни последици за бг. Лошото е, че обикновения българин ще усети това.

68

Анонимен

преди 3 седмици

Не се оплаквайте такива управници си избирате ( герб , пп ) те ви ги домъкнаха .Селата ни обезлюдяват , зимата по 2 -- 3 дена не може да се стигне зо селата , някъде са с режим на вода и пр .

67

Да ви е..

преди 3 седмици

Чудесно. Сега могат ,да вдигнат цените с още 20 процента и да ревнат ,че нямат работници

66

Бг.пенсионер

преди 3 седмици

Не съм ходил на море от 20 години

65

Галя от EmbassyTO

преди 3 седмици

Горките у с раиски безделнижи - трудно се живее по СПА курортите като Aqua House ,струващи над 100 лв дневно посещение, нощувките отделно. Мъка

64

Разследване

преди 3 седмици

Така наречените хотелиери са перачно на руски капитали. Без изключение, вкл магистратите хотелиери, имотите на Мин-ва и на Мин съвет, лагерни бази, Милен Велчев, Чандъров... Всичко е на руснаци, нашите са само изпълнител. България трябва да национализира цялата морска линия. Вашите капитали, ццб, бг ер, бутилковата тексим - всичко е руски пари

63

за тях има

преди 3 седмици

а за други належащи неща - НЯМА. До кога ще ги хрантутиме. Пътуват безплатно в БДЖ и градски транспорт. Българските пенскионери си плащат, за нашите деца няма места в детските градини и училища, а техните с предимтво. До кога геноцид към българите!?

62

Само така!

преди 3 седмици

Мили душички. Заслужават си всички пари на света които им се отпускат! Да им пожелаем прекрасни летни дни по гостоприемните ни слънчеви курорти!

61

Анонимен

преди 3 седмици

Сметките на великите български хотелиери бяха:ще приютим украинците в хотелите си, ще ги храним и поим, държавата ще ни плаща, а лятото ще ги бримчим по 14 часа да ни работят по хотелите. Да, ама те. Хората са дошли тук на почивка, не да ви работят. Затова продължавайте да чакате индийци и Пакистанци. Те на тълпи ще идват да ви работят за една чорба.

60

Анонимен

преди 3 седмици

Брей ,брей бежанци с коли за 10000 минимум та даже и помъкнали и кучета,мъже във военна възраст нацвъкани с татуировки като селска спирка с некролози тия ли са бежанци или просто далавераджии ,които не им пука за Бандерията от ,която идват и държавата да ги настанява в хотели като принцове

59

00 Yes

преди 3 седмици

Хубава новина за българската демокрация! Даже повече пари трябва да им се отпускат за да може пълноценно да се насладят на слънце, море и почивка!

58

Анонимен

преди 3 седмици

След като словосъчетанието 'украински пари' в кавички, май повечето тук трябва да се върнат в трети клас. Жалка неграмотност.

57

Олимпий Панов

преди 3 седмици

Направо сьм бесен!

56

Въпросче...

преди 3 седмици

А за деца на бедни български семейства помощ за да отидат на море ще има ли???

55

анонимен

преди 3 седмици

Защо българските данъкоплатци плащат безплатна ваканция на Слънчака на украинци вече две години. Такова нахалство и безочие не съм виждала.

54

един

преди 3 седмици

Защо украинците още са настанени в хотели и КОЙ плаща сметката вече 2 години? Като искат да са тук, да си намерят работа и да се издържат. Писна ни да им плащаме и да събираме капачки за нашите деца

53

Анонимен

преди 3 седмици

Защо плащат от нашите пари за курортни почивки на тези? Спрете веднага! Каква наглост ! На хотели на море украинци , ако искат да си плащат сами!! Не желая нашите пари да се харчат за тях! Ние защото сме цъфнали и вързали , но ще плащаме за курорти на украинците! Спрете веднага !

52

Ваканция безкрай!

преди 3 седмици

Ех, че е хубаво на моренце, на хотелче.