96

Анонимен

преди 4 седмици

Ами дипломацията трябва да действа максимално остро по отношение на Сърбия и националистическия лидер Вучич и трябва да даде да се разбере че България няма да допусне нищо подобно в ЕС! Защо сме остри по оношение на РСМ а допускаме подони ексцесии от Сърбия?

95

Анонимен

преди 4 седмици

Ако имаме управляващи на място, още от утре трябва да започнат да събират солиден наказателен налог на всички заведения и чалготеки, в чиито помещения се изпълнява "сръбско" (така неинтелигентните индивиди назовават чалгарската сръбска музика).

94

Bul gur

преди 1 месец

,,Измислени твърдения,,...Не. Ами ,това е голата истина.Исторически факт. Ейййй...Не обича българина истината и това е...

93

Нео

преди 1 месец

Нищо от историята не е научено. Смесването на религия и политика е отвратително деяние!

92

asd

преди 1 месец

СЪРБЕ НА ВЪРБЕ

91

Анонимен

преди 1 месец

Ееееее, бива ли сега такава провкативна статия за "братски сръбски народ"?! Сега какво ще кажат привържениците на Москва и *** за единението на "Вси Славяни"?!

90

НС

преди 1 месец

Не случайно хората са казали: Сърбе на върбе...

89

Анонимен

преди 1 месец

До Бау - Това ваксината ли ти го шепне в ушенцето или си е лично твоя мисъл? Бии си бустера и не ни занимавай с мокрите си сънища. Пожелавам ти и на теб да живееш в Сърбия поне 10 години, за да разбереш що за хора са сърбите. И между другото защо пишеш "вашата църква"? Явно не си българин, щом е "вашата", а не "нашата" или може би не си християнин? Тогава какво правиш в българските сайтове? Плащат ти да сееш раздор ли? Преди за ваксата ти плащаха, сега за Сърбия. У лево и БУСТЕР!!!

88

Анонимен

преди 1 месец

Пожелавам на всички българи възхваляващи и харесващи Сърбия, да отидат да живеят там и ако може изобщо да не се връщат. Прав ви път. Сърбите и вие ще си паснете перфектно, защото и на едните и на другите ви е толкова акъла. Да хвалиш Сърбия и да пл_юеш по България за мен може да направи само един ренегат. Обзалагам се, че не знаете какво означава пак поради причината спомената по-горе, така че вижте в тълковния речник. И понеже за мен сте такива - ренегати - затова у лево в Сърбия!

87

Анонимен

преди 1 месец

Тази смешна държава още ли съществува хахах Веднъж пътувам през Сърбия и слушам по радиото някакви анализи. И по едно време единият сърбин казва нещо от сорта "ние сме имали един цар, а България две държави"... :) ... Идеята беше, че в цялата им история имат един момент, където са малко по-силни от нас по времето на този цар, а ние сме имали Първа и Втора Българска държава, а според Уикипедия (английската версия) всъщност Първа и Втора Българска Империя. Много са комплексирани от нас сърбетата.

86

Не, не сме!

преди 1 месец

До Анонимен "Фашугите" днес са на западната ни граница, наричат се Сърбия и на Изток, там се именуват Русия!

85

Анонимен

преди 1 месец

НИЩО НОВОКАТ СМЕ ПАК С ФАШУГИТЕ ТЪЙ ЩЕЕ ТЯ

84

Нямаш аргументи

преди 1 месец

До Бау..А само някакви полу-истини, умело лавиращи между истината и лъжата! Няма да има никога единение между православните народи на Балканите докато всеки дърпа чергата към себе си се прави на велик, докато всъщност е жалък.И това в най-голяма степен се отнася за Сърбите, следват Гърците с тяхната открадната самоличност и т.н. и т.н. дребни ежби на малки народи с големи амбиции.А дали е имало самостоятелна Сръбска Църква вземи та прочети нещо от изворите преди да се излагаш на мегдана!

83

Въпросът е ЗАЩО?

преди 1 месец

До до 99.....А отговорът е защото Сърбия подлага на масов геноцид всички земи, които успее да прилапа! И така бавно и полека за тези над 146 години от 1878 до днес националния характер на тези хора се е изтрил с масови репресии, бой, изселвания, убийства и терор, така както става и в Македония( справка книгата на французина Анри Пози - "Войната се завръща"), така както стана и в Сребреница, обявена за ГЕНОЦИД от ОООН.Това е настоящето драги, а не миналото!

82

Грешка!

преди 1 месец

До Србин от Македония...В Македония сърби няма, тоест ти можеш да бъдеш само ПОСЪРБЕН БЪЛГАРИН от Македония, отровен от пропаганда, без потекло, неук, неуважаващ историята тъмен Балкански субект !

81

Имаш много здраве!

преди 1 месец

До САЙМЪН ЦИПИС...........От Арменския поп! Гърците НИКОГА не са имали държава, само драдове полиси, и София и Филипопол, както и Константинопол са градове изградени от Римската империя, която по-късно се разделя на Източна със столица Константинопол, кръстен на Константин Велики и Западна с Рим! Гърците са били една нищожна част от римското население, успяла с хитрост, ПОДЛОСТ и преиначаване на историята да си припише несъществуващи заслуги!

80

до 99

преди 1 месец

И на вас ще ви кажа, въпреки, че сте господин от миналото! Преди десетина години демократична Сърбия разреши на всички ученици, които искат да изучават български език, да се запишат! Знаете ли, колко деца пожелаха да учат български в тези така наречени български земи - цели 4 /четири/! За сравнение, дори в Македония над 200 души са се записали българи при последното преброяване!

79

Бау

преди 1 месец

Ето, че замлъкнахте пред безристрастните ми аргументи! Интимната част не е за вас! Тогава да ви попитам нещо по дипломатически - исторически! Защо, сърби и гърци си имат своя църква винаги по време на османското владичество, а вашата е била правилно закрита и получава някакво разрешение чак през 1870 година!? Едната, по маловажната обусловеност, че завоевателят не вижда във вас много християнски народ, но няма да ви казвам повече! Вие кажете, но май не е за казване...

78

Как къде са!

преди 1 месец

До ВЪЗРАЖДАНЕ КЪДЕ СА?......На банкет в Сърбия!

77

Напразно!

преди 1 месец

Сръбски Патриарсе, напразно Сръбски политици! С този враждебен акт Вие искате да прикриете срамният факт, че днешна Сурдулица и Поморавието са населени с БЪЛГАРИ, а територията е присъединена към Сърбия с Берлинския договор! До тогава тя и областта са част от Западната Автономна Българска област определена с Цариградската конференция! Много показателен е фактът, че Сурдулица е част от Българската Екзархия с ПЛЕБИСЦИТ на населението! А Вие имате само гузна съвест и насъсквате хората да ни мразят!