47

468й

преди 3 седмици

Знам ром ,ракия ,водка,коняк,ама не съм чул да се множат и да имат деца.А ман,га,лит,е винаги са невинни,като тези дето ги съдят в Англия за кражба на 54 милиона .Елате да ги видите невинните безработни в Сливен с по 10-15 апартамента,къщи на по 3-4етажа,Поршета и Мерцедеси и нито ден стаж.

46

Анонимен

преди 3 седмици

Видеото не е от камерите на градината. Може да е монтаж. Такова видео е незаконно. Жената уж е учителка а детето и вика леля Нела. Интересно как тогава вика на леличките детегледачките. Изобщо пълна пародия. Медиите защо постоянно ни натрапват ромски мнения по всеки един въпрос.

45

Шибил

преди 3 седмици

Боже, колко много "чисти" българи, с тюркски ген се страхуват за децана си! Боже, колко невръстни деца имат *** за родители!

44

Rum

преди 3 седмици

2024-11%,2041-28%,2058-56%.........

43

Анонимен

преди 3 седмици

Ако го беше пердашила през устата никой нямаше да разбере,там цветът винаги е един и същ.

42

Джин Чист

преди 3 седмици

Ром. Ямайски и кубински - 43 градуса. Другия ром не става.

41

само казвам

преди 3 седмици

Това момче, ако не слуша и върши золуми, то тогава тормози и останалите ромски деца в групата. Това, че и останалите деца са също роми, не означава, че те са длъжни да търпят тормоза и насилието на това момче.

40

Айде бе!

преди 3 седмици

В тая прокълната от бога земя е мъчение и робство да си и дори куче,камо ли ром или друго етническо малцинство!Расизма и фашизма са дълбоко вкоренени в гена на българите още от дете,защото така ги възпитават и в семейството и в църквата!За българина всички освен него са роми,лоши,нечистоплътни,нежелателни!Само той е най умният,красивият,чистоплътен,чак ухаещ на рози,справедлив,с най прекрасна история,комуто дедите не са пипнали други хора,камо ли да са убивали,въобще те са най супермените на св

39

заспивало трудно?

преди 3 седмици

"То е по-палаво дете, заспива по-трудно, поясни бащата." АЗ: ако детето заспива трудно, значи има неврологичен или психиатричен проблем! И се нуждае ОТ СПЕЦИАЛИЗИРАНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ И СПЕЦИАЛИЗИРАНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ. Или поне е хиперактивно. Но и в двата случая не е необходимо то да тормози останалите ромски деца в групата. Явно мястото му НЕ Е в тази детска градина.

38

Анонимен

преди 3 седмици

Да несе правим на по-толерантни, отколкото сме, родителите на неромските деца не искаме мултикулрна среда, а само културна, затова, когато в едно училище се оформи компактно ромско малцинство, другите си отписваме децата. Насила няма да ни накарате да държим по цял ден децата си във вредна среда.

37

Анонимен

преди 3 седмици

Ромите в България са почти 11% от цялото население и не е далече деня в който ще ни флипнат, така че не ги делете и ги образовайте, че ще стане страшно след 15-20 години.

36

Йо

преди 3 седмици

Съжалявам, ама няма как тези деца да бъдат гледани с другите!

35

Оркич

преди 3 седмици

Децата си ги пращат на детски градини по социални програми без да плащат.Там им ги гледат и хранят.Обаче викат че нямало програми за в училищата.Искат да им се плащат пари,ако трябвало да ходят на училище за да бъдат ,,интегрирани".Та докато има гювеч,ще ходят на градина,после в къщи,защото не се заплаща от държавата.

34

Анонимен

преди 3 седмици

НЕЩАТА СИ ДОЙДОХА НА МЯСТОТО,МИРИШЕХА В ЕФИРА ОТ ВЕЛИНГРАД ДО НАЙ-ДАЛЕЧНОТО КЪТЧЕ НА БЪЛГАРИЯ...

33

Олимпий Панов

преди 3 седмици

Сегрегация а?

32

Даааа...

преди 3 седмици

Не е правилно да се бият деца, но българчетата също ги затварят в тоалетната или други помещения. Не може едно дете да разваля сънят на другите деца. Просто ще стане така, че след време никой няма да иска да работи в детски градини и училища. Учителите са подложени на голям стрес. Истината е, че децата масово са изпуснати, вместо *** да се интегрират се получава точно обратното. *** манталитет се забелязва все повече у българите.Чай шукирие.. чакалака-чакалака.

31

ПП ДБ КЪДЕ СА?

преди 3 седмици

НАЛИ ЗАЩИТАВАТ ДЖЕН.ДЪРИ И МАЛЦИНСТВАТА

30

Анонимен

преди 3 седмици

До РУСОФИЛИТЕ КЪДЕ СА?Миналата седмица гледах новини от Мордор.Училищна банда отвлича момче и момиче.Пребива ги след тва ги ръгат с ножове и всичко записват с висока резолюция качвайки филмчетата в нета.Казали че им било скучно когато ги арестували. Точно за царството оркландия недей да говориш колко е хубаво и как няма гадости.

29

РУСОФИЛИТЕ КЪДЕ СА?

преди 3 седмици

В РУСИЯ ДОБРЕ СЕ РАЗБИРАТ 154 ЕТНОСА, И СА ЗАЕДНО В ДЕТСКАТА ГРАДИНА...

28

А, ся, де..

преди 3 седмици

Абе тази "възпитателка" не знае ли, че ромчетата са бъдещето на Бг след 25 години???