16

аз

преди 2 седмици

До ДА, Документите не се плащат от касата.

15

ДА,

преди 3 седмици

СИСТЕМАТА НЕ ЧАКАЙТЕ ДА СЕ,,ВЗРИВИ,, АМИ НАПРАВЕТЕ ПРОВЕРКИ КОЛКО ФИКТИВНИ ПРЕГЛЕДИ ПРАВЯТ КАКВИ ПАРИ СЕ ВЗЕМАТ ОТ ПАЦИЕНТИТЕ ЗА ИЗДАВАНЕ НА МЕД.ДОКУМЕНТИ И ПОГОЛОВНОТО ИЗТОЧВАНЕ НА ЗДР.КАСА-ЗАЩО СИ ЗАТВАРЯТЕ ОЧИ-МИЛИОНИ ОТИВАТ В ,,НЕЧИЙ,,ДЖОБОВЕ-ОТВРАТЕНИ СМЕ

14

УМРЯХ ОТ СМЯХ

преди 3 седмици

Краси Митов беше в Подкрепа , изгониха го за Кражба на Членски Внос с който направи Краварник и Къще в Перник . Сериозно ли го пускате в Новините , или останаха хора които му се ловят на Простотиите ?

13

Пенчо

преди 3 седмици

Когато източат касата ще се оправи

12

Рендето

преди 3 седмици

Ами тогава върнете Социалистическото Здравеопазване, не че беше идеално, но функционираше задоволителто и ефективно, за разлика от днешното!!!!!!!!

11

VladTepes

преди 3 седмици

Редно е да останат само частни болници, които предлагат уникални услуги без аналог в държавните примерно очни операции.

10

456

преди 3 седмици

Ами взривете я,организирайте недоволните,а не само да приказвате!И вие сте като другите синдикати-Голямо Нищоправене!!!!!

9

баба мара

преди 3 седмици

тя отдавна е взривена още по времето на ив костов затова сме на първо място посмъртност защото нямаме профилактика и лечение само бюрокрация която нисъсипва живота

8

до 3

преди 3 седмици

До Анонимен,ами като всички българи,водят се назначени във фирмата на някой роднина и дори не стъпват,но получават космическа заплата и стаж им тече

7

Анонимен

преди 3 седмици

Трябва да се спре държавното финансиране на частните болници! Не може всяка година да се увеличават разходите за здраве при чуватвително намаляващо население и пак да няма средства. Има общини, обслужвани от 1-а линейка на спешна помощ и двама-трима лични лекари! И то пенсионери. Трябва да осъдим държавата за това, че не ни гарантира равен достъп до здравеопазване. Частниците са конкуренти на държавата. Защо трябва да ги финансира? Със сигурност не е заради корупция.

6

селянин

преди 3 седмици

що е то частен бизнес дет иска договори със здравната кат сте частници оправяйте се ама пациента немал 5000лв да си плати за 3 шева ами търсете си такива пациенти

5

112

преди 3 седмици

В Австрия, със същия брой население са 80 млрд.

4

Еееее

преди 3 седмици

Много папкачи станахте, мнооого

3

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен--1 Как къде са , в ЧАСТНИТЕ ''болници'' . Доктори на повикване , едновременно на 5-6 места ... Не е морално , но е ЗАКОННО !Как може един лекар , да е едновременно на 5-6 места , в един и същи час , НО ИМА ДОГОВОР И ВЗЕМА ЗАПЛАТА , БЕЗ ДА РАБОТИ !

2

Анонимен

преди 3 седмици

СОЦА - 438 болници , 2024г. , 12 000 болници , като един лекар-СПЕЦИАЛИСТ е сключил договор с болници /частни/ , ЕДНОВРЕМЕННО в ''различни градове'' , по ''едно и също време'' , да работи с тях .... ИМА ЛИ ЛОГИКА , И КАКЪВ Е ТОЗИ ЗАКОН В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ???

1

Анонимен

преди 3 седмици

Защо бе,нали ви дадоха 8 милиарда лева!Къде са парите?