85

Анонимен

преди 2 седмици

До Руснаците не трябваш А задаваш ли си въпроса какво щеше да стане,ако руснаците не бяха получили толкова голяма помощ от същите тези съюзници в началота на войната...ама не,проститекопейки не могат да разсъждават.

84

Руснаците не трябваш

преди 2 седмици

Руснаците не трябваше да притискат немците от изток заради десанта. Трябваше да ги оставят да изчекнат съюзниците и историята щеше да е друга!

83

Анонимен

преди 2 седмици

съюзниците влизат във войната юни 1944,-----------------------------------------------------------Едва ли има по-т.ъпо нещo от спамеща копейка

82

Анонимен

преди 2 седмици

Т.ъпите копейки пак са наспамили статията и от тях смърди, че не се трае. А иначе ветераните са го казали много точно и дано не се стигне до трета световна война, разпалена от някои диктатори самозванци. Безсмислени жертви на много младежи, вместо да живеят, работят, създават - ти им отнемаш живота, съсипваш си народа, икономиката, заради болезнени амбиции, его и пари

81

Карл Бенц

преди 2 седмици

Ако не беше този десант изобщо не се знаеше какво щеше да стане - стоварена е ОГРОМНА СИЛА!Ако не бяха бомбардировките на съюзниците над Германия - също!Ако не беше материалната помощ на съюзниците ЗА Русия - също!

80

Анонимен

преди 2 седмици

Заради тия прасета сега европа е пълна с араби.

79

Анонимен

преди 2 седмици

след 20 години ще има още ветерани от втората световна сигурно

78

Анонимен

преди 2 седмици

Дано не видим подобна война в Европа. Всъщност никъде. Вече сме трето поколение без война, но явно на някои младежи електронните игри им идват в повече. Но както е тръгнало с 'инженерите' и 'физиците' на Меркел и с истеричните нови 'дже*ндър комунистчета', май ще има още по-кървава религиозна световна война.

77

Анонимен

преди 2 седмици

Те сега на по 100 и кусур години ли са?

76

долу ес

преди 2 седмици

съюзниците влизат във войната юни 1944, точно в този медец германците отдавна са изгонени от Русия и са в обратна посока, войната е изцяло на немска територия !!!! сиреч чакали да видят дали Русия няма да падне. по убитите ще ги познаете кой е победил германия

75

7

преди 2 седмици

Абе,никой нищо не казва за Русия в онази война!Амнезия световна! Имаше ли Източен фронт ,където бяха две трети от германските войски,където имаше Сталинград обърнал хода на войната и Курска дъга,където нацистите загубиха армия от 800-тин хиляди?!Само питам за един приятел!а Байдънчо не се конкретизира за израза си "тъмни сили", с които воювали!интересно кои са били те?

74

Фют

преди 2 седмици

До др0гаре плоскоземи. Ако беше там, трябваше да се самозастреля, след това, което направи Зеленски. Във всички медии разпространяват видеото, как ветеран от D-day се опита да целуне ръката на Зеленски, а той го прегърна. Краткия разговор между тях е показателен за почитта на ветерана към борбата за защита на Зеленски на Украйна!

73

Факт

преди 2 седмици

Велика битка е било, като се има предвид, че 80%от германската войска е на Източния фронт.

72

ЛГБТЯ++++

преди 2 седмици

За некв некропрайд ли иде реч?

71

Конрад Аденауър

преди 2 седмици

Велики мъже е имало не Пи4ки като българите

70

D-Day

преди 2 седмици

Някой неща е по хубаво да се пишат на английски вместо на плебейски български

69

Ветеран

преди 2 седмици

Здравейте роби на комунизма!

68

Анонимен

преди 2 седмици

И заглавието, и подзаглавието са умопомрачителни за някой, завършил без да шмекерува трети клас. Авторката ромка ли е?

67

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен Ами за бг жертвите и как войската на Англия и Франция окупира Тракия и ни заграбва морето за да нямаме кораби там. Значи Русия е заграбила Крим а НАТО плачат като ангели.

66

Анонимен

преди 2 седмици

Кога ще започнете да пишете статии за българските битки през ВСВ, вместо да ни занимавате с такива, за които на никой не му пука? Например защитата на българското небе от англо-американската агресия.