157

Анонимен

преди 3 седмици

Коги живееш в страна водена от комплексирано диктаторче , така се получава. Още малко ше ги осъждат и като чуждестранни агенти като почнат да казват, че няма какво да ядат като в Северна Корея

156

Анонимен

преди 3 седмици

Всички руски тролеи по българските вестници са чуждестранни агенти,живеещи в Натовски държави.

155

Анонимен

преди 3 седмици

Украинците воюват за Родината си,земята и семействата, а руските фашисти за Лада Калина!

154

Учете история

преди 3 седмици

"Длъжност свята към милото ни Отечество налага ни да открием простодушному народу какво нещо е тая Русия и нейното мъчителско монголско правителство, и какви вечни мъки ги чакат, ако са тия излъжат и идат да влязат в нейните железни нокти. Но преди да дойдем на този предмет, нужда е да покажем вкратце нашим братям какви неприятелски сношения е имала още от стари времена с наши праотци и как тя сякога старала да ги завладей, какви же злини им нанесла досега за награда и що са тия кръстили и първите начала образования й дали."(Георги Раковски, из брошурата "Преселение в Русия или руската убийс

153

Анонимен

преди 3 седмици

Излиза, че да си руснак го прави "агент". Фашизмът абсолютно е откачил!

152

Анонимен

преди 3 седмици

Сретен щего номинира скоро.

151

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен:"През 21-и век, на европейския континент война между бели хора е нелогична." - ___- Русия е силно изостанала в общественото си развитие, така че логично е за изостаналата империалистическа държава!

150

Анонимен

преди 3 седмици

Ами те тия мъже права нямат, нека *** за благото на майка руzия. А съпругите като са писнали, значи лошият запад ги подтиква, не че си държат на мъжете и семействата. Путинска логика

149

Анонимен

преди 3 седмици

Чичко Шорош не спи.

148

Анонимен

преди 3 седмици

Бг Фейк нюз и Пета колона в РФ!!!! -)))))) Що триете, бе, къде завряхте "праото на свободно мнение" или истината ви вади очите?!

147

Анонимен

преди 3 седмици

Божеее,колко болни хора на тоя форум!Живеем в 21-и век,средното образование е задължително но повечето неграмотни тука все още не са осъзнали кой е прав кой е !И това,след като самите те лично са видели и почувствали 40г.присьствието на руските лъжи,пропаганда и простотии на собствената си земя!Ненормалниците руснаци безпричинно нападнали независима държава а тука все още има болни дето им се радват и ги оправдават!И ние всекидневно сме заобиколени и живеем сред тях! Просто ужас!

146

Путлерини

преди 3 седмици

Всеки който не подкрепя фашистката идеология е враг на народа, опа грешен путлерофашистки лозунг. Всеки който не подкрепя Отечествената инвазия е враг на народа. Абе същото като първото, но някак по руски звучи, по съветски, по комунистически. Днес жените, утре майките на путлерофашистите ще са врагове на народа защото не са родили повече пушечно месо за фашиста Путлерини, след два дена децата ще са врагове на народа защото не растат достатъчно бързо и така докато остане само Путлерини.

145

r3v0lv3r

преди 3 седмици

Аха, на москвичите първата вълна на мобилизацията им се размина, докато в републиките събираха на сила цели села, там и досега мобилизацията върви с ужасни темпове.Само дето не стигат и искат или не искат руските власти трябва да почнат да събират и мосвкичи, затова и почнаха да циврят. Лесно е да се правиш на патриот и да пееш песнички, докато другите умират, ама съвсем друго е теб или твоите близки да ги пратят в окопите.

144

Анонимен

преди 3 седмици

Никой не иска да прати своя син, внук или любим на война и то срещу братски народ. През 21-и век, на европейския континент война между бели хора е нелогична. Всеки проблем може да се реши чрез преговори.

143

Анонимен

преди 3 седмици

До 170 А бе Гоше! Стига с тия руски опорки! Още чакаме доказателства и кадри за украинския "геноцид"! А тях ги няма и няма..Ами покажете ги най-сетне,10 г. минаха оттогава! Виж, ужасите на руския "мир" ги гледаме всеки ден !

142

Пффф,

преди 3 седмици

пак реклама на НПО-и338ратняците...

141

Ти Гошо Тъпото

преди 3 седмици

До Гошо.....Ли си? Краткият отговор е когато се напише статия точно по този въпрос. Уточнявам за ТЪПИТЕ-Сега статията е за вените загубили мъжете си във войната на Путин, обявени от него за чувдестранни агенти! Нещо да не си разбрал?

140

Тц,тц

преди 3 седмици

Предлагам за чужди агенти са бъдат обявени и тези войници ! Няма начин да не са споделяли военни тайни под юргана!

139

Анонимен

преди 3 седмици

До съюаза на *** - а какво призоавате вие от този съюз: "слава путину!"?

138

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 140 "Веднага да се създаде контра група на жените приветстващи убиването на мъжете им, курбан възхвала на путин!" Няма нужда, то руския фашистки режим достатъчно такива е отгледал през десетилетията - сина й убит в Украйна, където отишъл да убива мирни хора, тя "благодари" на руския диктатор, че вместо син вече има 3 кубика дърва и някой е дошъл да й прекопае градината.