6

Анонимен

преди 3 месеца

Световния ден на екоталибаните, нека отбележим фанатизма и човешката глупост. Какво общо има пластмасата с климата? При по-високи температури, при по-топъл световен океан, имаме изпаряване на повече вода, следователно ни чакат повече и по-обилни валежи. Засушаване има при застудяне, не при затопляне! Зелената секта е най-вредното и опасно нещо за човечеството, защото е проводник на псевдонаука, простотия, деградация и мизерия.

5

проверете

преди 3 месеца

Бил Гейтс съзнателно е купил огромни количества обработваема земя, за да я отрови и направи негодна за проузводство на храни. Целта е намаляване на населението. Той и жена му имат и други програми за 'чистене чрез мърсене" - за псевдоваксини в Африка, довеждащи до стерилитет, (четох за това преди времето на ковид в немски официозен сайт), както и разработка на вируси.

4

Анонимен

преди 3 месеца

Досега не попаднах на каквато и да е инициатива на което и да е "зелено" движение за сприране на военните конфликти, където ебедневно се взривяват хиляди тонове опасни вещества. Имильотинзтз 'вредни емисии" за продажба е очевадна при сравнение на фактите Стимулирането на военни действия с цел пласиране на американско оръжив, което е огромна част от цялостното произвосдство там, е отравяне, целенасочено, на Земята.България е част от това. "Развитите" са най-големите "мръсняци".

3

До 2

преди 3 месеца

Ама това наистина не е добре !!!

2

Анонимен

преди 3 месеца

Тая година имаше наводнение в пустинята... Пък вие си слушайте пропагандата

1

Анонимен

преди 3 месеца

чуждите агенти на въжето :)))