15

batmario

преди 3 седмици

Само в easypay няма ПОС терминал.Как са пропуснали парите на половин БГ?Цирк...

14

Анонимен

преди 3 седмици

евла , една добра идея...колко по-лезно се плаща по-добре, не опашки и ала бала и рушвети

13

Samo minavam

преди 3 седмици

Стягат примката, около шията на Бг роба

12

Наблюдател

преди 3 седмици

колко струва на данЪкоплатеца тези луксозни BMWта и ремонтите са на стойност на една дачия или шкода!Евала по добре да им бяхте вдигнали заплатите

11

Анонимен

преди 3 седмици

Доколкото знам - в работните задължения не влиза да са касиери на колела...па макар и в БМВ та с пос терминали..Работата на милиционерите от КАТ май е да осигуряват безопасността по пътищата..А не касичи на колела ..А с тва до сега ..." колега..сеа ко праим ...пишем ли.. ще добавят - карта имаш ли...ИЛИ "

10

ИВАН

преди 3 седмици

ДИВ КАПИТАЛИЗЪМ НА ТЕРИТОРИЯТА, ПРЕВЗЕТА ИКОНОМИЧЕСКИ И ПОЛИТИЧЕСКИ

9

GTI 2.3 V5 150 коня

преди 3 седмици

ако немам карта в кеш може ли :)))

8

Анонимен

преди 3 седмици

"...ще могат да се издължат, когато бъдат спрени за проверка на пътя."Имам около 300 000 км. в цяла Европа. Спазвам правилника и никой никъде не ме е спирал за "проверка".

7

вундабабар

преди 3 седмици

карам си колюлото ка си искам и ще ви плащам аз друг път, сойфиянци грабвайте веселопедите и да ги докараме до аноал рексия тия уши бе!

6

Анонимен

преди 3 седмици

Ми те щатите са предложили няколко решения - обществено полезен труд, за неплатени и връчени глоби; отнемане на книжка; отнемане на превозно средство, до заплащането... всичо което прави КАТ се снима и записва, за да няма корупция. Джигитите си лежат в затвора, независимо от връзки и кинти... абе такива, неудобни за родата "превенции".

5

Анонимен

преди 3 седмици

Оня корумпай с гоуфа,дето кара в насрещното,по пешеходни пътеки, тротоари, градинки и гази наред,е полегнал и спинка, чакайки пенсията на младини и торбата със заплатите, докато камерата снима навряна в треволяците, които ограничават видимостта по пътя и трябва да бъдат окосени,на южната дъга, срещу Герман,но на ушев това не му пречи.След час мисля да го събудя,да се обърне,че ще му се изкриви врата.

4

Анонимен

преди 3 седмици

Абсолютна машина за пари е това. Никаква безопасност няма тука. Обикновените хора плащат и траят а чиито брат или сестра или син доригран убива 3ма човека и получава условна присъда. След 5 години му връщат книжката и може да убива пак.

3

Анонимен

преди 3 седмици

Как да не си дам банковата карта на ушев да я скимира. Това са такива изобретателни престъпници,че нямат равни,и статистиката го доказва, няма престъпление без участието на бивш, настоящ, или бъдещ милюполюцай. Само не ми е ясно как със снимки ще изплащат ипотеката от милион лева и подържат есовицата на баба си .

2

Анонимен

преди 3 седмици

аааа - ние и преди си "плащахме" при патрулките на КАТ или по-скоро на на прозорчето на нашата кола като ни спрат и ни питат "Ся, кво? Шъ съ глобяваме или ... ша пиеме "кафе"!

1

Анонимен

преди 3 седмици

печатница на пари в действие, пътищата в дупки но пък инвестираме в камерки и постерминали, лошо няма но първо оправи пътищата и тогава . Разбиваш колата в дупка и те таксуват на момента с 30% отстъпка за несъобразена скорост