7

До Тошко

преди 3 седмици

Оооо, това не е никаква новост. Подочух веднъж нещо от по-възраастни колежки.Едната разказваше за най-близката си приятелка, която в студентските си години имала гадже, син на един от професорите им. Този синковец вече имал личен автомобил, което за онова време - 1980 г. било рядко срещано явление сред студентите.Взимал момичето и отивали във вилата им край София за секс, защото и двамата живеели при родителите си. Там онзи бил нагласил телевизора така, че да го гледа, докато е върху момичето!

6

Давам пример

преди 3 седмици

Става сутрин много, много рано, отива при хладилника и изпапва половината торта, останала от вечерта, когато в семейството е имало рожден ден. Не оставя нито парченце за другите хора от семейството. После ляга да си доспи, ни лук ял, ни лук мирисал.

5

Анонимен

преди 3 седмици

Чертите които споменавате са характерни за 99% от българите!!

4

Бау

преди 3 седмици

Почти всички сте такива! Рядко срещания емпатичен човек се крие, защото не може да ви понася /виж коментатор 5/! Той се притеснява да не ви причини неудобство, а вие обратното - някой да не засегне вашите височайши в кавички особи! Когато тук ви информират как учителница поступала палаво дете и ученик нокаутирал учителя по гимнастика, вие не се опитвате дори да ги разберете, а се радвате, че са в затвора! Когато напиша истината, вместо да се поставите на мое място, ми поставяте минуси!

3

Анонимен

преди 3 седмици

Пълни глупости. Повечето хора са всъщност безчувствени и един силен емпат, който на всичкото отгоре е справедлив, ще усеща това и няма да може да ги понася. Затова и повечето емпати са интровертни, а не екстровертни.

2

Космонавт

преди 3 седмици

Не е сигурен в себе си, няма ви доверие и тренира любов с други, за да покаже превъзходство в отношенията с вас!

1

Анонимен

преди 3 седмици

Турга ви го вгз без смазкa, рязко и до дъно