10

Анонимен

преди 3 седмици

Повече бой им трябва на тези делегати корумпирани. И Гонзо да дойде и той ще го отнесе.

9

Радев

преди 3 седмици

Е и какво ,най после истинското ЦСКА спечели срещу Чавдар Етрополе,да е и честито класирането за европа

8

Анонимен

преди 3 седмици

Zcka 48 na bigatite mutri s imoti kasina gotini sa neka se veselat imat sa 100 godini jivot milioni nasdrave na zekite

7

някой

преди 3 седмици

А защо пропуснаха съдиите?

6

данчо

преди 3 седмици

Поздравления за червените фенове които показаха чест и реагираха подобаващо.При все по-заспиващото ни общество те показаха,че все още има будни и активни българи.Ето затова ЦСКА винаги ще бъде преди Левски по отношение на феновете.Но все пак Папазки и Ганчев дължат обяснения на червена България.На мутренските схеми трябва да се сложи край.

5

Анонимен

преди 3 седмици

До Странджата- направо милиони са в тези агитки. Ти въобще знаеш ли какво представляват тези агитки. 100 човека биячи,наркорзпространители и охранителни фирми и останалото са нормални хора отиващи да си подкрепят отбора в събот и в понеделник са си на работа. А онези 100 човека са гнилите проблеми. Заплашват президентите,че ако не наемат техните охранителни фирми ще правят мизерии. Политиците ги наемат за протести и така.

4

Анонимен

преди 3 седмици

Един прасчо се смееше на Левски колко били зле,че тяхната публика излизала и се е биела. А при първите лоши резултати на оранжевите не им издържаха нервите и се оказаха още по-зле. Левскарите поне си решават вътрешни конфликти и се бият помежду си. А оранжевите нападат всеки срещнат.

3

ПРОМЯНАТА ПРОДЪЛЖАВА

преди 3 седмици

СТАДИОНИТЕ ЩЕ ГИ ПРАВЯТ ЗАВОДИ ЗА БАТЕРИИ И ВЯТЪРНИ ГЕНЕРАТОРИ

2

СТРАНДЖАТА

преди 3 седмици

Десеткки хиляди български младежи и девойки за впримчени в тези футболни агитки, това на практика са футболни секти които ги откъсват от българското общество и народ. Агресивни, маргинални, в неприемливи възгледи, не вършат нищо полезно за България. България търпи огромни загуби заради тях.

1

Анонимен

преди 3 седмици

ФУТБОЛНИТЕ АГИТКИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЗАБРАНЕНИ, ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ИМ ЗАЩИТНИЦИ ОСЪДЕНИ!