114

AS

преди 4 седмици

Смър.т за агресорите нападнали суверенна държава, която иска свобода и независимост от руския ботуш. Руснаците са татари и убийци и заслужават света да ги изолира и игнорира докато ***.кин не пу.кне.

113

Анонимен

преди 4 седмици

Русия трябва и е длъжна да победи в тази война, правото и истината, са на страната на Русия и славяните! Пожелавам им успех, късмет и здраве!

112

Анонимен

преди 4 седмици

Имената на още предатели, грабили и убивали хора в Украйна: Александър Турчинов, Арсений Яйценюк, Владимир Гройсман, Алексей Гончарук, Денис Шмигал и други! Арсен Аваков, който е раздавал оръжията и снайперите с които убиваха населението в Киев и от двете страни,вкл. и полицаите е от Азърбайджан, освен че убиваха хора, гориха хора и полицаи в Киев, Одеса и други разбунтували се градове срещу преврата в Киев, повечето от управляващите в Украйна, не са украинци, но някои украинци, им бяха слуги

111

Анонимен

преди 4 седмици

Зеленски, никога не е късно руснаците да върнат военните на власт и ви нассерат тотално и до край всички предатели и убийци, разкарай се, докато е време или трябва да бъдеш даден на съд в Хага за геноцид над руско-украинския народ , корупция, кражби, реанимация на нацизма и други престъпления, заедно с обкръжението ти, сте за съд и втори Нюрнбергски процес! Вие, които извършихте и извършвате жестоки престъпления спрямо руско-украинския народ и други, сте за наказания!

110

Анонимен

преди 4 седмици

Зеленски, никога не е късно руснаците да върнат военните на власт и ви нассерат тотално и до край всички предатели и убийци, разкарай се, докато е време или трябва да бъдеш даден на съд в Хага за геноцид над руско-украинския народ , корупция, кражби, ранимация на нацизма и други престъпления, заедно с обкръжението ти, сте за съд и втори Нюрнбегски процес!

109

Анонимен

преди 4 седмици

Предателите на Украйна и кървави олигарси, чужди марионетки, работещи против Украйна и руско-украинското население, извършили оранжевата революция преди години и кървавия преврат на площада "Майдан" в Украйна са следните: Александър Мороз, Леонид Кучма, Виктор Янукович, Виктор Юшченко, Юлия Тимошенко и други. Аваков(Арсен Борисович Аваков), който е бил от ЦРУ и е съдействал с тях за преврата в Украйна, е раздавал оръжието и снайперите с които убиваха населението и полицаите в Киев и Украйна!

108

Анонимен

преди 4 седмици

В България няма РЕФЕРЕНДУМИ , а в Украйна няма избори ,... ЗАЩОТО СЕ ЗНАЯТ РЕЗУЛТАТИТЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!

107

Анонимен

преди 4 седмици

Никакво разделение , Украйна и Русия , са един народ ... Защо не се разделят Източна Германия , и Западна Германия ,.... А !

106

Анонимен

преди 4 седмици

За Зеленски Русия е враг , но за народа на УКРАЙНА , НЕ Е !Защо не иска ИЗБОРИ , зЕЛЕВ ?

105

Анонимен

преди 4 седмици

Мдаа. Скоро от 22 милиона на 12 милиона население.

104

Пфф

преди 4 седмици

А защо не се възстановят границите на Украйна отпреди 1917? Тогава такова понятие май не е същестувало.. муахахаа

103

читалец

преди 4 седмици

До Анонимен 65 Що си анонимен бе? Прочети си излиянията и щведнага ще се разпознаеш в тях. Ама забравих, че не можеш да четеш. Само се излагаш по поръчка.

102

Да си изясним

преди 4 седмици

До Стилиян Там Русия и Фащ се бият за дял от окраина. Който бие, взема повече. Разликата е само, че русия се бие със свои войски, а фащ ползва проксита. Но така може и да не остане дял за тях.

101

Има има

преди 4 седмици

До 98 УКРАЙНА ТРЯБВА ДА СЕ Просто трябва цялата да се върне в Русия. А македония - в пиринска македония.

100

Мнение

преди 4 седмици

До Щирлиц 101 ЕС не трябва да се погребва. Както всяка добра идея, той също беше превзет и извратен от корумпетата. Затова, категорично трябва да се преформатира и да се устреми към ликвидация на тези, които го превърнаха в частна чорбаджийска структура, отживелица от римските времена. Но за целта, трябва първо да си го върнат европейците, в това число и Москва.

99

ясно

преди 4 седмици

Съчинява акта за капитулация. Верно ли?

98

Американ

преди 4 седмици

Тоя най-добре да се подготви за преговори, за да не стане пълна капитулация.

97

баща ти

преди 4 седмици

До Анонимен Ама какъв окупатор бе брат , това е един народ , една държава , един език ? Някой решил да ги разделя , намерил там май це про дав ци , и понеже има глу па ци по света да вярват , и хайде едните станали окупатори ! Ами това си е чиста гражданска война като през 1922 24 година , всичко се повтаря с ужасяваща точност ! Не ви ли побивът тръпки от това което предстои в следващите 10 - 15 години ако гледаме как са се развили нещата тогава !

96

УКРАЙНА ТРЯБВА ДА СЕ

преди 4 седмици

ПОДГОТВИ ДА ВЪРНЕ ДОНБАС И КРИМ НА РУСИЯ > друга алтернатива за край на войната няма

95

Браво

преди 4 седмици

Хубаво е когато човек вярва на себе си и мечтае , то се вижда бе мой човек . Бият ви като тъпани . Не от вчера не от днес . Незнам какво очакваш , надявам ти поне да знаеш !!! Че заради тебе и идеите на твоите шефове , гледай света на какво заприлича