46

Паню Баирски

преди 3 месеца

Рано или късно руските въшкарници ще бъдат смазани.

45

До крим не е

преди 3 месеца

А, чии е. Не можеш да накараш насила някой да ти живее в Украйна. Тия хора са си руснаци и си живеят към Русия. И да го върнат на Украйна, какво от това....Само раздори и битки ще има. Загубена работа е това. Инат укровски. Мир в Крим, Луганск и Донецк под флага на Украйна никога няма да има. И да се изтеглят руснаците, войната ще продължи.

44

Крим не е руски

преди 3 месеца

Скоро откраднатата украинска земя ще е тясна за руски гробища.

43

абе

преди 3 месеца

И с новите системи, все тая. Украинците взеха да пукат юнашки с доставените боеприпаси. Ще ги изхабят за месец с нулев или почти нулев ефект и после пак ще се тръшкат. Впрочем, явно НАТО има някаква фиксация върху този Кримски мост. Не е нормално да продължават с опитите за разрушаването му, при положение, че руснаците си направиха сухоземна територия към Крим, широка 100 километра.

42

Анонимен

преди 3 месеца

Фашизираните плъхчета само квик квик.... ама нищо не показват на бойното поле!

41

Анонимен

преди 3 месеца

ПРОСТО КОМУНИСТИТЕ СЛЕД ВТОРАТА СВЕТОВНА Е ТРЯБВАЛО ДА СИ ПРОВЕДАТ ДЕНАЦИФИКАЦИЯТА НА уКРАЙНА, ЗАЩОТО НЕМЧЦИТЕ СА ИЗБИЛИ ПОЛОВИНАТА И НАСЕЛЕНИЕ ОТ НОРМАЛНИ ХОРА И ПРЕВЕСЪТ НА КОЛАБОРАЦИОНИСТИТЕ Е СТАНАЛ ОГРОМЕН.

40

Анонимен

преди 3 месеца

Интересно как само руската пропаганда се критикува. А украинската? Пан Зеленски лъже като дърт Ром в 99% от изказванията си. А телемаратонът, който украинците наричат "новини" бълва детинска пропаганда за наивници. Не случайно сериозните новинарски сайтове преди добавяха, че информацията не може да бъде потвърдена независимо към статиите си. Жалко, че и те се поддадоха на детинската украинска пропаганда.

39

Коцев

преди 3 месеца

Всеки от тия лъже наляво и надясно, само и само да имат ...верноподаници като Орбан :)))Изобщо имайте в предвид, че руската пропаганда действа с голям размах по всички линии и на всички нива...Цялото им общество е базирано на самовлюбеност, многобройни взятки на всички нива и още низ от различни разяждащи руското общество пороци...

38

Анонимен

преди 3 месеца

Ха-ха-ха ! Нищо не са свалили в Крим е АД , Шойгу не беше от приказливите но този се оказа бърборко.

37

Анонимен

преди 3 месеца

До 35:::: В други новинарски сайтове никога няма да видиш такива новини така че не се напъвай много.

36

Алекс

преди 3 месеца

В руското Министерство на отбраната лъжата е заразно зло.Влезеш ли,започваш да лъжеш като Конашенков и Шойгу.

35

Руския

преди 3 месеца

Министър има огромен ментален проблем. Пропагандата им вече не е вървежна, в нито един световен новинарски сайт или информационна агенция няма такава информация.

34

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 33 затова ли горит порт Кавказ, щото сте ги отразили:))) ама сте едни смешници

33

Анонимен

преди 3 месеца

На 29-ти май руснаците отразиха масирана атака срещу Кримския мост. Киевският режим се опита да удари моста с 10 aмерикански ракети АТАCMS.

32

вперьод

преди 3 месеца

ребята до Лвiв

31

Анонимен

преди 3 месеца

И още два пъти по 278 млрд да извади западът от джобовете на гражданите си, пак няма да обърне играта в своя полза. Махалото на силата неуклонно се движи в посока изток. Истерията на запада е невиждана! Урсула, Борел, Шолц, старич Бай - карикатурите лидери на западащото пространство.

30

Анонимен

преди 3 месеца

стъпка по стъпка, по трудния начин, бяха влезли в Харков и Купянски, но се изтеглиха, защото се договориха в Истанбул само Донбас и Крим, останалото в украйна, но украинците се отметнаха, загубиха две области, на път е Харков, а с Одеса губят излаз на море, но Зеленски вече няма избор, ако спре войната става ненужен

29

паф

преди 3 месеца

бавно, но сигурно братушките си връщат у-крайната земя, защото тя е руска от векове! нато, мато, хич не им пука!....СЛАВА НА ВЕЛИКА РУСИЯ!

28

61

преди 3 месеца

За тези дето се правят на интересни в статията не пише 8,9 кв км а пише че украинците са отстъпили с 8,9 км. При примерна 100 км фронтова линия, това са 800,900 кв км, а линията може и да е далеч по-дълга.

27

Анонимен

преди 3 месеца

Do 19 хаха,по рожедение ли си толкова *** или е от дрогата която използваш?