19

Анонимен

преди 3 седмици

"Това е няма друго. Няма души, няма богове, няма рай, а само материя, частици които си взаимодействат." - Чак ми е жал за теб. Всички най-големи учени (примерно Тесла) твърдят, че има Бог, но бай Данчо (или както ти е там името) не е съгласен. На кой да вярвам? На собствените си разбирания за живота и на Тесла или на бай Данчо? Всъщност липсата на вяра за мен лично е болестно състояние. Нещо като липса на достатъчно добри аналитични способности при мозъка.

18

Неук доХтор

преди 3 седмици

...а пломбите им са били безплатни, за разлика от сега.

17

Анонимен

преди 3 седмици

Рак не се лекува. Като имате счупен тостер се хвърля и се купува нов. Много по-лесно и евтино и е част от заложените в ДНК молекулата цели, това да създава копия и те не са идентични с оригинала-мутации. Някои са полезни, но повечето са летални. Ние сме само демонстративен тестов субект който трябва да докаже че е здрав и да се размножи. Това е няма друго. Няма души, няма богове, няма рай, а само материя, частици които си взаимодействат.

16

Анонимен

преди 3 седмици

Интересно,как са го откривали,като не са имали съвремена медицинска техника и лабораторий за изслрдване на кръв и урина.Вероятно,са имали съвсем други познания и методи за диагностика.

15

Анонимен

преди 3 седмици

Така е. Представете си какво щеше да бъде, ако не ги беше разрушила диващината на християнството и исляма.

14

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 14. Зависи за какъв разцвет иде реч. Духовен, културен, технологичен, социален...

13

Анонимен

преди 3 седмици

Както си въобразяваме, че сме върха на сладоледа на сегашната ци(ли)вилизация, може да се окаже, че разцвета е бил едно време, а сега залява.

12

вгз

преди 3 седмици

Какво му е било на египетския рак? Да не е счупил краче?

11

Анонимен

преди 3 седмици

До Нане 10. Щото така е по-хубаво и представително.

10

Анонимен

преди 4 седмици

Спин и рак немаше - ама трипер имаше преди 4000 години :)))

9

Нане

преди 4 седмици

Защо всичките дворци и замъци в миналото имат високи порти или врати, по най малко 5 метра... Просто за да влизат свободно анунаките в тях... Има склуптори, къде анунак държи голям лъв в ръцете си, кат пинчер... ===))) така, че е нормално и да са правили операции на рак... Щом са дошли до тук...

8

Честито еврожендари

преди 4 седмици

Злелката пак е преяла с гъби! Къв рак преди 4000 години кви 5000 марки?!?!

7

Анонимен

преди 4 седмици

А спин дали са лекували :)))

6

Анонимен

преди 4 седмици

Има една книга-"Синухе Египтенина".В нея е описан живота на египетски лечител по времето на Фараоните(истинските Фараони,не сегашните).Та в нея просто се описва и как лечителя е отварял черепите на живи хора за да им отстранява кръвоизливи или костици попаднали при злополуки в главите им.Нищо ново,просто забравено старо.

5

Анонимен

преди 4 седмици

Има една книга-"Синухе Египтенина".В нея е описани живота на египетски мъчителна по времето на Фараоните(истинските Фараони,не сегашните).Такова в нея постояно се описва и как печителя е отварял черепите на живи хора за да им отстранява кръвоизливи или костици попаднали при злополуки в главите им.Нищо ново,просто забравено старо.

4

Нане

преди 4 седмици

Всичко е от анунаките... Погледнете кви сгради са се строили в миналото и кви склуптори и украси имат... Днес никой не може ги направи в гранита и мрамора... ===)))

3

Анонимен

преди 4 седмици

Кой има сметка да си здрав и да не му даваш кинти бе?

2

Анонимен

преди 4 седмици

браво ,тогава са го лекували .А сега от 100 г и не знам си колко потрошени пари единствено подобриха как да се разпространява по населението платено.

1

Анонимен

преди 4 седмици

Древните египтяни както и древните гръци нямат нищо общо със съвременните. Чалгаджиите и елгебетерасите са се изчистили от тях.