693

Гюргя

преди 3 седмици

МОЛЯ БЕЗ АТАКИ ПО ВЕЛИКАЯ МУЖЧИНА - ФИЛИП КИРКОРВА!!! ИСТИНСКИЙ НАРОДЕН АРТИСТ И МУЖ!!!

692

Анонимен

преди 3 седмици

Напълно е прав Медведев. Ако НАТО продължават да ескалират напрежението, Русия няма как да воюва с конвенционални оръжия срещу 30 държави. Ще трябва да играе дебелата тояга, дано се вразумят навреме. Полските и румънските марионетки ще пострадат първи. За съжаление София ражда уникални *** ло умници, които успяха да ни вкарат във ВСВ на грешната страна, сега техните копе ленца пак подкрепят нацистите. Нези негодници трябва да ги чистим до 10то коляно, иначе се вижда, че пак ни тикат към националн

691

Анонимен

преди 3 седмици

Тоя наркоман дали ще доживее края на СВО?

690

Гадна Твар

преди 3 седмици

За съжаление и в България има много едноклетъчни, които нищо не разбират от военна техника, тактика, технологии, политика, и т.н., а са облъчени от медиите с фалшиви новини и пропаганда. На всеки 100 години Европа яде шамарите от Русия, дано и този път България да оцелее /макар, че аз от над 20 години съм във Великобритания.../

689

Мачкай Вова!

преди 3 седмици

Мачкай Вова! Пусни една мегатонна отрезвителка по Лвов, дано и м дойде акъла на безумците

688

Анонимен

преди 3 седмици

Каквото повикало таково се обадило , слава на Русия

687

123

преди 3 седмици

Просто прости брътвежи на един алкохолик и пияница.

686

АБЕ, ПИЯНИ ПРИКАЗКИ

преди 3 седмици

Но комент!

685

блицкриг

преди 3 седмици

Досега украинците бият със западно оръжие по Русия. Или Медведев не смята Крим, Донбас и Луганск за Русия.

684

Анонимен

преди 3 седмици

един ден представяте ли си какъв празник ще бъде, как хората ще се радват, как ще си казват хей наздраве , поляци, украинци, чехи , ние .....цял свят ....един ден когато путин пукне ! смърт ! ден победий !

683

НОСТРАДАМУС

преди 3 седмици

Много трудно е ,да бъдеш човек, а за животно може да не проявяваш никакво старание.

682

НОВИНИ от ФРОНТА

преди 3 седмици

ЕС Е НАЛОЖИЛ МИТО ОТ 95 ЕВРО НА ТОН ПРИ ВНОС НА РУСКО И БЕЛАРУСКО ЗЪРНО

681

Анонимен

преди 3 седмици

Само да не сме ние,нали сме братушки.

680

КЛАРИНЕТИСТИТЕ

преди 3 седмици

Бай МИТЬО МИ ДАВАШЕ гайдата си. АМИ, АЗ НЕ МОГА ДА СВИРЯ НА ГАЙДА. Да ни дойдяат ГАЙДАРИТЕ НИ. Тези, които ги е учил в Дружбата. В културния дом. ЩЕ ГИ ПОЗЛАТИМ. ЗАЩОТО Е НАЙ-ДОБРИЯТ. ПЕТЪР ЯНЕВ И ПЕТЪР БАНЕВ ги е учил да свирят. ХАЙДЕ ИБРЯМЕ. Давай с кларинета си. Знам, че са те прекръстили тези от БКП. Учми ги да свирят.

679

Дружба, София

преди 3 седмици

Бай Митьо, ела да ни ги засвириш в Дружба. Ще те позлатим, ГАЙДАРЮ. НЕ ТЕЗИ ОТ ПАРЛАМЕНТА. Тези с гайдата си. Ще се намерят и певици, които ги знаят по-добре от мен. ХАЙДЕ КРАРИНЕТИСТИТЕ И АКОРДЕОНИСТИТЕ НИ.

678

ЕВРАТА

преди 3 седмици

Ами, как няма да ме познаят ТИНКО КОЧЕВ, ЛЮТВИТО ИБРАИМОВ ИЛИ ПЪК МУСТАФА ? С тях се си от ХАЙМАНИТЕ МУ НА РАДКО. Преди нас, той си имаше други футболисти. Ние пък сме си по-големи хаймани от тях. Защото ни шамаросваше. Но пък, и в чужбините ни водеше. Г-Н МАРКОВ си е ВАЛЬО. ХАЙМАНА СИ Е И ТОЙ. От неговите.

677

МАРКОВ

преди 3 седмици

Не се казвам нито Васил Гуменетката, нито Митьото им Радев. Тито пък съм завържил за пожарникар като мутрата им. ХАЙДЕ ИНЖЕНЕР - ХИМИЧКИТЕ. ЩЕ ИМ ГИ ЗАИГРАЕМ. Ние си ги знаем. ХАЙДЕ САШКА.

676

КЪМ МИЛИАРДИ ОТИВАМ

преди 3 седмици

Ами, свекър и свекърва. А г-н ВАЛЕРКАТА НАИСТИНА СИ МИ Е ОГРОМЕН ПРИЯТЕЛ. Мисирките му на мутрата не ги пазбират тези неща. Те си знаят само шланговете и партиите им. За това и правят избори след избори. Ние пък с г-н РУСИНОВ СИ ЗНАЕМ БИЗНЕСИТЕ. Само за ФУТБОЛ ЩЕ СИ ГОВОРИМ С НЕГО. ЗАЩОТО Е ОТ НАЙ-ВЕЛИКОЛЕПНИТЕ. Ще му ги напия красивите и сексапилните му служителки.

675

Анонимен

преди 3 седмици

Ударете Англия, Щатите, Франция, Германия ... с ядрено оръжие в един ден и им гледайте саира! Ударете им първо ядрените бази и им гледайте икономиките им колко са стабилни.

674

до 665

преди 3 седмици

Революция ще има, подобно на тази от 1917 г. За съзаление, ще бъде по-кървава.