17

Анонимен

преди 3 месеца

Видимо е привържениците на кой отбор правят най-големите золуми в последно врме. Комунисти сър - свикнали са само да трошат и да им дават наготово това което други са работили да направят.

16

Анонимен

преди 3 месеца

Жалко, че не са в Германия, защото тук щяха да ги бият яко, да ги напълнят със сълзотворен газ и яко бой. И после присъди до откат. Да видят малко нашите полицаите как трябва да се държат, не да ги е страх от такива ***. Пълна излагация.

15

Към 3

преди 3 месеца

И тук идва познатия израз- ние ги хващаме вие ги пускате.

14

Анонимен

преди 3 месеца

Всички се занимават с рекет и наркотици! Същото важи и за Левски! Само прибират пари от клуба и го кретат ден за ден ! Могат само да бият и да плюят ,но да извадят от собствения джоб никога!

13

Анонимен

преди 3 месеца

Футбол няма . Има само такива простотии по стадионите.

12

стоян

преди 3 месеца

Престъпните групировки Герб и Дпс тръгнали да разнасят морал.Позор.Смях.Мястото на такива като Кралев и Манев е в затвора.Ами че нали вие бе герберски *** управлявате спорта от години.И го докарахте до под дъното.Сега феновете ви виновни.Позор.

11

Ехоо

преди 3 месеца

Че той Мануилчо е техен кръстник!?

10

Доко

преди 3 месеца

Идва си нямам колко трябва да съм ...... за да си заведа децата на това чоббансско сборище!! За мен футболен фен и тъппанарр/дебиллл/оуигуфреен е едно и също. Живея до стадиона в Търново и много се радвам, че местните чоббани отпаднаха от надпреварата. На какви долни изпълнения съм се нагледал, не е истина. А най-големите цррвули са от агитките на софийските клубове. Тия животни където и да отидат все има изпълнения и проблеми. Половината от тях са за пандиза.

9

Анонимен

преди 3 месеца

В държавата на ГЕРБ и ДПС е така . Имаш ли връзки с ДПС и ГЕРБ няма проблем за теб. Може да биеш, да дрифтиш, да прегазваш и убиваш хора. Ние сме като Мексико, само че разликата е че в Мексико държавата се бори с мафията, а тук в България Мафията си има държава и мачка нормалния народ. Не само с това с нищо няма да се заемат, докато гласуват за тях и докато с структурите на тези агитки има членове на държавната мафия.

8

Анонимен

преди 3 месеца

То спортното хулиганство е по високите етажи на властта и БФС а не в агитките.

7

Анонимен

преди 3 месеца

Абе 20-30 години чекахте закъде сте се разбързали толкова изведнъж ?

6

А1

преди 3 месеца

Осъдил?Аз пък осъждам всички правителства заради безхаберие със спортните обекти през последните 35 години!

5

Бау

преди 3 месеца

Кралев, ако има кой да запре такива като теб в Белене, дребните хулиганчета сами ще кротнат! Това са вашите агитки! Вие сте най отличен пример колко е акъла на една иначе прилично изглеждаща БГ жена! Има поне още 5-6 подобни - онази с Цацаров, другата с Пасито, хсихарката с Ал Гафари, Десеслава с Плевнелиев - отврат! Другите обаче ги търпят, а теб твоята не можа! Грух - грух!

4

От зайчарника

преди 3 месеца

И тъпира изпълзя от някъде, да дава акъли.

3

Стига с тия закони!

преди 3 месеца

Закони и закончета. И сега има достатъчно добри закони. Няма кой да ги прилага. Хулиганството си е хулиганство навсякъде. Полицията обаче не си върши работата.

2

Анонимен

преди 3 месеца

Няма нужда от такъв закон. Мачовете ако се играят без публика ще намалее хулиганството.

1

Анонимен

преди 3 месеца

То спортно хулиганство няма. Има футболно такова. А решението е много лесно - няма публика по мачовете - няма проблем!