34

gg

преди 3 седмици

Въпросната човешка дейност се изразява в постоянното повтаряне, че човешката дейност повишава температурите.

33

Паниката

преди 3 седмици

Която се създава от ИЗ. РАТ.ЕНИЯ ЕЛИТ И ПОДЧИНЕНИТЕ МУ МЕДИИ Е ПОВЕЧЕ ОТ ГЛОБАЛНОТО(ГЛОБАЛИСТКОТО) ЗАТОПЛЯНЕ !!!

32

ХААРП

преди 3 седмици

Е помощника това да се случва по бързо да ни затрият от таз планета.ТОВА ОРЪЖИЕ СЪЩЕСТВУВА,А НЕНОРМАЛНИЯТ ЕЛИТ ПАК ВИ ЛЪЖЕ,ОВЦЕ БУСТЕРИЗИРАНИ!!!

31

Димо

преди 3 седмици

Какво заптопляне миналият месец май е най-студеният от 20 години официално ,вали си дъжд като всяка година имаше малко сняг зимата какво толкова че няма големи студове още по-добре по-малко разходи за отипление ,лятото тока както се вижда за в бъдеще ще е 0ст нали има слънце мноого да произвежда евтин ток ,земеделците очакват пак рекордни добови поради лиспа на студове и измръзване на посевите , има си хубава страна това "глобално затопляне "

30

Анонимен

преди 3 седмици

Дано доживем да видим целия лед разтопен

29

АзъКанъАзъ7112136860

преди 3 седмици

Човешкото м. .а л оу. ми е докара нещата до там,че днес Майка Земя е опакована с асфалт,а милярди металически автомобили ,след нажежаване от слънчевата топлина ,карат температурите са се покачват. А и да не забравяме източването на петрол от Земята.Без петрол в недрата на Земята последната умира,защото това е кръвта й.

28

а глобалното затъпяв

преди 3 седмици

ане, как ви действа, през 1960 казахте, че до 10 г, ще свърши нефта, 1970 до 10г ще има нов ледников период, 1980 до 10 г киселинният дъжд ще унищожи посевите, 1990 озонния слой ще изчезне до 10 г, 2000 казахте, че до 10 г, ще се стопят ледовете на полюсите, и какво стана, нищо само където увеличихте таксите за измислените ви предвиждания. Всичко е една глобална измислица с цел повече грабеж от народа.

27

Анонимен

преди 3 седмици

Екстра си е така.А за снега се сърдете на електрото и новите кметове.Скъсаха се да се молят на Господ зимата да не пада сняг,защото при 1 сантиметър спираше тока и имаше аварии.

26

Анонимен

преди 3 седмици

От "климатични промени" минаха на "Глобално затопляне",защото идва лято хаха.После зимата пак ще се върнат на промените.Реално погледнато това са си естествени цикли на планетата и даже едно време когато е имало динозаври,а не хора е била една огромна джунгла и много по-топло.Динозаврите коли не са карали.Обаче сега се месят в климата като пръскат както в Дубай и това предизвиква екстремни дъждове.Отделно гигантските вентилатори обръщат въздушния поток и може водните течения да обърнат.

25

Климаид"от

преди 3 седмици

Супер! Това е прекрасно!

24

Анонимен

преди 3 седмици

УчЕните са забравили да споменат, каква е била температурата на земята преди 1000г. Когато Гренландия е била зелена? По-студено ли е било или по-топло? Защо рекламата на со рос за зелените извращения не е отбелязана като платена публикация? Защо факчекърите не я отбележат като дезинформация? Кои са тези водещи учЕни, които се страхуват да сложат имената си под рекламата? Да не са Джордж Сорос и син?

23

вгз

преди 3 седмици

Подажните американски учени любезно показват как на стария северен и южен полюс се разтопяват ледовете и как щяло да стане не знам си какво. В същото време обаче на сателитите ясно се вижда, че на новите северен и южен полюси дори с по-голяма скорост се образуват нови ледове. В човчицата, скъпи учени, в продажната ви човчица.

22

вгз

преди 3 седмици

Да им го набия в човчицата на учените. ПРеди 150 г., когато Дание завладява Гренландия, там са били зелени земи. След това температурата спада и всичко се заледява. Сега американската пропаганда ни подава фалшивата информация, че в Гренландия се топят ледовете и видите ли това било много лошо. В човчицата скъпи учени, в подажната ви човчица.

21

вгз

преди 3 седмици

Целенасочена пропаганда.Земята не се затопля, но има периодични цикли. Учените лъжат безобразно. Проблема идва от изсечените гори. Да ги възстановят и температурата ще падне.

20

Ю лон Ма

преди 3 седмици

Не съм съгласен и по топло е било преди...

19

българина

преди 3 седмици

измененията са пред очите ни, всеки вижда, че всичко вече е различно

18

Анонимен

преди 3 седмици

Ускорява безпрецедентно а вътре в геометрична прогресия до степен на шеметна скорост.

17

Анонимен

преди 3 седмици

Единственото което казват тия 'учени' е че са измервали температурите на планетата през последните 70-80 години... Значи циклите на Земята са на всеки 100 години и после се повтарят ли? Каква база на сравнение има?

16

Реалист

преди 3 седмици

Измислици..

15

Анонимен

преди 3 седмици

Ми от когато почнаха да спасяват планетата и нещата само се влошиха, сега ще ни връщат ли откраднатите зелени данъци и акцизи и ша ни карат ли да караме стари дизели, та малко да понаместим климата, хахахаха.