103

Как ще има работници

преди 3 седмици

Нито студенти ще имате, нито качествени преподаватели! По време на управлението на Станимиров намалиха заплатите във Винса. И то с доста.Но ръководството е доволно. Техните заплати са достатъчно високи. Голяма шуробаджанащина, за всеки постче, за някои по-хубави по няколко постчета с няколко заплати. И точно този ще ми говори за кадри. Нека да каже как се кадрува във Винса. И как се консумира в условия на академична автономия.

102

Анонимен

преди 3 седмици

Британският бизнес отиде да инвестира в Северна Америка. Унищожи местното население и внесе чуждестранни работници от Африка. После каза: Ние не сме британци, ние сме северномакеамериканци.

101

Анонимен

преди 3 седмици

Урсула е дала препоръка на ГЕРБ да се увеличи разнообразието на етническия състав и културното разнообразие в България, за да не прилича вече на фашистка държава, а на най-развитите западни демокрации.

100

Анонимен

преди 3 седмици

Потърпете още малко. Ще дойдат 6-7 милиона индийци. Ще имате работници за европейското ишлеме, ще печелите за джоба и ще унищожите местното туземно население, което ви пречи. Стана много алчно местното население. Това не е добре за бизнеса. Ето, американският бизнес закара няколко милиона африканци, те се размножиха и увеличиха благосъстоянието на бизнеса на тръстиката и памука.

99

Анонимен Алкохолик

преди 3 седмици

Вижте фудболните ни отбори. Те са пряко отражение и на пазара на труда. В големите клубове няма нито един българин в стартовите състави! Нима няма фудболисти в България ? Момчетата масово тринират фудбол, но след като навършат 18г. окапват защото няма далавера за собственика на клуба да ползва български играчи. Затова не гледам фудбол вече!!

98

Млади меринджейи

преди 3 седмици

Българския меринджей в българия масово е селянче дошло у големио град назначено след обилно *** без никаква визия и способности освен да пада лази пред шефо. Това меринджейче вместо да намира нови клиенти и да разработва нови продукти и услуги се занимава с персонала. Създава интриги ,намаля почивки, увеличава работното време и се чуди само как да глобява работниците и да им намаля заплатите. HRпък също са некви на хапчета, дето целта им е само да излъжат некоя жертва да почне на минимална.

97

Верно бе

преди 3 седмици

До Няма работа ли ?Има дори обяви за работа в БГ.,където искат да знаеш изчезващи диалекти от Индо-китайския регион, дето даже и местните не го говорат вече...

96

Няма работа ли ?

преди 3 седмици

Заплатите масово са намалени на 50% . Аз почнах в кол център на 2600 лв. преди 4 години, а сега наемат на 1300 лв . новите-ФАКТ!!! А новите са масово чужденци внася ги собственика щото реве , че нямало кадри, а българи не наема .Побликува обява с нерално високи изисквания -примерно да пишеш по 280 символа на минута , а рекорда в Гинес е 268 за минута. Така показва, че "няма такъв кадър в Бг." и си внася индийци дето му бачкат за по хиляда лева...

95

Лъжци

преди 3 седмици

Пълна лъжа е , че няма кадри. Хората мсово бягат в чужбина щото няма работа. " Недостига на кадри" го рекламират няколко мафиота, дето са направили схема за трафик на хора от Индия и Бангладеш, където таксата за нелегална миграция (в контейнер по море, месец път) в ЕС и САЩ е над 20 000$ , а легалната със самолет и настаняване -в Българияе над 40 хил$ на калпак. Тоя калпак ще дръпне и семейството си (безплатно) после (полага му се по закон) , а там семействата са по над 50 калпака минимум..

94

Анонимен

преди 3 седмици

Ами пробвайте да плащате подобаващо, пък може да се намерят кадри. Не е толкова сложно, топлата вода отдавна е открита. Ама пуста лакомия и простотия......

93

Анонимен

преди 3 седмици

Ама стига с този недостиг на кадри. Изкупихте тесли-те и майбасите, но заплатите не ги барате. Време е да разберете , че хората си ценят труда. Що не си купувате евтини парфюми, а се помадите със шишенца по 300 евро?

92

Анонимен

преди 3 седмици

97- В МВР ТРЯБВАТ ОЩЕ 15 000 ЧОВЕКА КОИТО ТРЯБВА ДА ПОПЪЛНЯТ СЪСТАВА, НО ПОРАДИ НИСКИТЕ ЗАПЛАТИ НЯМА КОЙ ДА СИ ГУБИ ВРЕМЕТО!

91

НЯМА НЕДОСТИГ, БЕ...

преди 3 седмици

....ИМА САМО СЕЛСКИ СОЦ- ТАРИКАТЛЪЦИ, ДА СЕ ИСКА ОТ ХОРАТА ДА ИМ РАБОТЯТ ЗА " БЕЗ ПАРИ"-...ХАХАХАААА.....ЗАЩОТО ТОВА Е " СОЦИАЛИЗМА"--- ДА ПЛАЩАШ, ТАКА, КАКТО ПЛАЩАТ В ЦЯЛА ЕВРОПА!!!ИНАЧЕ---- ФАЛИТ, БАКЕ.....

90

Анонимен

преди 3 седмици

САМО В МВР ИМА НАПЛИВ НА КАДРИ ЗАЩОТО НИЩО НЕ РАБОТЯТ

89

ДРФ

преди 3 седмици

А и забравих да спомена в този същия хубав универсистет как асистента ми по ИТ беше всеки ден пиян, а професора по Микроикономика закачаше колежките и обясняваше какво порно е гледал снощи по телевизията пред 150 човека аудитория.И ся няма студенти......емииииии корелационна зависимост дали има колеги между простотията на килограм и нямането на кандидати. Трябва да се изследва.Трябва да отбележа, че имах и много свястни преподаватели там.

88

до ОПРАВНИЦИТЕ РОМИ

преди 3 седмици

КАКТО ЗНАЕТЕ ВСИЧКИ ОПРАВНИЦИ СА ОТ РОМСКИ ПРОИЗХОД > НАРОЧНО СА СПРЕЛИ ДЕТСКИТЕ НА БЕЛИТЕ РОДИТЕЛИ С ПРАГА В БРУТО, С ЦЕЛ ДА НЕ СЕ РАЖДАТ БЕЛИ ДЕЦА

87

ДРФ

преди 3 седмици

Евгени Станимиров ми беше асистент. Имам много хубави впечатления от него тогава.Работата е изтървана отдавна обаче.Сега ще мине един период от 20 години, в който бизнеса ще трябва да се научи да цени работника. Хубаво е и работника да се научи да цени свястния работодател.Дотогава е безбрежния ЕС и нискоквалифицирана работа на кило.

86

ъ

преди 3 седмици

Както беше казала медицинската сестра от спешното отделение в Монтана - за толкова пари, толкова! Българските бизнесмени не спряха да се изживяват като робовладелци. И понеже основно са с основно образование, бяха забравили как е приключил робовладелския строй. Е, сега ще си спомнят.

85

Щедър работодател :)

преди 3 седмици

Няма хора и това си е. Давам по 1000 лв заплата, не осигурявам - най-много на 4 часа. Работа бол. Дневни, нощни и тн. За условия на труд да не говорим - мизерни. Глоби - за какво ли не. Мога да си удържам колкото искам и за каквото си поискам. Не разбирам защо няма хора...

84

Анонимен

преди 3 седмици

За дистанциона работа нема обяви а даже вчера днеса писа какви спънки са измислили от МС о бизнеса за да следат работниците с камери. Е кой ще ида да бачка тогава. Че то и при тираджиите нема толко камери да ги следат дали спат.