10

Ако

преди 3 месеца

се прочетат Листовките за съдържанието на "ваксините", ще се види че се ползват яйца (и това е от години)...И това е почти за всички "ваксини", затова всъщност с тази статия не се казва нищо ново...

9

Хахахахахахахахахаха

преди 3 месеца

Всяка седмица ли ще има ваксинации?!?!?!? Някой решил, че точно този вирус е опасен.. и хоп, ваксинация. Превантивна разбира се. иначе няма да виждате баба си и дядо си. О, да. И ваксината струва милиарди.. да не забравите фактурите да пуснете. И може да вдигнете данъците, че все пак... толкова много вируси има по земята. Да не говорим за под-видовете.... Я по-добре дайте перманентни абокати и сутрин в офиса да се закачаме вместо да чекваме карти! Не сте смешни вече. А бяхте!

8

Анонимен

преди 3 месеца

Това е новина само за написалия статията.

7

Овцьо

преди 3 месеца

Ас има 20 ковид иншекций и по две грипни иншекций фсяка година. Многу са полесни. Ни ме е страх от болести щоту се факсинирам, но ме е страх от климатичните промени, хомуфобийата и да не ме нападне Путин.

6

61

преди 3 месеца

Да, птичият грип наистина е може да бъде по-опасен от измислицата Ковид, но защо не е споменато че той трудно заразява хората и опасност от пандемия няма.

5

Бирата

преди 3 месеца

По-страшен ще е жабешкият грип,но още няма случай да се е прехвърлил на човек 50% ще е смъртността,защото ние сме бозайници и колкото заразата е от по-низш организъм е по-,смъртоносен.Птиците са под нас,а влечуги и земноводни под тях Не си спомням точно,но май при птиците еритроцитите имат ядра,а при нас не.Е,жабешки грип бе алегория,не е открит,но ако се появи смъртността при него ще е над 90%.

4

Анонимен

преди 3 месеца

А за свински от пържоли.

3

Анонимен

преди 3 месеца

Никога повече няма да минат тия номера. Ако ще зомбита да ходят по улиците. СЗО доказа че не следва обществения интерес а налага измислици. Доверието е безвъзвратно загубено.

2

Анонимен

преди 3 месеца

Единият фермер имал малко хрема. Пак се организира всичко по ковид-схемата, пак се "диагностицира" с писиар ужким-тест, пак ужасно-страшен-вирус, от който се боледува като настинка.

1

Анонимен

преди 3 месеца

Били Гейц каза, че "следващата ще хване вниманието" ни, явно този път са приготвили по-лоша пландемийка за нас, пролите.