13

Олимпий Панов

преди 3 седмици

Жената е починала!

12

Гошо

преди 3 седмици

Напълно не достатъчни. Чакат се 8 машини по 8 пилота на 24 часа прави 64 пилота, но трябва и резерви за почивни дни и отпуски. Това прави..... От къде, в Украйна и Русия няма.

11

Рендето

преди 3 седмици

Демек, един пилот ще дежури един месец, другите ще си чакат реда?! Пилот Януари, пилот Февруари, Март и т.н., а заплати как ще им плащате за останалата част от годината???? -)))))

10

Бай Дрън

преди 3 седмици

12 пилоти и нито един не се осмелява за нощен полет? Защото тия работят само денем. Не се разболявайте нощем, в мъгла, дъжд и сняг.

9

112

преди 3 седмици

Я кажете нещо за заплатите на лекарите и на пилотите.

8

Анонимен

преди 3 седмици

В другите държави тоя въпрос е решен още през 90-те на миналият век. Какво чудо е че някакъв малък спасителен хеликоптер е транспортирал пациент с висока температура на 300 км разстояние вчера я повтаряха тая новина по всички български канали по няколко пъти показаха и една докторка с големи изкуствени мигли и всички вкупом хвалят хеликоптерът !.Все едно сме в Зимбабве.Как успяват да поберат носилка в мъничка кабина къде стоят парамедиците къде е апаратурата един господ знае.

7

Анонимен

преди 3 седмици

е как да няма хеликоптери - имаме .... - ЕДИН - но пък той дойде развален и с липсващи нещица - та се наложи ремонт и доработка -хахахаха

6

Питам

преди 3 седмици

И отговор не искам,от ДПС ли е лицето.торбите който раздават,да не са им сложили нещо???.

5

Иван

преди 3 седмици

Има много безработни хора, които ще се радват да работят като пилоти на хеликоптер дори за 2 хиляди лева. Сигурно връзкари са се уредили на тези хеликоптери.

4

Мединчанин

преди 3 седмици

Тоз хили-коптер от град Медина ли е?Или от Мека?

3

немаора

преди 3 седмици

И сто хеликоптера да имате, вече е твърде късно.

2

Българин

преди 3 седмици

До Ъхъ Ползваме военния за по-сложни терени, защото пилотите ни имат много повече опит с него. Онзиден използваха медицинския за траспортиране на жена от Шумен.

1

Ъхъ

преди 3 седмици

Затуй ползваме военния при нужда у планината