173

Бирата

преди 3 месеца

Заради тази Украйна Русия взе да снабдява всички врагове на Запада с нови технологии.Китайски подводници станаха неуловими,Ким отправи заплаха към САЩ,че ракетите му могат да достигнат всяка точка от територията им.Май остава нещо и на Иран да дадат,а те не са кротки като азиатците.Путин го нарече ответна мярка заради западната помощ за Украйна.

172

Морфалинко Кокаиненс

преди 3 месеца

Зеленски: Тръмп рискува да стане загубеняк, ако спечели през ноември. С тези думи Зеленски нарича "загубеняци" всички американци подали гласовете и доверието си за Доналд. Крайно просташко поведение към народа който ти дава пари, оръжие, боеприпаси и медикаменти

171

Бирата

преди 3 месеца

24% от англичаните не са осведомени,32% смятат,че никой няма предимство,41% смятат,че Русия печели и едва 3% са А Украйна.

170

Анонимен

преди 3 месеца

Трябва му някакъв дори и малък успех преди срещата на главите на нищо не определящите страни в Швейцария,но даващи пари.Дори тези,които набираха хора за войната ги пращат на фронта,а Напред жени ще им вършат работата.

169

Анонимен

преди 3 месеца

Имам познат в укрия. Лъжите на зелката за победи са велики. От където са минали руснаците, всичко тотално е помляно и е изравнено със земята. Затова ЕС се навира между шамарите и то яко.

168

Анонимен

преди 3 месеца

Всеки ден Украйна унищожава рускофашистка техника и въоръжение. Това изтощава все повече и повече Алианса на Сатаните Путин,Рамзан и Хомейни. Бавно и сигурно Украйна върви към постигане на целите си. Тези, които питат колко села превзеха украинците, нищо не разбират. Запада не бърза. Москва и Техеран го закъсват със всеки изминал ден.

167

Анонимен

преди 3 месеца

Как върви тридневната спецобосрация на Путин? Мие ли вече кълките в Ламанша или е на тежки апове за запичане?

166

Анонимен

преди 3 месеца

От литератор, артист и поет става само изпълнител. Трябва му винаги сценарист, режисьор и суфльор и зрители срещу закупен билет.

165

Анонимен

преди 3 месеца

зеленски на кол трябва да те забучат пред семейството ти в следващите няколко седмици.

164

Анонимен

преди 3 месеца

Всеки ден Русия унищожава натовска техника и въоръжение. Това изтощава все повече и повече Алианса. Бавно и сигурно РФ върви към постигане на целите си. Тези, които питат колко села превзеха руснаците, нищо не разбират. Путин не бърза. Европа и САЩ го закъсват със всеки изминал ден.

163

Анонимен

преди 3 месеца

Да му мислят рашките,един дементо ще ги покоси с мисъл показа боба.

162

Магарев

преди 3 месеца

Ако си лакират ноктите руснаците ще ги помислят за жени е ще паднат в капан.

161

Толупа

преди 3 месеца

Всеки европейски гражданин,ако получи по една вуду кукла с лика на Путин и всяка сутрин я носи в полицията да броят,колко пъти е продупчена може и да се получи Само населението на Украйна се оказа недостатъчно преди две години.Зсщо се отказаха след първия път,а не опитат пак?

160

слугата на дявола

преди 3 месеца

му свършва времето

159

Анонимен

преди 3 месеца

Зеленски е демократичен диктатор. Не го бъркайте с Путин, който е просто диктатор.

158

Анонимен

преди 3 месеца

Зеления пумпал вече не е президент . Играе кукла на конци във филм на чужди сценаристи . Но хората падат мъртви , съсипа държавата , разори Европа. Само да се хареса на памперса .

157

Анонимен

преди 3 месеца

Наркоман, Украйна е финита. Ай капито? Нали имаш вила в Италия, дефиченте.

156

Анонимен

преди 3 месеца

Защото крайнодесните от Европа ще му спрат социалните помощи. Зеленски докара глад в Западна Европа.

155

Анонимен

преди 3 месеца

Миналата седмица бях в Зап. Украйна и говорих с доста хора. Не чух нито на един украинец да му е тумнало за НАТО, болшинството даже казваха, че това го решават корумпирани политици. Не срещнах и нито един дето е тежък американофил (за разлика от милата ни родина), повечето са оскърбени и вече не обичат Русия, и има защо. Но пък за разлика от нашите продажници украинците виждат съществена разлика между обикновените руснаци и режима им, ме попаднах на такива крайности, каквито има у нас.

154

Убиец

преди 3 месеца

Още малко му остава и така ще го "сплотят" оцелелите украинци на Майдана в Киев - с примка на шията, та ще съжалява защо се е раждал.