93

Недоверчив турчин

преди 4 седмици

...затова не си доверявайте невръстните си деца даже на близки роднини вече!Минаха тия години когато хората бяха други,когато такива деяния бяха голяма рядкост и бяха заклеймявани от обществото!В други,страшни времена живеем вече и трябва да се съобразяваме с всички и за всичко!Просто бъдете бдителни и както е казано:съмнявай се във всичко,във всичко се съмнявай!

92

Недоверчив

преди 4 седмици

Не е ли имало момчета в тоя клас та е избрал момиче за тая работа?По принцип ако не е педофил, разбира се,като че ли ако беше избрал момче нямаше да прави впечатление на никого!Същото щеше да стане ако беше учителка и да избереше момиченце за тая пуста топка! Но така...Хората се промениха много,всякакви болни мозъци има сред нас и от многото гледане на филми станаха по добри актьнеори от тия във филмите! Ама бил доктор,учител,добър човек-няма добри вече,всички са с изкривявания в характера!

91

Анонимен

преди 1 месец

Аз също познавам човека Любо!Невъзможно е това!Това е достоен мъж и човек

90

Анонимен

преди 1 месец

Това от 99 е много характерно за страните от нашия регион.

89

Анонимен

преди 1 месец

Този човек дори на снимка изглежда луд и зловещ. Това изобщо не е хрисима личност

88

Сата НАТО

преди 1 месец

Не, просто мразя индивиди, които защитават педофили. Дори в тоя просташки въпрос прозира някакво пренебрежение към повдигнатото момиченце. Явно за пълния иддийод, който го задава, повдигането и опипването на някакво си момиченце, е в реда на нещата и момиченцето няма право да се чувства употребено? Предполагам, че и ти, тьп ***, който ми задаваш въпроса, би могъл да "избереш" някое момиченце, ако можеш да минеш безнаказано?

87

До САТО Нато

преди 1 месец

Да не си ти повдигнатото момиченце, че така си се разпалил?

86

Сата НАТО

преди 1 месец

Между другото, самият израз "избрах най-дребничкото момиче" е унизителен към момичето и издава как дъртия *** се опитва да омаловажи случката. Един вид "кво толкова бе, аз съвсем лекичко това най-дребното, голяма работа станала!". Чист перверзник си е и си му личи, че е куку. Нарочно го раздава такъв леко разсеян, за да му минават номерата. И, между другото, ако става въпрос за софийското 25-то ОУ, това е моето даскало.

85

Сата НАТО

преди 1 месец

Мъжът ми се затича да вдигне момиченце, което падна в парка и майката едва не го уби. -----///----- Аз направо щях да му нашия един шут в зъбите на мъжа ти, а ако много се отваря, щеше да свърши в реанимацията. Детето си има родител и ти не си никой, да се завираш между него и родителя. Направи си твое дете и го води в парка да пада и да го вдигаш.

84

Сата НАТО

преди 1 месец

Нали е имало толкова свидетели, защо се базират само на мнението на едно момиче? -----////----- Какво "мнение" бе, иддийотин? Разказът на потърпевшото дете не е "мнение". Това са факти и дъртия даже не ги отрича. И глупостите, които привежда - че някой искал да му вземе мястото, само потвърждават, че не е със дичкия си.

83

Сата НАТО

преди 1 месец

2. "Чувал бил", че се наговаряли да му направят постановка! Как ще си чул такова нещо, от кого? Това значи, че снимката е факт и дъртия се опитва да обяви факта предварително и по удобен за него начин.

82

Сата НАТО

преди 1 месец

1. Какво значи "Избрах най-дребното момиче и я повдигнах"? Как така избираш някакво момиченце, хващаш го за гьза и го повдигаш? Какъв се явяваш ти и за какъв се мислиш, дърт бо клуг? Кой ти е дал такива права? И вроро:

81

Анонимен

преди 1 месец

Срещу гербаджиите 1000 сигнала с очеизвадни нарушения, доказателства, разследвания и не знам какво си, всички се правят на ударени, че няма нищо, тук мамата или татито на някаква пикла се оплакали и веднага в пандиза. До кога ще го тръпите това положение, бе българи?

80

4

преди 1 месец

Като директор на училище имах подобен случай.Оказа се , че ученичката е изнудвала учителят по физкултура за по-висока оценка!

79

художника

преди 1 месец

В България, всеки е виновен до доказване на противното. Всеки може да те набеди за нещо, но вместо институциите да съберат доказателства веднага те прибират "на топло" пък ти *** се оправяй. За клеветниците последствия няма.

78

Анонимен

преди 1 месец

Путинист ли е?Те обичат ... чуждото агнешко..

77

Защо?

преди 1 месец

Покажете наглия родител, подал жалбата и да се чуе неговото обяснение. Естествено най-правилно е да обясни самото момиче, но нали е ДЕТЕ... как да го изправят пред Обществото, за да чуе глупостите му... Нали е имало толкова свидетели, защо се базират само на мнението на едно момиче?

76

Анонимен

преди 1 месец

И за колко голяма заплата директора ще прави цялото това театро, медии, дела и тн за да урежда друг учител. За 1000 лв ли?! Колко да взима един учител по физическо?! Представям си пенсията му един хубав ден на уредения. Ей, тия ваксини ви съсипаха мозъците

75

Анонимен

преди 1 месец

Човекът на снимката определено има надменен, извратен поглед и не мисля, че родител ще забърка детето си в подобна история, която вероятно ще стигне до съд и ще се наложи да се дават и там показания, детето ще дава показания също и всичко това за смешна учителска заплата. Хайде стига фантазии

74

Анонимен

преди 1 месец

Най-усърдният участник по темата е самият автор!