123

Анонимен

преди 3 седмици

Следва победа, и след това гражданска война!

122

Анонимен

преди 3 седмици

За САЩ,Тръмп е Божи дар.Да си помислят преди изборите,по кой път и в коя"посока"да поемат, 45преди да е станало късно.После връщане назад няма,когато Байдън ги набута в дълговата"яма".Икономиката на САЩ вече е на глинени краката,пък ако Джо спечели ги чака и голяма Война в Южно китайско море.А може и да има Армагедон и след него,Апокалипсис. Астрадамос не е бил пророк в собственост си страна преживе,но е предсказал вярно бъдещето и,и това на Света.

121

Анонимен

преди 3 седмици

Напротив.Тръмп,казва,че ще направи Америка отново "фирст"но не по този начин със сатанизъм.А със средствата на демокрацията и всемино разбирателство.Ще върне Америка на американците и просперитета ще е за всички а не само за богатите.Той казва,че жените не трябва да работят а да се грижат за семейството и за децата.Да се занимават с присъщите им Обществени дейности а не да проститурат.И всички да имат еднакви възможности а не да работят на няколко места,за да плащат дълговете си към банките

120

Анонимен

преди 3 седмици

Напротив.Тръмп,казва,че ще направи Америка от ново "фирст"но не по този начин със сатанизм.А със средствата на демокрацията и всекир нито разбирателство.Ще върне Америка на американците и просперитета ще е за всички а не само за богатите.Той казва че жените не трябва да работят а да се грижата за семейството и за децата.Да се занимават с присъщите им Обществени дейности а не да проститурат.И всички да имат еднакви възможности а не да работят на няколко места,за да плащат дълговете си към банките

119

САЩ

преди 3 седмици

Тръмп не трябва да спечели изборите ! Това означава тежък удар по икономиката на САЩ ! Войната в Украйна трябва да се разраства , а не да спира както той би направил !

118

пияница мистик

преди 3 седмици

Че няма да влезе в затвора е ясно. Но ще му друснат една глоба от 500 милиона и той няма да може да я плати, защото ги няма тези пари. В статията е пропуснато и това важно нещо, че е подсъдим, че е лъгал и завишавал активите си, за да лъже банките да му отпускат кредити. Всъщност в момента той освен голф центъра Мар-А-Лаго и хотела в Манхатън няма нищо друго. Няма да забравя как 2009 едно юпи от Уолстрийт каза, че всички са изпозлвали кризата да станат от милионери на милиардери, само Тръмпанара затънал яко и загубил милиони

117

рушкото прокси

преди 3 седмици

е криминален...

116

рушка курва

преди 3 седмици

щуравия, държа лично да забия дръжките на твоите очила в зениците ти и след това да ти разбия пимпонката с правата лопата.

115

Анонимен

преди 3 седмици

Путинистите харесват Тръм, защото мислят, че няма да го шамаросва.

114

До Щерю

преди 3 седмици

Ти ли си целия свят?

113

Анонимен

преди 3 седмици

В затвора разрешават ли перуки?

112

До 153

преди 3 седмици

Я по полека малко с разбирането за управлението в САЩ. А по времето на Тръмп как се управляваше? Сменяше ги през няколко месеца. Накрая от тези дето бяха с него Януари 2017 останаха само толкова че да ги преброиш на едната си ръка. Това подобие на управление ли искаш? Дефакто Тръмп искаше да прави това което той иска без да се съобразява с мнението на другите. И затова от няколкото хубави идеи които имаше нито една не успя да осъществи.

111

Анонимен

преди 3 седмици

По времето на управлението на демократите в САЩ,(Обама и Байдън) Държавата им се управлява,като партия и дефакто,партията на уж демократите е държава в държавата.Точно,както мафията по времето на "сухия режим"е управлявала държавата им.Ако това,подобие на Държава(което е сега),все още може да се нарече Държава то България би слрдвало да е най-демократичната държава в Света.Да,ама Не.

110

Hahaha

преди 3 седмици

На дебата Трамп ще размаже Байдън. Всичко е ясно.

109

Анонимен

преди 3 седмици

Това не е съдебен процец ,а пряко манипулация на изборите в така наречената най-демократична държава.Да цитирам ли Джеферсън -бащата на вашата демокрация?Вие сте позор за нацията си ...

108

Анонимен

преди 3 седмици

Този съдебен процес е не само позор за Демокрацията а е и целенасочено нейно унищожение.Да осъдиш Държавен глава(макар и бивш)това означава да осъдиш Държавата си и демократичен принцип по време на управлението и на бившия Президент.Ако той наистина е бил престъпник има друга процедура в Демокрацията(Импийчмънт) а не чрез Съдебен процес.Така се обезсмисля Институцията и се нарушава Конституцията.Но и там подменят Демокрацията с партокрация.А се имат за демократи.И така вероятно ще продължат.

107

Слава на Русия

преди 3 седмици

Къде се загубихте бе русофобчета, че ми стана скучно. Хайде дайте всичко от себе си да ме убедите как окрайна ще обърне хода на войната и ще спечели. Гледате ли "страшните" натовски оръжия как стават на пух и прах ?

106

Слава на Русия

преди 3 седмици

До МАКСУДА схте гори ск Знаем ги тези клавиатурни бабаити като теб. На думи сте големи, но на дела сте пълни мишоци, така се спихни малко ентусиазма, че ще пръснеш чорапите. И между другото, защо не отидеш да помагаш на окраинците, а драскаш тук? Щото нямаш *** на мишок смешен.

105

Слава на Русия

преди 3 седмици

До еми ПРО СИА умре Това ли измисли? Ти си толкова ниска топка, че не си заслужаваш времето, което ти отделям, но защо пък да не се позабавлявам с теб. Винаги ми е било приятно да мачкам фасона на такива вдлъбнати легени като теб.

104

какво да следва?

преди 3 седмици

Опозицията В Америка беше разгромена, както по времето на чичко Сталин в СССР. Следва въпросът: А КОНЦЛАГЕРИТЕ В АМЕРИКА КОГА ЩЕ БЪДАТ ОТКРИТИ? Втори въпрос! А ГАЗОВИ КАМЕРИ ЩЕ ИМА ЛИ В АМЕРИКАНСКИТЕ КОНЛАГЕРИ? Трети въпрос! А в камерите ЩЕ ИМА ЛИ "ЦИКЛОН БЕ"?