353

Кармазъ Сикиш

преди 4 седмици

Проси за Руско оръжие, проси за Руски газ & гориво, проси за Руски реактори, и в същото време мрази Русия, що е то. *** оркаинци, сър! Скоро ще просят и за Руска храна.

352

Анонимен

преди 4 седмици

Тези танкове в Украйна даже не могат да минат и една река. Още от съветско време мостовете са направени да не издържат тези танкове. Просто като минават моста се счупва. И естествено урките много викат ама и те само боядисват направеното при соца.

351

Учете граматика

преди 4 седмици

Единият танк, паркирано под дърво, беше почти неподвижно по време на посещението на CNN поради проблем с двигателя, казва екипът, въпреки че превозното средство току-що е било изпратено от Полша. Те също се оплакват, че при дъжд или мъгла кондензът може да изпържи електрониката в автомобила. . . . . . И също правопис! Грешките са толкова еклатантни, че мястото за коректура не стига! От толкова грешки не разбрах съдържанието на персифлажа! Разбрах, че се пържи електроника, но дали е хрупкава не п

350

Мда

преди 4 седмици

Тяхните деди ги разстрелвал Сталин,а ненавиждат Бандера. Воюват в Донбас с Америка,но убиват украинци.Крак на натовски войник никога не е стъпвал на тяхна земя,но главния враг е НАТО! Путин и олигарсите ги ограбили,но виновна е Украйна. Украинските бойци воюват за Родината,а расийските за Лада Калина!

349

Американ

преди 4 седмици

Как бе, нали западното уж далеч превъзхождаше руското? А се оказа че същото, само дето 5-6 пъти по-скъпо.

348

Анонимен

преди 4 седмици

Великите Леопарди не помогнаха, неунищожимите Абрамси се провалиха, сега е наред на Ф-16. Някой, някъде, направи страшни пари от доверчивите славяни и балканци.

347

Анонимен

преди 4 седмици

Ф 16 са същaта дpucня , дай боже да го раберете по скоро ама парите ги дадохме предварително

346

Анонимен

преди 4 седмици

Не вярвам на очите си, f16 са същия ***

345

Анонимен

преди 4 седмици

Абрамс е един изкелифинчен третополов танк.

344

Анонимен

преди 4 седмици

намирам го за забавно, защото с години наред четох как руската техника е слаба. сега какво излиза? че военният комплекс в америка е изхвърлял пари през прозореца за калпава техника, а сега изхвърля калпавата техника, като я дава на украйна, и още пари през прозореца за превъоръжаване...

343

Горд Българин

преди 4 седмици

До ироничен Освен че си неук и наистина не си ходил в казарма а и си късоглед. Не виждаш по далече от носа си. Западната пропаганда промиват мозъци като теб. Вземи да четеш малко анализи, за да можеш да си размърдаш сивото вещество,. И спри да гледаш лъскави холивудски филми, където Американците едва ли не са безсмъртни.

342

Играта

преди 4 седмици

Танкове направени за война с бедуините в пустинята. В Украйна влагата и калта им разказват играта.

341

Анонимен

преди 4 седмици

Българските инвестиции в портгфейлите на западната олигархия са десетки и стотици пъти повече отколкото западните у нас. НЕОКОЛОНИАЛИЗЪМ. ИДВАТ ИЗБОРИ НЕКА НАЙ-ПРОДАЖГНИТЕ НЕ СА ПЪРВИ ВТОРИ И ТРЕТИ НА ТЕЗИ ИЗБОРИ. ИМАТЕ ЛИ АКЪЛ ЗА КОГО ГЛАСУВАТЕ?!?!?!

340

Анонимен

преди 4 седмици

В момента агресорът Израел продължава да бомби в Сирия. Обаче пропагандата не обръща внимание на подсъдимия в ХАГА.Прочети още на: https://dnes.bg/blizak-iztok/2024/05/30/ujasyt-v-rafah-sled-atakata-na-izrael-glavi-bez-tela-raneni-izgariashti-jivi-hora.608912#comment-newest

339

Учуден

преди 4 седмици

Много са кофти американските Абрамс,много е кофти и Тейлър Суифт,но ако ме питаш и в двата случая мението ми е,АБЕ МАЙНИ ГИ НАСАМ БЕ!!!!

338

Анонимен

преди 4 седмици

Значи особено ако се сринат акциите требе нова сглобка спешно, за да поръчаме чертежи на Абрамс. На може да оставиме бедните американски работници от гетата да гладуват.

337

Анонимен

преди 4 седмици

Пичуе, говорите за някакви си 31 танка, от които изглежда, че все още голяма част се използват. Никой не споменава за ХИЛЯДИТЕ руски консерви, осеяли украинските поля. Но какво друго да очакваме от тоя ръсещ про-кремлинска пропаганда сайт, който вече нормалните хора го избягваме.

336

Анонимен

преди 4 седмици

Западът има висок БВП, но само на теория, на практика основният дял на икономиката е в сферата на услугите, например всеки втори вече е писател, инфлуенсър, журналист, актьор, козметик или маникюрист. Към бвп се причисляват хонорари на адвокати от порядъка на 250К и тн.

335

Анонимен

преди 4 седмици

В Газа показаха как от великия танк Меркава остава скраб. От железния купол продънения купол.

334

Анонимен

преди 4 седмици

Ама моля ви се продължавайте Гьобелсовата пропаганда на запада, може ли да пишете някакви си мнения на потърпевшите украински войници. Какво тука значат войниците, в капитализъма най-важна е рекламата. Танковете са непробиваеми и неуязвими. Имат композитна броня, направени са от прехвалените хамериканци. Понеже са много добри затова са най-скъпи в света. Още по-силни са чертежите на танковете. Руската армия се бие с кирки и лопати.