125

Стоян

преди 4 седмици

Дано на изборите се отървем от тези навлеци един път завинаги!

124

Милко

преди 4 седмици

Евтини предизборни маневри

123

С И С

преди 4 седмици

мишлето Денков се прави на интересен!?Тъкмо ги забравим и те се ОТВИВАТ 🤣

122

Анонимен

преди 4 седмици

Тия не могат да искат нищо с техните 5 %на предстоящите избори,бегом към Украйна крадци мушеници

121

дидко

преди 4 седмици

Докато си държат в листата тощя мишок и *** дето не може един шофьор да накара да спазва закона, тия не трябва да имат власт в тая държава.

120

Истината

преди 4 седмици

На Пеевски това не му е истинската фамилия но името Да. Всички от фамилията Пееви да се пазят. Зад фамилията Пееви в исторически план се крие възловата победата над Шипка, и така като си променя фамилията иска да покаже кръвни заслуги към държавата.

119

Истината

преди 4 седмици

Да не забравяме, че една болница се отваря от към родилното, а всички от родилните мед сестри които са пенсионирани вече са в чужбина със семействата си за да оцеляват, нямам в предвид тези на които сте им дали от НСС скимиращи устройства но и те не са цъфнали и вързали

118

рефер

преди 4 седмици

изънреден червен картон ще получат те на 9ти

117

Юлия

преди 4 седмици

Те вече се чудят какво да правят

116

Анонимен

преди 4 седмици

Безпомощните некадърници се чудят как да приковат малко внимание ! Денков се изложи тотално ! Какъв академик е този жалък нагаждач Денков,съюзил се с тези изпечени измамници !???????

115

Бест

преди 4 седмици

Мрънкачи

114

Христо Христов

преди 4 седмици

До 117 "Аз се притеснявам, че на стари години няма да има кой да ме лекува." - евроатлантизмът ще те лекува. Нали за него гласувате?

113

Анонимен

преди 4 седмици

Само се чудят как да предизвикат внимание.Като бяха на власт защо не го направиха,Денков прекара половината от времето си като премиер в Украйна,сега се сетили за лекарите

112

Христо Христов

преди 4 седмици

Какво са тия нечленоразделен и брътвежи на този "ПП академик"?! Няма ли редактор да му оправи глу'по'стите?

111

Случаен минувач

преди 4 седмици

А бе Денков, докато беше премиер, защо не направи поне една десета от това, което искаш сега? Ще кажеш - пречеха ти. Министър-председателят има достатъчно власт въпреки всичко. Можеше поне малко до направиш в тази посока. Ама ти не направи АБСОЛЮТНО НИЩО, а сега ревеш, че нещата стоят по този начин! Лекари, сестри - всички виждаме, че са с недостатъчни заплати. Ами ще бягат хората и ще търсят по-добри условия, веднъж се живее. Аз се притеснявам, че на стари години няма да има кой да ме лекува.

110

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен 112 Малейййй , къде бе се раждате толкова плит ко мозъ чни ?

109

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен 107 Ти си чалдисан от масовата пропаганда бе! Лагерите са приложени в България от правителството на Стамболийски, тоест земеделците, тоест дясната ръка на СДС, които заедно ни будалкаха, че са уж демократи. Най-много затвори и затворници на глава от населението има в САЩ. Текущите правителства марионетки на посолството мачкат България не по-малко от правителството на Стамболийски и монархо-фашистките власти. Обстановката в България сега е сходна с тази от 1941 -1943 г

108

пияница мистик

преди 4 седмици

До Анонимен 107 === Ицо Хазарта навремето много го уважавах. Но сега ми падна много в очите. Влезе първо в политиката с партията на Славуца ИТН. После като не съставиха правителство и отидоха на нови избори мина в ПП/ДБ. Преди имаше талант, редеше страхотни рими, но явно с възрастта си е загубил това качество и стана политик. Сега се кандидатира за евродепутат, Копейката и той, нищо че обича уж Мордор и мрази Запада. Знаеш ли колко взима един евродепутат? Само за консумативи в офиса му се дават по 5 000 евро месечно. Заплатата отделно

107

Чудя се

преди 4 седмици

Тия момчета с кеша, брои ли ги още някой за живи в политиката

106

УЖАС

преди 4 седмици

Да не би да гласуват промяна в Изборният кодекс,че се избира от народа и премиер като им гледам билборда,какво като остават дни до изборите.За тях това проблем ли е?