8

в юса имаше истинска

преди 3 седмици

случка , ченге-шериф отиде да хване бандит и иде брат му на 14г има 2 кадилака , злато , 5 милиона долара спестени и предлага на ченгето всичко от улицата дрога , оръжие , годино злато . Ченгето се хвана за главата . Да си малък и супер богат и известен те прави кумир . кой нормален кара на 14 . обаче оня тъмнокожия караше . Да . ЮСА 1983г.

7

Анонимен

преди 3 седмици

Децата в повечето случаи не осъзнават какво занчи "опасен". те живечт абсолютно защитени, не са виждали истински жестоки неща, т.е. виждат само картинки, от които не следва нито болка, нито лишения за тях. Нямат усещанията и възприятията, на базата на които да си създадат представа или понятие за "опасен". Даже при политиците ни се набюдава този инфантилизъм. при държавните ръководители.

6

Анонимен

преди 3 седмици

Оциганихме се. Всички първобитни народи са си лекували болните вътрешности и мозък чрез наркотици. Всички.

5

Анонимен

преди 3 седмици

Човешката биомаса е със сигурност най-болната и с най-увреденп генетична маса. В резутат на непрекъснатото и съзнателно оцеляване на умопобъркани.

4

а дали не е нарочно?

преди 3 седмици

Семейството е важно, но не е основно. както е казал Левски: Времето е в нас и ние сме във времето. А врмето, по-точно измененията в политическото устройство на страната, направиха експеримента "кой колко има мозък да се защити от съблазните и инстинкта за подражаване на масата от връстници" допустим. Първичният инстинкт, т.е. любопитството към света винаги е по-силен. Но за разлика от кучета, котки, мишки, прасета и др, създания,човекът не ражда в такива количества, че да си поволи голям % зян

3

Анонимен

преди 3 седмици

"Таргетът са децата, те се съблазняват от опаковката, на тях им харесват да е вкусно и да мирише добре." - Вейповето може д асе правят от "безпасни" съставки, проблемът е, че не води до пристрастяване :)

2

Анонимен

преди 3 седмици

Като няма места в детските градини - ще пушат вейпове (((((

1

Анонимен

преди 3 седмици

Има причина, защо да не можем да давам на лицата под 14 годии осъдителни присъди, както и да сме много по-меки към тези под 18, а тя е, че повечето не осъзнават никто какво правят, нито какви са последствията, а дори и да го осъвзнават, трудно могат да мислят за толкова напред.