64

Анонимен

преди 3 седмици

Каква меркел Сорос вкарва бежанци в Европа меркел е една нещастна Дебелогъ...а Марионетка на Сорос

63

Анонимен

преди 3 седмици

То в манхайм много Сокердес а пък другаде..? тя целея хесен са 70% имигранти в големите градове в германистан е така половината са АфроАзиятци. Нека европейците като са Расисти срещу други европейци така трябва да е

62

у германия съм

преди 3 седмици

живея в същия град това е площада в центъра пред старата община ,там наоколо само турски и арабски магазини германците нямат почва и шанс за търговия на няколко пресечки имаш чувството че си в блиския изток араби с бради без бради ,турци ,кюрди майки с по неколко деца ,фереджета ,по цял ден нищо не работещи обикалят ,неам думи и този депутат там намерил да си прави митинга все едно да идеш в столипиново и да кажеш доло ц ,ните а колко пъти има отрезани глави между тех си германия свърши вече

61

Анонимен

преди 3 седмици

Няма никаква информация за нападателя... хммм да не е от мирната религия. Ако не знаем откъде е, правилото е да го пишем че е от източна Европа. Пак ще има плюшени мечета, цветя и еднорози за 2 дни и после постарому. Само дето наближават и избори та може и да има мяяууу най накрая

60

Анонимен

преди 3 седмици

Защо меркел не е в затвора? Тя причини толкова много наръгвания вече. Това вече не е държава, а зоопарк.

59

добре дошли

преди 3 седмици

новите германци на меркел се забавляват

58

Анонимен

преди 3 седмици

Мотивите на нападателя са ясни, самоличността му също. Не само името и адреса на човека говорят за неговата самоличност. Основната информация са действията му.

57

1001 нощ

преди 3 седмици

Ето това е манипулиране на новините. Афганистанецът е застрелян едва СЛЕД като напада и полицай, а преди това полицията е повалила нападнатия. И веднага стандартният наратив - нападнатият проповядва омраза, мотивите на нападателя не са известни. Добре, че има и други канали, от които можем да се информираме!

56

Анонимен

преди 3 седмици

ама как бе,плюшени мечета,обзаведена квартира без пари,курс по немски,безплатно пътуване,безплатно лечение ,а той недоволен и коли с тоя нож..

55

демократ

преди 3 седмици

Не е правилно немската полиция да застреля този младеж. Направо си е чист нацизъм. Трябва да бъдете толерантни вие немците! Да проявявате повече разбиране към чужденците дошли да живеят при вас. Ако този мъж малко е попрекалил, е трябвало полицаите да го заловят и разследват какво е вършил. Вместо да го гръмнат както са направили. Това не е демокрация! Вие немците се връщате към времената на Хитлер и Третия райх.

54

Христо Христов

преди 3 седмици

До 46 "Че като гледам в послените месеци Нетаняху не печели кой знае каква подкрепа в света." - ти остави Нетаняху. Оня ден камала подписва израелски снаряди с пожелание да убиват повече палестинци.

53

Еврогейец

преди 3 седмици

Ядрените инженери на Меркел не спът.

52

Анонимен

преди 3 седмици

До Христо Христов: Ами как е, Христо - четеш форума и ти се реве. Така е.

51

Христо Христов

преди 3 седмици

До 49 "Германциииии! Срещу исляма не може да се бунтувате! Нали това е вашата бъдеща религия?" - а КАК е в германофилска България, КАК Е?

50

Анонимен

преди 3 седмици

Ша ги коллват кат агънца за Гергьовден (халалл във вратлетата да изтече всичкия стрес от тези жертвени агнеци). Да свикват. А жените и дъщерите им ша ги въртят на чеверменце по трима чуждоземци на всяка бяла и да ражда нови чаавенца с руси перчеми и нови аллахакбарченца. В германистаня вече белите момпенца доброволно стават муслемчета да не ги дели колектива. Свиньско - йокк

49

Хахаха

преди 3 седмици

Германциииии! Срещу исляма не може да се бунтувате! Нали това е вашата бъдеща религия? След 20-30 години всички ще ходите в кварталната джамия и се молите там на Аллах. Коранът ще стане вашата книга вместо Майн Кампф.

48

Заспала Пyй.ка

преди 3 седмици

Проблем не се решава той се елиминира както вече писах по темата нямат място във Европа тези хора не са сходни със никоя нормална цивилизация тези прима...ти само от СИЛА разбират

47

Анонимен

преди 3 седмици

До Ели: хайде да не генерализираме как е в Западна Европа, вземайки за основа този случай. Тъжната истина е, че ние нямаме нищо общо със Западна Европа и то най-вече в манталитета си. Затова и държавата ни е в това положение. А сега по темата - аз гледах видеото. Наистина беше ужасяващо. Не смятам, че нормално човешко същество е в състояние да извърши такова нападение - с такава жестокост и кръвожадност. В Европа се допусна тежка зараза. Сега трябва да видим как да оправим нещата.

46

Анонимен

преди 3 седмици

До АзъКанъАзъ7112136860: не знам колко си прав. Че като гледам в послените месеци Нетаняху не печели кой знае каква подкрепа в света.

45

Ели

преди 3 седмици

И после ми давате за пример как било в западна Европа... И как за "тези пари" ще си купите апартамент в западна Европа. Ми купете си щом ви кефи !