37

Анонимен

преди 3 седмици

От 10 годишен опит като харпунджия ще ви кажа, че буя се вижда дори и от километър. Друг е въпроса дали са били адекватни, пияни или дрогирани, че да не го видят. От друга страна, редовно по нашето черноморие хора с джетове и лодки са идвали с цел до буя ми да видят, какво е това, дали не е безстопанствено, или просто да го ползват като точка, до която да си правят обиколки. Пълна неграмотност.

36

Анонимен

преди 3 седмици

Цела Гърция е българска земя, земя на траките, Данай сциганина от Египет доиде и почнаха да избиват местните траки преди няколко хиляди години, взеха ни древните букви, история и земята избиха траките, яката древногръцка история е взета от траките, проклятието на траките няма да ги подмине, и пак ще е българска земя, ние българите много обичаме морето и то си е наше, гърците обратно в Египет откъдето са дошли, това ще се сбъдне

35

Анонимен

преди 3 седмици

Цела Гърция е българска земя, земя на траките, Данай *** от Египет доиде и почнаха да избиват местните траки преди няколко хиляди години, взеха ни древните букви, история и земята избиха траките, яката древногръцка история е взета от траките, проклятието на траките няма да ги подмине, и пак ще е българска земя, ние българите много обичаме морето и то си е наше, гърците обратно в Египет откъдето са дошли, това ще се сбъдне

34

Сата НАТО

преди 3 седмици

Никой нормален човек не се е ваксинирал.

33

Караибрахим

преди 3 седмици

Също и цял свят се ваксинира, българите не искат, щото били най-умни. Хахах.

32

Сата НАТО

преди 3 седмици

Яз тамън саках да си регистрирам моторницата у Грция, оти саках да ловим риба, ебаго... Сичко пропада, па требе да а влачим на Сарафово, *бати късмет!

31

Анонимен

преди 3 седмици

До E-га ти (30) Явно си толкова ниско интелигентен че изобщо не схващаш същината на коментарите. А и няма как да ти се обясни. Всеки вижда действителността през призмата на интелектуалното си ниво.Когато си глупав няма да станеш умен колкото и да четеш или да те учат.Няма начин!!!

30

Анонимен

преди 3 седмици

Друго си е да те утрепят с джет на слънчака, особено ако убиецът е татуиран анаболен сkoт имащ бизнес с хотели.

29

E-га ти

преди 3 седмици

коментаторите - нихилисти. Българи има всякакви, както гърци, норвежци и т.н. Тези ще поумнеят, но късно. Жалко за човека.

28

Зелен Шебек

преди 3 седмици

Поредното дъно на журналистиката в този смешен сайт. Не бил харпунджия , а бил ВОДОЛАЗ ,, не се е обозначил с буй , а с ШАМАНДУРА ( като главата на редактора ) . Иначе , бог да го прости човека , а пишман рибарите ни да получат заслуженото си .

27

Анонимен

преди 3 седмици

Затова ходете на Слънчака и Златничака. Там няма българи.

26

Анонимен

преди 3 седмици

Българите са УлигУфрени и това не е тайна за останалият свят!!Това за рибата съм го виждал в Гърция много пъти.С лодките също.Българина след 1989 е като маЕмуна на която са дали Калашник със свален предпазител.Преди години един ЕдЕот уби свой приятел с лодка щото дал газ когато оня се къпел около витлото.Нямам думи за тая проста нация!!

25

Анонимен

преди 3 седмици

Те българите ако имаха акъл, нямаше да гласуват за ГЕРБ-ДПС, ИТН, Възраждане. Направо да въведат пълна забрана за преминаване в гръцка територия на български граждани.

24

БУНГУР

преди 3 седмици

Камариотиса - е столицата на остров САМОСТРАКИС......САМОСТРАКОН е два пъти по-голям от Тассос, а има три пъти по-малко хора на острова -- само 5600 човека. ТАМ ИМА УНИКАЛНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ.

23

Николай Стоименов

преди 3 седмици

Сега дупе да им е яко ,това не е България

22

Вулгарис кендзакис

преди 3 седмици

Ай ся вий за един грък ли сте

21

Анонимен

преди 3 седмици

Според мен много силно възможно е да не са знаели шамандуратa на водолаза какво означава и да са решили да отидат точно към нея. То затова човек трябва да има малко обща култура, а не да си мисли "Аз съм българин и си знам всичко, сега ще ви покажа как се кара лодка!"

20

Анонимен

преди 3 седмици

Аз затова НЕ искам да ходя да почивам на места където ходят българи.

19

Анонимен

преди 3 седмици

Българите са диваци.

18

Анонимен

преди 3 седмици

едно х0м0 по малко ! агонията на х0м0атлантици е музика за моите уши !