6

Курис Пичерядис

преди 3 седмици

Имам около 30 презокеански полета,летял съм със всички модели самолети включително и последните модели на Еърбъс но самолета който предоставя най голям комфорт при летене е Боинг 787-9 въпреки тази кампания срещу него.Лично мое мнение и не искам да обременявам никого с него

5

national geografik

преди 4 седмици

"Разследване на самолетни катастрофи" е рубриката. Всеки ден там изнасят информация за паднали самолети Боинг със стотици загинали в тях.

4

Анонимен

преди 4 седмици

Има информация, че със съществените усилия на Макрон, Канада няма да спази наложените санкции да не купува титан от РФ. Защото "европейските" самолети тип Еърбъс, които се произвеждат в Канада, остават без необходимите им части. Още с първия пакет санкции през февруари 2022 г. Запада искаше да смаже гражданската авиация на Русия и наложи куп блокажи. В резултат на което гражданслата авиация на Русия се възражда на ново ниво. Освен че има свои традиции и база, има и начини за копиране на чуждото.

3

Анонимен

преди 4 седмици

Боинг се оядоха и сега това им се връща като бумеранг. ФАА фи натиска за проблемите с гражданските самолети, НАСА ги натиска за изоставането по договорите за космическата програма, само военните им самолети ги крепят. Но фирмата няма да бъде оставена да фалира, защото е най-голямата американска фирма за самолети. Въпросът е дали и кога наистина ще повишат качеството и дали няма да има още паднали самолети.

2

Олимпий Панов

преди 4 седмици

Оттеглят се от пазара?

1

Анонимен

преди 4 седмици

Бе я има раздавайте по един парашут на влизане и нямате грижи. По евтинко ще е. Кви мерки кви 5лв.