191

ПОСТЕПЕННО И УПОРИТО

преди 3 седмици

ХАЗАРИТЕ ТИКАТ СВЕТА КЪМ ЯДРЕНО САМОУНИЩОЖЕНИЕ

190

.

преди 3 седмици

Не знам за къде са тръгнали всички тия, ама Китай и Индия още не са се включили в кеча. Е тогава натюту ше се види в чудо!

189

Анонимен

преди 3 седмици

Бе незнам кой агресор и кой не, ама гледам натото стяга армии праща оръжие и прави майдани в държава която нито е в нато нито в ЕС, гледам също, че има американски и натовски войници в повече държави от колкото руски.

188

д0189

преди 3 седмици

холандия опазена, май скоро не си се вясвал тъдява, Дания може би, защото датчаните им правят откази и ги връщат без много приказки.

187

Анонимен

преди 3 седмици

Ирландеца Джоузеф Байдън да изпрати ченгетата от ЦРУ и АНС да претършуват в град Дъблин в Ирландия родният дом на Боно от Ю Ту и там ще го намери и арестува укриващият се Владимир Путин и по този начин ще спечели втори мандат побеждавайки Доналд Тръмп което е главната цел а не Путин.................. "Предизборната БОРБА в САЩ е изключително ЖЕСТОКА,избори а след изборите червеите".......както е казал ПОЕТА......... надежда всякаква оставете че англоезичните са свобода или демокрация

186

Анонимен

преди 3 седмици

Ква Германия кви пет лева ,тука фереджетата са навсякъде.В геиминга има израз Тотал щета.Да не говоря за гетата в Брюксел.Единствените държави които все още се опазват чисти в Европа са Унгарците,Австрииците и Холандия

185

Анонимен

преди 3 седмици

До Е?На Тракия са се случили катастрофи и блокиране на пътя, от две военни колони, пътуващи по различно време. Нали вярват в провидения, явно и провидението, че и Господ, не е за украинските нацисти!

184

Анонимен

преди 3 седмици

Арееее, спирайте я тази война, Зеленски да капитулира вече! А Германия да не се пъха между шамарите.

183

Анонимен

преди 3 седмици

Къв Бисмарк тия отдавна загубиха битката в собствената си държава ....Германия ако не се спаси с победа на АРГ на изборите ,отива в историята под вещото евреиско ръководство ще стане най-*** държава в Европа,А жабарите ако не изберът Мари лйо Пен са обречени да бъдат първата черна държава в Европа.

182

Бисмарк

преди 3 седмици

Германия забрави за пореден път заветите на своят създател канцлера Ото Фон Бисмарк. А те гласят: Каквото и да прави Германия и в каквато и война да участва Никога да не напада Русия ! И още: Русия потегля бавно, Но за сметка на това пристига бързо ! Справка: Карл XII, Наполеон Бонапарт и Адолф Хитлер.

181

хурков

преди 3 седмици

До ЯМБОЛИЯ Или си ЛУД за щавене или си пълен *** !!!!?

180

!!!

преди 3 седмици

После да не питат защо руски ботуш крачи в Берлин!!!

179

Анонимен

преди 3 седмици

Абе да ти кажа те да са благодарни на черните и мюслите че харесват бели грозотии ,щот да видиш красива германка е да си ударил 5 от тотото,то и австрииките са същите *** и белгииките ,аиде холандките може да се каже са по друго тесто .Ама и оня оня дето пише от обора не му завиждам ,как живееш с толкова грозотии бе брато,явно приказката надървен *** ,*** *** не поддбира е много истинска

178

Анонимен

преди 3 седмици

Всъщност Втората световна война по отношение на Просията Германия я е спечелила. Разбили са плановете на Сталин да пороби цяла Европа, изтребили са над 10 млн комунистически смрадове срещу само 3 млн от своите и накрая си запазиха 2/3 от територията и направиха ново икономическо чудо, докато официалните "пабидители" се удавиха в собствените силай на.

177

Анонимен

преди 3 седмици

Контраофанзивата как върви? Върнаха ли вече Крим?

176

Сата НАТО

преди 3 седмици

Нощеска Украйна съсипа ГСМ-на цяло пристанище - порт Кавказ, със собствените си ракети Нептун. Така че кой знае какви разрешения не са им нужни.

175

не е прецедент

преди 3 седмици

До Грозно Няма да им е за първи път кьо-павата политика на германците. На 22 юни 1941 година рано сутринта през границата към Германия са преминали последните вагони натоварени с нефт и жито за Третия райх. Вместо сътрудничеството и взаимно изгодната търговия немците избраха войната и разрушението както в Русия, така и в Германия накрая.

174

има още добри новини

преди 3 седмици

До 1912 Добрата новина е, че скоро ще започне Третата световна. Ти заедно с много други хора ще бъдеш само един студен труп и въобще ще забравиш за копейките и доларите. В ковчега на теб и приятелите ти изобщо няма да ви бъде до копейки и американски центове.

173

Грозно

преди 3 седмици

Мое мнение е че по ненормално поведение от това на германците няма . При този разтеж на икономиката с всички евтини руски енергиини соровини . И те да предприемат такава политика та това е самоубииство . Голями мощни фирми като BASF фалираха .

172

1912

преди 3 седмици

Тази дни добрите новини следват една след друга. Гледам копейките в България вече са се ***...