29

До наивния №28

преди 3 седмици

Поне 85-90% от мъжете днес ще предпочетат 30-годишната паралийка, а ако са заклети кариеристи ще предпочетат дори и по-възрастна, но със стабилни връзки. Не, че няма да им трепне и сърцето, и друга част от анатомията, когато видят 20-годишна красавица. Но ако тя е без пари и без авторитетен баща на силни позиции, в повечето случаи има шанс да я ползват единствено като любовница. Лека нощ, форумни етици и теоретизиращи философи!

28

Анонимен

преди 3 седмици

До 27 Покажи една жена да не търси мъж с повече пари от нея. Говорим за предпочитание, а не да се даде, защото няма други кандидати. Покажи и един мъж, който пред 20 годишна красавица без пари да избере 30 годишна с пари. Жените и мъжете са различни. И кажи кой мъж иска жена на 30-40 с деца, освен ако не е на сухо. Да плаща да ги издържа? Да са му на главата? Майка им да не му обръща внимание? Да няма авторитет пред тях?

27

@25

преди 3 седмици

Чичка, ако прочетеш какви си ги написал, ще ти се завие свят от ясната и структурираната ти мисъл... Гледай си старините и порното и бабата до теб и продължавай да "разсъждаваш" халюцинирайки...

26

Анонимен

преди 3 седмици

20-годишна ще отиде при 60-годишен заради парите му, само ако е от една определена категория жени. Едва ли искаш такава, освен ако не търсиш професионалистки за еднократни срещи.

25

Анонимен

преди 3 седмици

До 24 Мъжете, ако са успели, нямат грам проблем да намерят жени. Или си мислиш, че мъж и на 60 с посредствена визия, но с добър бизнес, няма поне 10 кандидатки на по 20 да са с него,даже и само заради парите? Някак си при жените с възрастта и наличието на деца е точно обратното. Не е да не ги искат мъже в общия случай. Просто не са желаните от тези жени мъже- или от липса на други жени се дават или за парите й. Това точно и в двата случая е падение за жената.

24

lol

преди 3 седмици

До Анонимен "Мъжете имаме склонността да търсим млади жени без тежести." Драги мъжо, ако мислиш, че жените мечтаят за мъже с тежести и много искат да им се тътрят чужди деца в дома и да се преструват, че много ги харесват много, много се лъжеш. :)

23

До 21

преди 3 седмици

:))) Еее, ама ти никак не четеш история! Чешката княгиня Либуше се е омъжила за обикновен момък-орач на име Пршемисъл и така е положено началото на династията на Пршемиселите.

22

Анонимен

преди 3 седмици

До 20 Автомонтьор питай младите момичета колко от тях биха взели за мъж или даже да излязат на среща с него. Самата професия им говори, че не е подходящ. Ако е красив, ще е за по една нощ, докато се въртят с богати мъже. Психологията го нарича хипергамия при жените и покрай социалните мрежи последните години е в пъти над преди. Всяка иска почивки, заведения, чанти по 1000лв и т.н. Монтьор няма шанс да смогне и го знаят.

21

Анонимен

преди 3 седмици

До 19 И мислиш, че монтьорчето е точно мъж, който тази жена би избрала, като е била на 20, или при наличие на човек с пари и бизнес? Не казвам, че автомонтьор е лошо нещо. Просто жените имат съвсем открито показвани предпочитания към успели мъже с пари поне колкото тях(принц взема овчарка, но принцеса никога овчар), често поне 2-3 пъти толкова. След тези изисквания са красота и младост. Та автомонтьорът е дълбок компромис на жената поради липса на кандидати.

20

Анонимен

преди 3 седмици

по който се правели поръчки в ателиетата на това предприятие. Значи още в периода на соца тази е разполагала с доста злато. Не знам защо се е захванал с нея, тя вече не би могла да му роди дете. Според мен е поне на 60 г., но не ми е удобно да питам. Може такива случаи да са изключение, но ето че ги има. Затова си мисля, че има много ловки манипулаторки и е въпрос на късмет да попаднат на човек, когото могат да въртят на малкия си пръст. Успяват да хванат не само простовати и грозновати мъже.

19

Трети пример -

преди 3 седмици

Младо автомонтьорче, на което всички се чудим, защото е сръчен и печели добре, но вече е в законен брак с една, която може да му е майка. На всичкото отгоре хем е грозна, хем има изражение на дърта к., особено когато се гримира обилно. Когато ходи с него някъде на гости, на всеки пръст на ръцете си слага по един масивен златен пръстен. Веднъж майката на един от нас, на когото бяхме на рожден ден каза, че навремето е имало "Златарска промишленост" и пръстените на тази били по каталога, по който

18

До Анонимния отпреди

преди 3 седмици

4 часа. Познавам майката на този "умник", все още е хубава жена, той прилича на нея. И е 4 години по-млада от баща му, и е кротка. ***, че ги разбери някои. Друга такава беше в моята група в университета. В пъри курс се омъжи, във втори се разведе, но вече с бебе. До днес домът й е като свърталище, привърта и паралии, и семейни, и момчетии, по-млади от нея от които търси секс. Хем е дебела, хем дъхът й е ужасен, защото по нейни думи, до обяд не яде нищо, но започва да пуши още щом се събуди.

17

До Анонимния, писал

преди 3 седмици

преди 4 часа. Де да беше така при всички случаи. Няколко "умника" познавам, хванати като зайчета точно от такива жени. Единият е и хубавец. Обаче още като студент го е забаламосала една 7 години по-взрастна от него. Още го използва, а е вече към 40-годишна и детето й е вече в гимназията. Интересното тук е друго. Навремето неговият баща е изоставил майка му една година след сватбата им, вече бременна, за да се ожени за друга, която също е със 7 г. по-възрастна от него и вече е имала дете от друг

16

Анонимен

преди 3 седмици

Те, милите, си търсят някоя шматка, дето да поема част от товара, който носят. Ако има и парички, още по-добре. А хитреците се възползват и ги оставят със сълзи в очите и болка в д.пето. Боли, не боли, това е.

15

Анонимен

преди 3 седмици

До 10 Това става, но много рядко и основно, ако жената е под 30-35 годишна. И в този случай омаяните момчета са такива, които тези жени не биха погледнали преди- по-бедни, не дотам красиви. Мъжете имаме склонността да търсим млади жени без тежести. Най-малкото веднага ни светва, че сме й нужни за пари и да гледаме чуждите деца. И да е богата, пак няма да си намери "принца". Ще е някой, който тя да издържа, което за жената е огромна жертва да го направи.

14

Анонимен

преди 3 седмици

До 12 Повечето са се развели с идеята, че ще намерят по-добър мъж или заради любовник. 70-80% от разводите се инициират от жените с основен довод загуба на тръпка. А и жената е тази, която трябва да се пази да не забременее, ако ще си вее байрака, нали? Докарали са се да са самотни майки, да се оправят. Като цяло 90% от мъжете и 99% от желаните от жените мъже приемат такива жени като най-ниско качество за избор и най-много да ги виждат за секса покрай липса на друга.

13

Анонимен

преди 3 седмици

Всъщност съветът трябва да е да вземат да се примирят, че вече ще могат да се срещат само с такива, които преди не са харесвали и да отхвърляли. Успял и харесван от жените мъж не търси възрастни жени, които ще му носят проблеми, а и мъжете не обичат идеята да отглеждат чужди деца. Остават мъжете над 40-50, които по-младите жени без деца не искат. А и мъжът в позиция на доведен баща само губи- няма права над децата, може да ги загуби във всеки момент, няма авторитет да ги възпитава.

12

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 11 - Как да регенерира нещо, което не е имала? Иначе нямаше да бъде самотна майка.

11

Анонимен

преди 4 седмици

Не трябваше ли първо да Регенерира брака си?

10

Самотните майки

преди 4 седмици

често пъти успяват да си хванат ерген за съпруг, защото младите мъже обикновено не са много подозрителни, когато започват нещо като връзка с такива момичета. Защото си мислят, че такава жена няма основание да претендира за ангажименти и с нея човек може да се среща само за секс. Ако е по-хитра обаче, тя го прикотква без да предявява претенции като момите. Постепенно той свиква с нея и детето й и за ужас на майка си един ден се жени за тази. Такива хватки прилагат и разведените, ако са лисани.