77

Идеалист

преди 3 седмици

Геноцдът, които е започнал през 1948 г. и завършва през последните 6 месеца, ше бъде ли признат от ООН?

76

Анонимен

преди 3 седмици

Виновните за геноцид да си затварят устата.

75

Анонимен

преди 3 седмици

Ми да го сменя. ООН ще актуализира името на резолюцията с новото име на Сребреница и готово хахаха

74

Анонимен

преди 3 седмици

Защо нацистите и сърбите са отявлени геноцидни гадове а останалите в историята не са? Защото имаме видео записи и снимки за техните деяния. Не могат да го потулят и да го скрият от историята. Затова и САЩ са геноцидни фашаги щото избиха 1млн цивилни в Ирак. 380 хил в Афганистан и 140хил в Сирия! Руснаците не са по назад с 200 хил в Чечня и кой знае колко в Украйна, Грузия, Казахстан итн. Времето ще покаже, но не могат да се крият, като едно време.

73

Анонимен

преди 3 седмици

До Yasou Ratko Mladich Грци ослепеват 15 хиляди бг войници пленници.

72

Yasou Ratko Mladich

преди 3 седмици

ИМА ГЕНОЦИД В КИПАР И В СМИРНА И ПОНТОС , НАПРАВЕН ОТ ТУРЦИТЕ ИСЛЯМО-НАЦИСТИ..= В КИПАР през 1974 год. НАД 35 000 ГЪРЦИ БЯХА УБИТИ...В СМИРНА И Регионис ИОНИАС = НАД 2 МИЛИОНА ЕЛЛИНИ са убити между 1914 и 1924 год....В ПОНТОС = НАД ПОЛОВИН МИЛЛИОН ЕЛЛИНИ-РОМЕИ - 500 000 !....БРАВО НА СЕРВИТЕ. БОСНА Е СЕРВИА !

71

Анонимен

преди 3 седмици

Сръбски фашисти!!! ВЪН!

70

666

преди 3 седмици

никой не е убит бе, само около 9000 души мюсюлмани. кръвта им вика за възмездие.надминахте и чичо........

69

Катин

преди 3 седмици

учите се от ватните ви събратя. далече няма да стигнете..

68

Анонимен

преди 3 седмици

Сърбия и днеска мисли, че може да надделее над България и не ни връша заграбеното а даже претендира пак за Македония. Докато за Косово и Босна не смее че там са САЩ.

67

Анонимен

преди 3 седмици

БИХ е като Македония и Косово. Разделят България и Сърбия и ги скарват.

66

Анонимен

преди 3 седмици

Сръбска република в БИХ, е геноцидна творевина.

65

Анонимен

преди 3 седмици

Сръбска република в БИХ е геноцида творенина, както я наричат на сръбски език. Сърбие и руснаците са сепаратисти и неофашисти. Додих поне, да има малко почит към мъртвите, ако може.

64

Анонимен

преди 3 седмици

Няма град с това име - няма проблем. Хаха.

63

Анонимен

преди 3 седмици

И макетата така си сменят имена за да заличат историята, но историята си остава, независимо колко имена ще смените.

62

Анонимен

преди 3 седмици

До Не сте прави -- Сталин идва след грабежа на цара който подарява Аляска на САЩ и избива милиони руснаци във ПСВ като войници. Така че Сталин се опитва да спаси какво е останало. Русия се дели на държави които се бият със Сталин и Украйна е такава.

61

ти си псевдоисторик!

преди 3 седмици

До Историк Британия подписала ли е Райхщадското споразумение? То обвързва ли я по някакъв начин? Франция? Италия? Бисмарк? Англия е най-великата сила по това време. Стига да искаше, никой не я задължаваше да подкрепя австрийците и споразумението. ГЛАДСТОН и неговите пламенни речи ЗАБРАВИХТЕ ЛИ ГИ? КАК СЕТЕ НБРИТАНИЯ ПРАВИ ЗАВОЙ НА 180 ГРАДУСА. Ти предпочиташ да си с фес, но Русия да не се договаря с Виена? Всичко или нищо, най-вероятно нищо и още кланета, както арменциет в Анадола?

60

Не сте прави --

преди 3 седмици

За Сталин и параноята му от къде се появява и за милионите избити и дали на това са го учили във семинарията не вярвам , но всичко това са факти . За мен това е болен човек докопал се до огромна власт има и много други такива самовластци ,обикновено това са диктаторски прояви на параноя .

59

Анонимен

преди 3 седмици

До Историк Да но Австрия и Англия са пас и не участват във войната. А после зимат дела на Русия и разделят България и Сърбия. Защото и Сърбия е разделена че встрия заграбва Босна. Преди войната те се задължават само да не участват във войната но после може да върнат на България и Сърбия а те го заграбват или го дават на Турция. Значи не Русия крадне а Австрия и Англия.

58

Русия

преди 3 седмици

Операция Гладио е кодовото име на терористична армия на НАТО, замесена в терористични атаки под фалшив флаг като част от стратегията за опозоряване на независмите държави от Съветският блок.Замесена в провеждане на политически терор, атентати, политически убийства, преврати, оклеветяващи кампании и т.н. Започва в началото на Студената война със създаването на мрежа от терористични формации паралелни на официалните, предназначени да извършват диверсии и да действат със сила срещу вътрешните запла