24

007

преди 2 седмици

Не знам за тоя мушмурок, но картините на Пикасо са такива гротески, че без пари да ми ги дадеш няма да ги взема. Тоест излъгах. Ще ги взема, за да стана милионер като ги продам на някой заблуден дето се чуди какво да прави с парите си.

23

Анонимен

преди 3 седмици

Понякога не му се рисува и не стъпва в ателието си три-четири седмици, но изведнъж това го грабва и той казва: "Мамо, рисувай.".хммм не разбрах! Значи майката рисува?!

22

Анонимен

преди 3 седмици

И аз мога да "рисувам" по няколко такива мацаници на ден.

21

пияница мистик

преди 3 седмици

Под най-безумно тъпите статии слагате линкове, а точно под тази няма никакъв линк да видим картините. Както и да е, сам си ги намерих в Гугъл. Та искам да кажа следното. Баща ми беше художник, даже картините му още седят във фоайето на една банка. Аз до 20 години също рисувах много, дори комиски съм си правил. Бил съм на пленер и в Мелник, да рисувам пясъчниците.Бях едно от двете деца избрани да представят град Пловдив на пленера. Твърдо мога да кажа следното. ТОВА НЕ СА КАРТИНИ РИСУВАНИ ОТ 2 ГОДИШНО ДЕТЕ!!!

20

Анонимен

преди 3 седмици

Каков тоз мочко.

19

Анонимен

преди 3 седмици

Гледах "картините", всичко е маркетинг. След 10 години ще струват нищо и случаят ще е забравен.

18

До 10

преди 3 седмици

Зебрата не е негова картина (разбира се). Зебрата е нарисувана от неродения му брат.

17

Анонимен

преди 3 седмици

Рисунки за наивници. Детето самичко си казва: "Мамо, рисувай!" Четете ги тези статии, бре! Само в коментарите кибичите.

16

Анонимен

преди 3 седмици

Всичко извън нормата е отклонение. Евентуално ако детето ги рисува само и без участието на родителите, трябва да се потърси психологическа подкрепа. Детето има психиатрични проблеми.

15

Анонимен

преди 3 седмици

Абе хора, зебрата е част от интериора на галерията. Мацаниците са на лапето. Много добре се вижда, че зебрата е на стена, а не картина с рамка.

14

Ооооооо

преди 3 седмици

Я стига. Малък дришльопръдлювец, за който психо майката е решила да трупа пари.Грета Тунберг 2.От мен не пари, а диария за туй същество.

13

Анонимен

преди 3 седмици

Моите уважения, но дори картините на Пикасо са по-разбираеми от мацаницата на снимката. Не знам доколко 2 годишно дете е в състояние да разбере какво точно прави на платното, но е още по-неразбираемо когато възрастен маца платното по този начин и нарича това "изкуство".

12

Ббб

преди 3 седмици

Супер. Браво.

11

Анонимен

преди 3 седмици

Със сигурност не може да нарисува нещо разпознаваемо. Поредният прехваленн малък тьпак от новите поколения...

10

До 7

преди 3 седмици

Зебрата не е негова картина. А шареното петно пред нея.

9

Питър

преди 3 седмици

До MNENIEОт много даване на мнения май не си прочело статията, а? Или си просто функционално неграмотно - т.е. минаваш през текста, но почти нищо не ти остава в главата. То си пише, че детето е като Пикасо и рисува абстракции, какви зебри те гонят?

8

Питър

преди 3 седмици

Дали рисува детето, или майка му не е кой знае какъв голям проблем. За мен проблем е, че статиите на български се превеждат неграмотно и на килограм. "Далечен вик" е буквален превод на английското far cry, което означава просто много далеч, никакви викове няма по хладилниците

7

MNENIE

преди 3 седмици

Голям Талант - вижте Картината със Зебрата в дясно . Дете на 2 години да нарисува такава Картина , и то с всички Детайли - Уникален Талант .

6

Анонимен

преди 3 седмици

Свръхамбициозна майка + баща интериорен дизайнер = добра бизнес измама.

5

Анонимен

преди 3 седмици

Акрилните бои съхнат много бързо, за разлика от темперните бои. Не става ясно защо точно с акрилни бои рисува това дете. При акрилните бои след минута не е възможно преливане на цветовете. Колко бързо трябва да рисува това дете, че да се справи с скрила? Колко са безопасни тези бои?