15

Анонимен

преди 3 седмици

Трафика не е лошо да мине под земята и в района на Сточна гара, че там е ад и не се диша.

14

Анонимен

преди 3 седмици

Предното благородяване също не беше лошо, но от доста години павилионите са празни, осветлението тук там... И тогава така разправяха, че за хубаво го правят ама.

13

Анонимен

преди 3 седмици

Лелеее на хорицата в блоковете на ТЕЦа ше им изпадат мазилките и тъпанчетата! Направо прекарайте магистрала през военните гробища в Орландовци. Тъкмо ще събудите някой спокоен...

12

А ЧИСТЕНЕ?

преди 3 седмици

ДО СЕГА ТОЛКО ГОДИНИ КАК НЕ Я ИЗМИХА, МЪРСОТИЯ И ПОРУТЕНИ ОБЕКТИ - КОЯ БЕШЕ КМЕТИЦАТА? - СРАМ ЗА НАРОДА И ЗА ЧУЖДЕНЦИ

11

Анонимен

преди 3 седмици

Значи, всеки който не е tъп като редови българин, според вас е гей, много сте зле, бате. Такива като вас трябва да *** улиците, че да са чисти, за друго не ставате. Добре, че свършва вашата

10

Геле

преди 3 седмици

Така де на ПИМК комплекса трябва да се урбанизира. Няма да джапат през релсите

9

Северен жител

преди 3 седмици

До 4, 8 и 9 : Всички разбрахме че г.е.р.б ти плащат, но малко прекали с изказванията и няма да гласуваме за ***-умпи-раната ти партия начело с банкянския крадец. Наистина не разбирам защо всичко от Фандъчка и То-лу-па трябва да е хубаво (като унищожаването на Алеко и Конярника от техният приятел Цеко), а от някой друг всичко е лошо?

8

Анонимен

преди 3 седмици

Глупости... Искат отдолу ротондата да я дават за магазинчета на техни си хора. Вярвате ли, че на някого от тия изобщо му пука за хората? А дали някога през живота си се е качвал на влак? Само гледат да доят. Ако могат и последната капка кръв ще ни изпият. И това даже не е собственост на БДЖ, а на общината. Помните ли преди 5-10 години как беше? Смраааад и... Казино, стриптиз, заложна къща на всеки 2 метра. Пътниците пресичаха отгоре, че а си влезнал в тоя подлез, а си отишъл донор за органи.

7

до 5

преди 3 седмици

защо така се фрустрира, гейо?

6

До Анонимен 4

преди 3 седмици

Кой си ти,за да кажеш от какво има нужда района!Проекта е много добър и дано се осъществи!А непрекъснатото отрицание на всеки и всичко дали те прави по-щастлив?Съмнявам се!!!

5

Гост

преди 3 седмици

Това е добро намерение, но защо Северната дъга на Околовръстното шосе, от Ботевградско не се пита от 30 години. Защо само по южната дъга се правят разширения, има градски транспорт? Та нима няма нужда и хората от Чепинци, Световрачене, Нови Искър и тн нямат нужда от достъп до Бизнес парка, до НИМ , до Самоковско шосе, до Тракия?

4

Анонимен

преди 3 седмици

Gлупаците да мълчат. Или свиквайте с новия ред, или се махайте от София, а най добре и от България. Баси простото русолюбско племе. Скоро ще ви изтикаме в нищото, *** безподобни.

3

Анонимен

преди 3 седмици

Грандоманщина, простотия, напълно несъобразено с нуждите на района.

2

Анонимен

преди 3 седмици

Поредните тапи от глупавите идеи на гейовете, управляващи София. ***.

1

Анонимен

преди 3 седмици

На север от гарата, на мястото на заводите построиха термитник. Голямо оживление, няма що. И сега какво, "Арена Жепеец" ли искат да правят още?