8

ТАЗИ КЪЩА....

преди 3 седмици

...НЕ Е исторически паметник, няма такава стойност---- ТОВА СИ Е ЧИСТА ДАЛАВЕРА ЗА УСВОЯВАНЕ НА ПАРИ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ!!!!!

7

баба мара

преди 3 седмици

наследниците изнудват българия за много пари на мен тази къща не ми харесваталев е оставил книги няма нужда да се харчат пари за такива неща м пеиковда връща парите на дарителите нито един глас за него и парапета

6

До г-н Терзиев

преди 3 седмици

Уважаеми г-н Кмет на СО, ние като граждани гласували за Вас отправяме молба, която се състои в това да въведете контрол и срокове в повереното Ви Направление по архитектура и градоустройство! Поинтересувайте се какво се случва с проектите за регулация и др. там! Обърнете внимание, че там няма срокове и има преписки, които стоят с години без никакво движение! Това е гавра със столичани, които Ви гласувахме доверие!

5

Аз съм ПРОТИВ

преди 3 седмици

Не трябва да се закупува тази къща от българската държава! Нали по този начин ще пресечете иновативно бизнес начинание на г-н Манол Пейков с явната подкрепа на ППДБ! Аз мисля ,че това е хибридна атака на Русия лично дирижирана от Путин с цел дискриминация на уважавани бг.политици като Кирил Петков и Асен Василев! Не купувайте,а дарявайте,г-н Пейков ви чака!

4

Слава

преди 3 седмици

вечна на "доктора" от село Веселиново,шуменско,дето припряно бързаше да ги признае!После и танкове с комплекти оборудване им подариха,а те по някое време ги изтъргуваха.Голяма признателност и за патриота Бойку,дето по време на нашето председателство на ЕС все приоритет му бяха "западните Балкани".Сега се прави на глух за този случай!

3

Анонимен

преди 3 седмици

Идиопатници,това ли е най-важното Бе ? Детска болница Няма ,цяла България се Руши а вие -къщата та къщата талев . Болни Деца Просят по медиите пари за лечение ,пенсионери броят стотинки ,отчаяние и мизерия ..... а вие се дърляте с македонците за една барака...

2

Анонимен

преди 3 седмици

Нало ДЕПУТАТА МАНОЛ ПЕЙКОВ събираше ДАРЕНИЯ за това?!?!?!Или има само келепир за сметка на наивни?

1

Истина

преди 3 седмици

Добре де колко искат за тази къща? Ще взема аз да я купя накрая и да я ремонтирам!