141

Анонимен

преди 4 седмици

На 9 май Русия заби знамето в Берлин ,наближава отново да забият знанието )фашисти че умиргате бавно)

140

Див Петел

преди 4 седмици

путин е към края на живота си и смята да завлече целия свят със седебе си. Жалко, как в най-голямата държава на планетата не се намериха достатъчно хора да го свалят злото човече от трона и да върнат Русия в света на цивилизованите.

139

Гошо

преди 4 седмици

Време е руснаците да включат системата домой... Където е произведено там да се върне след изстрелване...

138

Ентусиасти

преди 4 седмици

В Берлин явно са забравили коя дивизия си заби знамето над Райхстага и желаят да станат полигон за финалните изпитания на новото руско оръжие )))

137

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен - не мразят, а презират, за тях славяните са полyxopa, не можеш да мразиш животно, и нямат никакви морални задръжки, както са правили експерименти с хора, но само със славяни и евреи.

136

Кукумяу

преди 4 седмици

САЩ пpъдвa, а Европа се нacиpа. Ние ще го отнесем накрая, помнете ми думата.

135

Анонимен

преди 4 седмици

Западняците страшно много мразят руснаци и славяни по принцип. Като казвам славяни, и ние сме в кюпа. Не си мислете, че на запад много ни обичат. Толкова голяма омраза западняците не изпитват към никой друг. На какво се дължи това не знам. Може би, защото ги е яд, че не могат да колонизират Русия и да им вземат ресурсите, както Африка, южна Америка и Индия.

134

Анонимен

преди 4 седмици

На запад презира руснаците, те са нисша класа хора като африканците, конгоанците, като Конго, депо за ресурси, дори не е омразa, как може да мразиш полyживотно. И психологически не могат приемат да бъдат победени в Украйна, особено след като се смятат за победители в Студената война. За редовия западняк това е голям психологически удар, и представа си няма от хиперзвукови ракети, военно-космически технологии и не иска да знае, за него Русия е бедна и изостанала и една ядрена война с Русия ще реши психологическите им проблеми, не става дума за хуманност, когато унищожаваш полyxopa.

133

До Анонимен 133

преди 4 седмици

поредния анонимен продажен путинофил си ти! значи след като запада е жеден щоо не си в рашистан! що не идеш да живееш в родината си рашистан!? И щоо не искаш да ти се плаща в рубли а искаш я долари я евро!? а? ***!?

132

Анонимен

преди 4 седмици

Обикновения човек в ЕС няма никакъв проблем да започне война с Русия. За тях Русия е бедна и изостанала страна, а те са победителите в студената война. Обикновения човек на запад дори не е чувал за Сармат, Ярс, Кинжал, Циркон, Калибре, Авангард, нито за хиперзвукови технологии, и не иска и да знае. Западняка знае, че е победил Русия през 90те, Русия е нещо като Африка, и няма никакви хуманни съображениия ако EС унищожи някакви си полyxopa с ядрената мощ на НАТО.

131

Анонимен

преди 4 седмици

Краят на 2023г западът разбра, че хибридният блиц-крийг с Русия на който разчиташе, е тотално провален. От тук нататък започва ескалация, защото всеки път към деескалация ще означава тотална загуба на лице и авторитет на западната политическа система. Западът никога няма да се примири с поражение. В края на лятото може да се очаква пряк военен сблъсък между Русия и НАТО, при това САЩ ще се дистанцират, и ще оставят ЕС да води войната.

130

Анонимен

преди 4 седмици

Загубят ли в Украйна, западът губи всичко. Западът няма да се смири и няма да приеме никакво поражение. А поражение за запада означава да бъдат изправени да разговарят с Русия като с равни. Ядрения конфликт на територията на ЕС е неизбежен, населението на ЕС вече е подготвено, всички видяха как японските министри ядат риба от водите на Фукушима, а радиацата там беше по-висока от Хирошима.

129

До да

преди 4 седмици

Мдаааа! проедние елементарен НЕ ук НЕ знаещ путинофил! значи сега пак шти го повторя оти види се за над 2 години НЕ можахте да НАУЧИТЕ НИЩО! според господарите ви в кремъл вие ДЕНАЦИФИЦИРАТЕ! Няма фашисти! а има разлика м/у фашизъм и нацизъм! абря как па един някъв по-умен продажен путинофил не се появи бря! не говоря за някъв гений дето има IQ 20 примерно! говоря за някъв дето има IQ 7-8! явно при тия продажници няма такъв гений с IQ 7 барем!!!!!

128

Анонимен

преди 4 седмици

САЩ и Русия са наясно, че размяна на ядрени удари между двете страни ще бъде ядрен апокалипсис, не за целия свят, но за САЩ и Русия, и най-вече за САЩ които са малка територия и гъсто населени, но и Русия ще понесе големи загуби. Затова театърът на военните действия ще се развива на територията на Европа.

127

Анонимен

преди 4 седмици

ЗА НАС ЕДВА ЛИ НЯКОЙ НЯКОГА ЩЕ СИ ИЗХАБИ ЯДРЕНА РАКЕТА. НИЕ ОТДАВНА СМЕ НА ПРИНЦИПА ДА НЕ СМЕ НЕЗАВИСИМА СТРАНА, И НАШИЯ ТН ПОЛИТИЧЕСКИ ЕЛИТ ОТ АУТСАЙДЕРИ В ПОЛИТИЧЕСКОТО МИСЛЕНЕ Е ПРЕЗРЯН КАКТО ОТ ГОСПОДАРИТЕ ТАКА И ОТ БЪДЕЩИТЕ ИМ ГОСПОДАРИ. ТОВА СА ЕДНИ НЕГРАМОТНИ, КОРУМПИРАНИ, НЕКОМПЕТЕНТНИ СТРАХЛИВЦИ И НАГАЖДАЧИ ПРЕД СТРАНАТА, КОЯТО НИ КОМАНДВА В ДАДЕНИЯ МОМЕНТ. НЕСЛУЧАЙНО ПРЕЗ ВТОРАТА СВЕТОВНА ЦЯЛ СВЯТ ЗАРЯЗА НЕМЦИТЕ НА ФИЛОВ ПРОФЕСОРА С КРИВА И ПРАЗНА ГЛАВА ГИ ЗАРЯЗА НА ПЕТИ СЕПТЕМВРИ ХАХА

126

Анонимен

преди 4 седмици

Без евтини ресурси от Русия, ЕС са обречени да влачат жалко съществувана, особено Германия, която живее от производство и от износ, произвежда много повече отколкото консумира и ако спре износа икономиката и рухва, както вече рухна немската автомобилна индустрия. А не могат да воюват с Русия, защото в ядрените оръжия са просто джуджета в сравнение с потенциала на Русия, ще бъдат унищожени за часове. И САЩ няма да се намесват.

125

Анонимен

преди 4 седмици

Германците са комплексари от 80 години насам.

124

да

преди 4 седмици

тези не са с всичкия си! това ще принуди руснаците да избиват укрофашистите наред, без пленици, досега биеха по военни обекти, но сега вече....ще има як бой по хохлите!

123

Анонимен

преди 4 седмици

Една от военните фабрики в Германия май тези дни ... изгоряла.

122

Анонимен

преди 4 седмици

Писториус е инсталиран като политик в Германия, от кого досетете се сами.