115

Лэщсъсжочо

преди 3 седмици

Тия звездички дето ми ги изтри *** четете като американски превръзки за задните части

114

Лэщсъсжочо

преди 3 седмици

Тоя американец яко лъже както и неговите *** продължаваме промяната дб

113

Коментиращ!

преди 3 седмици

Как се разви българската енергетика след посещението на американмския сенатор Джон Глен у нас?

112

Някой

преди 3 седмици

Това да искаш една държава да гласува в ООН и на други места както на вас е угодно си е чиста намеса във вътрешните и външните работи на страната.Закона Магнитски бил и хората да си променят поведението. Като не ни играеш по свирката,те слагаме в Магнитски.Който няма вземане даване със САЩ ,на него му е все тая техните санкции.

111

ВЪПРОС

преди 3 седмици

САЩ признаха за Гласуването в ООН , за Геноцида , Майната му . По важния Въпрос е за АЕЦ Козлодуй - има ли заплаха за България ? За неразбраните - Руската Агенция по Атомна Сигурност предупреди че в АЕЦ Козлодуй се правят глупости застрашаващи Европа .

110

Величко

преди 3 седмици

НЕ ТИ ВЯРВАМ КЕНЕТ , НЕ ТИ ВЯРВАМ ... ! МНОГО СЕ ДРАЗНЯ , КОГАТО НЯКОЙ ЛЪЖЕ ПОВЕЧЕ ОТ МЕНЕ !

109

Петьр Тодоров

преди 3 седмици

Да той посланника на САЩ каза че не се бьркат вьв вьтрешните ни работи,но нямаме право на вьншна политика различна от тази на САЩ..общо взето тьпо и престьпно изказване хахахха

108

хм

преди 3 седмици

До Ха ха ха, Най-добре е да се върнеш в Украйна и се биеш като мъж на фронта. Вместо да драскаш тук. Браво! Добре си научил българския, но е огромна наглост от твоя страна хем да те приютим в бегето, хем да ни плюеш и хапеш. Просто сте едни неблагодарници украинците!

107

Ха ха ха,

преди 3 седмици

...защо винаги, като кажеш на Копейките... а почему опять обос'рались , те винаги отговарят..."ама те американците" ? За всички престъпления и геноцид на Ботоксовия Фюрер, пак са виновни... американците ?

106

некой

преди 3 седмици

Не се намесваме във вътрешнополитическия ви живот....когато сте послушни!

105

Петър

преди 3 седмици

Виели не се намесвате бе лъжци долти,вие несте спирали,вие създадохте и войната в Украйна ,която ще завъши с ядрена война и края на човечиството.ФАЩ са империята на злото в тоя Свят и трябва да бъдат ликвидирани, дори това да коства изчезването на човешката цивилизация.

104

Анонимен

преди 3 седмици

ОСВЕН БЪЛГАРСКИТЕ КОЗЯЦИ ЕДВА ЛИ ИМА БЪЛГАРИН КОИТО ДА ВЯРВА НА КРАВАРА

103

ПроСоТо

преди 3 седмици

сладур е Негово Превъзходителство !..Каже:-"Не се намесваме във вътрешнополитическия живот на България. Правим едно и също застъпваме се за политики, които са важни за нас."...?!?!?!..СЛАДУРСКИ нарича НАМЕСАТА "застъпване"...Но,той явно познава Тиквата,който резюмира:-"Азсъмпростивиестепрости, за това се разбираме"..

102

Слуги

преди 3 седмици

Да,бе да

101

Как

преди 3 седмици

да се намесвате в нещо което го няма.

100

емо

преди 3 седмици

вярно е, че по времето на социализма бяхме сателит на СССР, за което получавахме евтин газ, нефт и много други неща, а цялата ни селско-стопанска продукция се реализираше на тамошния необятен пазар. сега сме сателит на сащ, като разликата е, че те не ни помагат, а ни ограбват - пример сделката за самолетите, които са заплатени и т.н. нека анонимния направи извод кое е по-добре.

99

Анонимен

преди 3 седмици

Некой хора не могат да осъзнаят, че не сме вече в СССР, където и във вътрешната и във външната ни политика, последната дума имаше Москва. Сега трябва сами да се оправяме, ама като народа е калпав, обвиняваме СЩ и запада. Не те избират мошениците в парламента и не те ни гласуват законите. И между другото има 3 партии финансирани от Русия, които работят срещу националния интерес, за това газа, бензина, дизела и ядреното гориво бяха на 100% от Русия (цялата ни енергетика)

98

Коментиращ!

преди 3 седмици

Една от Божиите заповеди гласи - "НЕ ЛЪЖИ"!

97

Съмнения

преди 3 седмици

Намесването ви в делата на друга страна е номер едно при вас.

96

европейски индианец

преди 3 седмици

maleeee господ ще го накаж етоз индивид