154

Демокрация,сър!

преди 3 седмици

Юроценности и банани!

153

Анонимен

преди 3 седмици

Купувай земя.

152

До Сергей Бесскурин

преди 3 седмици

А не ти ли се струва, че българина е пропаднал, преди всичко защото е чуждопоклонник?!? Преди се кланяхме на дъртите пръд*льовци от съветското политбюро, сега със същата охота го правим със западните такива. И на едните и на другите не им пука за нас. Обвиняват Орбан, че бил путинист (?!?), ама човека заяви че е унгарец и го интересуват само унгарските интереси и затова Унгария процъфтява. Сега очакваме да го сполети съдбата на Фицо. За нашите продажници няма такава опасност.

151

Големия памперс

преди 3 седмици

Чакайте да видите какво ще е след 5-10 години. По селата все още доизживяват по 20-30 възрастни хора. След като и тях вече ги няма ще е мъртвило. И сега се вижда как природата настъпва в някога кипящите от живот села. Когато тези хора си заминат там ще е пустиня. Единствената добра новина е, че природата се възстановява и е пълно с дивеч.

150

Това беше целта

преди 3 седмици

На ЕС!!! 40% сме българи и 60% талибани!!! След като хотелиерския сектор не угоди на българите за високи заплати,си намери други от 3ти страни,така е и в повечето места тук,ми как да не бяга народа от тази МАРОДЕРСКА държава??? Кажете ми има ли едно нормално нещо работещо за народа тук???? Защо ни е еврото след като ще ни осъкатят финансово с него и то доста но в момента само лъжи се говорят за него,как българина ще забогатява с еврото.НИЕ ТЕЗИ СЕРИАЛИ СМЕ ГИ ГЛЕДАЛИ ПО ТРИ ПЪТИ ВЕЧЕ!!!

149

Анонимен

преди 3 седмици

Кой би стоял в държава, в която цари беззаконие и некадърност? Можещите българи бяла охулени, наклеветени и обиждани, от *** добрали се до властта. Пример: асфалтира се мястото на катастрофата, за да не се види липсата на спирачен път, при скорост 175 км в час, на колата, на НСО, която уби човек на пътя, а жена му прати в болница, в тежко състояние, до самата табела за ограничение. Лъжата в декларацията да гражданство, фалшифицирание подписи от метресата Лена, торци кеш, пачки, пудели...

148

Молец фор евър

преди 3 седмици

Ше оцелеят някои насекоми . Молци комари и едни дето изскачат от каналите софиянци ги бият с чехли . Нещо свърЗано с хлебарите беше.

147

До 144 (част 2)

преди 3 седмици

е все земя. Оцелелите ще са горе по високото. Затова България, преобладаващо планинска страна, по слабо ще пострада при бедствията."

146

До 144

преди 3 седмици

Аз мислех, че пророчеството да се върнат българите до определена година е на преподобна Стойна, но преди малко потърсих информация и видях интервю на Христо нанев, в което става дума, че пророчеството е на Слава Севрюкова: "Предупреждавайте младите хора, които са зад граница, някъде от 2022-ра до 2025-та година, всеки да се е прибрал в България. Да си идват тука, защото започват едни световни катаклизми и там, където е земя, няма да бъде повече земя. Не мислете, че земята, по която ходите, ще ..

145

анонимен

преди 3 седмици

Сахара е демографска пустиня. Австралия е демографска пустиня. САЩ са демографска пустиня , защото са се проснали на ЦЯЛ КОНТИНЕНТ , а са един файтон хора колкото китайска провинция . България е пренаселена , вижте градовете няма къде да се спре , синя зона , зелена зона. Плюс това в България над 85% са си собственици на имотите и земята така че навлеци не са нужни защото няма къде да ги сложим.

144

ПРАГА ЗА ДЕТСКИТЕ

преди 3 седмици

Е САМО 10,3 ЕВРО НА ДЕН ЗА ВСЕКИ ЧЛЕН НА СЕМЕЙСТВОТО > НАД ТОЗИ ДОХОД ДЕТСКИТЕ ОТ 25 ЕВРО СЕ СПИРАТ

143

Анонимен

преди 3 седмици

"Не знам защо но всички казват до 2029г" - нещо подобно четох и аз, но някъде преди 2010 не помня къде и беше нещо от сорта на: да се върнат българите от чужбина до 2032 най-късно, че после щяло да е много трудно да приемаме хора, не че нямало сме да искали, но нямало да може, но нямаше подробности защо.

142

Анонимен

преди 3 седмици

Това е статия за разделяне на българите на русофили и русофоби, на туркофили и търкофоби, на гръкофили и гръкофоби, на македонофили и македонофоби, на сърбофили и сърбофоби, на човекофили и на човекофоби, на циганофили и циганофоби, на магарефили и магарефоби, понеже България е на Българите, а не на Филите и Фобите!

141

Анонимен

преди 3 седмици

Гласувайте за мутрите...

140

Анонимен

преди 3 седмици

1985 - 8,9 млн, 2021 - 6,5 млн, всичко е по план, да идват другите. Тодоре, Тодореее, къде си да се върнеш.

139

Ами браво!

преди 3 седмици

Това показва, че България твърде много е напреднала в демокрацията! При тоталитаризма бяхме 9 милиона. Сега колкото по-демократична държава ставаме, толкова повече населението бяга от хубавата ни демокрация и не иска да живее при нея.

138

До Сергей Троленкоо

преди 3 седмици

Еййй от такива рядки парчета като теб ми идва да се издрайфам,България си отива то дрънка врели некипели!!

137

Ил дьо Франс

преди 3 седмици

Във Париж ще се разбунтуват црняците ако ги ограничат до 15 минутен град,а и франсетата не са коленопреклонни,а са си направо гадни и лицемери.То и във централна Франция има демографска пустиня и кво? Живота си продължава.Тока си е 50 евро,80 евро газ,600 евро нафта за отопление за сезон.дори 1200 евро пенсия за нищо не стигат,помощите са по 700 евро .Във Франция има 300 000 бездомни но 40% от тях работят и живеят на палатки или в автомобилите а и тази година се предвижда още100к души на улицата

136

Сергей Бесскурин

преди 3 седмици

От коментарите става ясно, че българинът е изключително пропаднал, защото е единственият Путиноnokлонник в Европа.... Полша, Литва, Латвия са светлинни години пред нас.... Защо ли?

135

Анонимен

преди 3 седмици

Защо ще се купуват портативни камери и радари да ги местят насам-натам,защо не статични,който да са винаги на блевардите и да действат превантивно.