43

Анонимен

преди 3 месеца

Чърчил е най великият човек, живял някога на земята. Вечно уважение, към него.

42

Анонимен

преди 3 месеца

Чърчил е един расист отговорен за много военни престъпления и открит геноцид над индийското население....

41

До 36

преди 3 месеца

Да, може да сме татари, но имаме род, история. Ти, нямаш нищо...

40

Интересно...

преди 3 месеца

До Дядо Соци Дядка, Путин те е назначил за свой говорител? Леле, каква новина!

39

Американ

преди 3 месеца

Джуджето се шматка по Европата а праща гавази за да събират насила пушено месо по улиците, офисите че и по домовете на укpаинския nлeбc.

38

Анонимен

преди 3 месеца

ЛОРА СТАМАТИС НИМФОМАНКА ЛИ СИ,ЧЕ СЪМ ЗАГОРЯЛ И ЩЕ ТЕ ОЩАСТЛИВЯВАМ ONCE MORE AND AGAIN AND AGAIN...

37

Анонимен

преди 3 месеца

английският чикатильо дето цял живот се е напикавал защото са го клецкали разни гейлордове е трябвало да сложи край на мизерното си съществуване още когато българската армия му показва какъв е голтак и некадърник. англосаксоноеврогейташки темерутин.

36

Анонимен

преди 3 месеца

В историята няма "ако". Ако при Ватерло Груши не беше закъснял, ако не беше валял дъжд, ако д-р Гилотен не беше измислил гилотината, ако не беше се родил Кромуел, Хитлер, Сталин...в природата празнини не остават. Ако едно нещо не се появи, на негово място веднага идва друго.

35

Конфуций

преди 3 месеца

Шарл де Гол се е опасявал че стъпвайки на френска земя държавата му ще остане окупирана от американци и британци, както се случва с Германия. На практика Германия е все още под окупация, през 90-те канадците и французите изтеглиха окупационните си гарнизони но американците и англичаните - не.

34

ЛОРА СТАМАТИС

преди 3 месеца

ШАРЛ ДЕ ГОЛЛ СЪЩО Е МРАЗИЛ ЗВЕРСКИ ВУГГАРИИА , ДОРИ ПОВЕЧЕ ОТ СЪР УИНСТОНН ''МЕГАЛИ ЦЪРЦИЛЛ''...НЕЗНАМ ВИЕ ВУГГАРИТТЕ ЗАЩО ГО ХВАЛИТЕ И ОБИЧАТЕ ТОЛКОВА...ВЯРНО, НА ДЪРТИ ГОДИНИ ИДВА В СОФИЯ при БАЙ ТОДАР на ПОСЕЩЕНИЕ - 1966 или 1967 беше , И КАЗВА ЗА ВАЩТО ТАТАРСКО ПЛЕМЕ -- НЯКАКВИ ПРИЯТНИ ДУМИ...:)))...ПРАВИ ПОСЕЩЕНИЕ И В СССР--ЗА 10 ДЕНА !!!..10 ДНЕВНА ВИЗИТА В СССР..ОБИКАЛЯ 15 ГРАДА НА СССР !!!

33

Автор на пасквила :

преди 3 месеца

Кукунела Снайпера :) Цена на драсканиците - 200 гривни (100 гривни стандартен хонорар + 100 гривни за всеотдайност и вяра в правилната пропаганда)Брой читатели прочели заглавието - 250Коментари - 350 (50 - политкоректни,50 неполиткоретни с бан,150 изтрити поради уронва не престижа на трансатлантическите ценности и несъвместимост с мейнстрийма на Посолството)Брой читатели прочели докрай съчинението - 1 (АнадолнимеН)Бонус от спонсора - 500 гривниРейтинг на Кукунелка - 11/10 :)

32

Горноница

преди 3 месеца

Дядо Соци -защо лАжеш ,че Путин не споменава съюзниците?Ти речта му директно ли си я слушал или по БтВи или НОВА я слуша ,видимо по тез Канали))Споменава ,но след Като споменава ,че СССР е изиграла решаващата роля в победата.

31

Дядо Соци

преди 3 месеца

До мдаа 25 Ако питаш Путин и той ще каже че САЩ и Великобритания изобщо не се участвали във ВСВ. Русия краде победата само за себе си.На парадите на Червения площад нито един президент на Русия не споменава съюзниците в речите си.Байдън просто е решил да подразни Путин.

30

Скромно мнение

преди 3 месеца

Битката за Нормандия може да се приеме като провал. Немското разузнаване знае всичко .На брега се изграждат бункери и картечни гнезда. При акостирането на съюзниците пада гъста мъгла и нито един бункер не е разрушен от английските самолети.Започва голямата клане. Съюзниците побеждават , но цената е огромна. Хиляди американски и английски войни загиват.

29

Анонимен

преди 3 месеца

Денят Д не е нищо особено. 500 000 човека и 10000 танка преминават през германските позиции след като няколко дни подред са бомбардирани нон стоп.

28

Анонимен

преди 3 месеца

Снимката е много сполучливо направена, в средата Чърчил е хванал и зарежда оръжие, подхилквайки се ехидно!

27

Анонимен

преди 3 месеца

след ВСВ са реанимирани са нацисти, фашисти и им се дава пълна власт след ВСВ(не случайно Тръпм нарече ЕС "нацистки райх") и те са извършвали кървави преврати в европейските държави, подменяйки реалната местна власт на държавите с чужда и постепенно са се превръщали в чужди марионетки, мръсната работа с убийствата и атентатите я извършват бившите нацисти и фашисти, но те потапят и собствените си държави в тази мръсотия, тяхната роля е изключително деструктивна и мерзка срещу Европа като цяло.

26

Анонимен

преди 3 месеца

Ясно е, че французите са се страхували от Англия, да не им причини нещо зло и то действително се случва така по-късно, но те причиняват зло не само на други, а и на себе си и държавите в Европа. И кралското семейство на Англия попада под пълен контрол и живеят и до сега в страх, виждате в последните години как им избиха семейството; след ВСВ са реанимирани са нацисти, фашисти и им се дава пълна власт след ВСВ(не случайно Тръпм нарече ЕС "нацистки райх") и те са извършвали кървави преврати в евро

25

Анонимен

преди 3 месеца

Не го дочетох до края, макар, че е интересно, защото резултата се вижда ясно, западните държави, вкл. и Англия, са жалки марионетки на САЩ. Англия е имала странна колеблива позиция през ВСВ, може би, защото управляващите Англия и кралицата със съпруга си, са били немци, а може би по друга причина; а Дьо Гол е бил патриот, реален патриот, изключително интересна личност и е герой, при него няма притворство и дори умира за родината си, защитавайки я до последно.

24

трябва да се знае

преди 3 месеца

Този непрофесионален десант е бил на минути от унищожението! Първо: шепата германци на мястото са оказали страшна ефективна съпротива. Второ: само на 100-тина километра е имало дислоцирана голяма немска част, която се е нуждаела от заповед за намеса. За съжаление тази намеса е била възможна единствено по заповед на Хитлер, който точно тази нощ наредил на адютантите си да не го безпокоят до 12 чмаса на другият ден! Тогава вече било късно!